Ziare.com

A inceput programul Rabla 2010 (Video)

Joi, 18 Februarie 2010, ora 15:32

   

A inceput programul Rabla 2010 (Video)
Guvernul spera sa scoata din uz intre 50.000 si 60.000 de masini prin intermediul noii etape a programului "Rabla", potrivit ministrului Mediului, Laszlo Borbely.

Prima de casare va ramana la valoarea de 3.800 de lei, iar proprietarii de masini vechi pot obtine voucherele chiar daca nu au de gand sa-si cumpere o masina noua, relateaza Mediafax.

Astfel, daca proprietarul uneia sau mai multor masini vechi nu isi permite sa cumpere o masina noua, o poate preda pe cea veche, iar bonurile valorice le poate vinde.

In schimb, cine doreste sa-si achizitioneze o masina noua, se poate folosi de un numar maxim de trei vouchere, valorand aproximativ 2.800 de euro, potrivit lui Laszlo Borbely.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Prin acest program, care a demarat, desi unii erau sceptici, eu sper ca totusi va fi un program reusit, pentru ca foarte multi oameni cand au o Dacie veche isi calculeaza banii, dar cand stiu ca totusi se uita la vecinul, mai cumpara eventual de la el cu o suma derizorie masina, pentru ca vecinul nu are bani sa-si cumpere o masina noua si deja daca pune trei vouchere unul langa altul inseamna doua mii opt sute de euro", a explicat ministrul Mediului.

In acest an, programul Rabla are alocata o suma de 228 de milioane de lei, cu 20 de procente mai mare decat cea din 2009. In prima luna a acestui an, piata auto din Romania a scazut cu 85 de procente, comparativ cu perioada similiara a anului trecut.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2339 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor