Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Borbely: UDMR nu va incheia aliante preelectorale

Joi, 30 August 2012, ora 20:40
1955 citiri
Borbely: UDMR nu va incheia aliante preelectorale
Foto: orange.ro

Vicepresedintele UDMR Laszlo Borbely a declarat ca Uniunea nu va incheia niciun fel de alianta preelectorala, in perspectiva parlamentarelor de la inceputul lunii decembrie.

Intr-o conferinta de presa sustinuta joi, liderul UDMR a admis ca formatiunea sa "are un dialog" cu celelalte partide, care insa nu se va concretiza in aliante, transmite Realitatea Tv.

"In ceea ce priveste atitudinea UDMR - ca am vazut ca apar in presa tot felul de speculatii sau incercari de a ne atrage atentia intr-o parte sau alta - vreau sa va spun foarte clar: UDMR, in momentul de fata, nu va incheia niciun fel de alianta preelectorala, cu nimeni", a subliniat Laszlo Borbely.

Totodata, deputatul este de parere ca alegerile parlamentare vor fi "foarte dificile" si ca intentioneaza sa candideze din nou, intr-un alt colegiu. El a spus ca UDMR, nefiind un partid politic, ci o organizatie a unei minoritati nationale, are un "dialog inclus" cu reprezentantii Puterii.

"Dar aceasta nu inseamna ca noi incheiem vreo alianta preelectorala. Suntem intr-o familie politica, stiti foarte bine, de dreapta - si nu de azi, de ieri, ci din 1993, numai PNTCD si noi am fost in aceasta familie politica europeana de la inceputul anilor '90. Si nu ne-am schimbat nici blana, nici naravul.

Deci am ramas acolo unde suntem si acum. Organizam, spre exemplu, cu PDL congresul PPE din octombrie de la Bucuresti, nu exista niciun fel de semn de intrebare", a completat vicepresedintele UDMR.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#UDMR aliante preelectorale, #Borbely aliante preelectorale, #UDMR aliante alegeri parlamentare , #UDMR
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Multi infractori si fosti securisti si la UDMR ca si la USL
Poza sireteanugheorghe
sireteanugheorghe
rank 4
Păi Normal..Şi dacă pierd..Voi cu ce vă alegeţi.? Verticalilor*.