Taxele pentru masinile Euro 1 si Euro 2 ar putea creste

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 16:47
2020 citiri

Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat marti ca este posibil ca taxele pentru masinile Euro 1 si Euro 2 ar putea creste si ca romanii ar putea plati taxa auto de prima inmatriculare si pentru autovehiculele dotate cu motorizari Euro 5.

"Schimbari spectaculoase nu vor fi. La Euro 5 vom introduce o taxa mica pentru ca, de anul viitor, toate masinile vor fi Euro 5, si, eventual, vom creste putin probabil taxa la acele masini mai vechi - Euro 1 si Euro 2 , deci care deja chiar ca nu prea mai au ce cauta in circulatie", a declarat Borbely, informeaza Evenimentul Zilei.

In 2010 au fost vandute peste 51.000 de autoturisme prin programul "Rabla". Acest program a ajutat foarte multi romani sa cumpere masini pe care in mod normal nu le putea achizitiona, dar si producatorii si importatorii auto.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#programul Rabla Romania, #programul Rabla, #Laszlo Borbely ministru , #ministrul Mediului