Programul "Rabla" - Guvernul mai da 50.000 de tichete

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 10:30
1114 citiri
Programul "Rabla" - Guvernul mai da 50.000 de tichete
Foto: Arhiva

Guvernul a anuntat miercuri ca va aproba masura prin care bugetul alocat programului "Rabla" va fi suplimentat pentru acordarea a inca 50.000 tichete de casare a masinilor uzate.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat marti ca Romania se afla pe locul 2 intre tarile UE din punct de vedere al vanzarilor de masini noi in 2010, dar spera ca numarul vanzarilor sa ajunga la 55.000 de masini cumparate prin programul "Rabla", informeaza Mediafax.

"In primele doua luni ale anului, atunci cand programul Rabla nu functiona, s-au vandut 4.000 de masini noi. In urmatoarele doua luni, numai prin programul "Rabla" s-au vandut 12.300 de masini. Mi se pare un lucru important", a spus ministrul Borbely.

Drept urmare, ministrul Mediului a precizat ca vrea ca producatorii si importatorii de masini noi din Romania ar putea ajunge sa vanda 55.000 de unitati clientilor romani in 2010.

"Ma bucur sa vad ca am reusit sa impulsionam vanzarile de masini in Romania prin programul "Rabla", asa cum ne asteptam. Din fericire, oamenii sunt descurcareti si vad ca economia de piata functioneaza, caci procentul de folosire a voucherelor este de 2,9 pentru o masina noua cumparata", a spus Borbely.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#suplimenta buget programul Rabla, #acorda tichete suplimentare casare , #Programul Rabla