Rabla, un succes: In noua zile s-au casat 16.000 de masini

Joi, 04 Martie 2010, ora 13:45

   

Rabla, un succes: In noua zile s-au casat 16.000 de masini
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat joi, la Oradea, ca programul Rabla este un "succes", intrucat, in doar noua zile, la unitatile REMAT din tara au fost predate 16.000 de masini mai vechi de 10 ani, in conditiile in care, anul trecut, totalul autoturismelor a fost de circa 32.000.

"Este incredibil ce se intampla in tara. Am fost zilele trecute la Ploiesti si am vazut ca oamenii stateau la coada. Erau peste 100. Le-am spus colegilor de acolo sa mai angajeze oameni, pentru ca acum e momentul.

De fapt, in numai noua zile, in toata tara, s-au casat 16.000 de masini, in conditiile in care, in 2009, au fost predate in total la REMAT 32.000", a declarat ministrul Mediului Laszlo Borbely.

Borbely a precizat ca exista bani suficienti prinsi in bugetul din acest an al ministerului pentru ca programul Rabla sa se poata derula in conditii bune pe tot parcursul anului.

"Populatia trebuie sa stie ca nu este nicio graba. Probabil de aceea s-au format cozi, pentru ca oamenilor le este teama ca nu vor mai prinde vouchere. Avem in acest moment 32.600 de vouchere trimise catre REMAT-urile din tara si inca 40.000 in curs de tiparire, iar in buget avem prinsi 228 de milioane lei pentru programul Rabla. Daca va fi necesar vom putea suplimenta oricand aceasta suma" a mai spus Laszlo Borbely.

Borbely a mai declarat ca programul Rabla pentru tractoare va demara din 20 martie, iar finantarea alocata de minister pentru acest program este de 100 milioane lei, suma care va putea fi suplimentata daca va fi necesar.
Sursa: rNews

Articol citit de 817 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
adiamina
rank 4
citi vor cumpara?
Citi vor cumpara masini noi?Si citi vor vinde tidulele alea?Am auzit ca se dau cu 500eu. afacerea nu e rea daca ai dat o rabla pe care nu mai luai decit ce iti dadea rematul,si nu ai bani de una noua ca ori ce ai lua mai ai nevoie de vreo 7000-8000 eu.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor