Pe cine prefera UDMR, pentru sefia PDL? Borbely: Cu Blaga am colaborat bine

Vineri, 22 Martie 2013, ora 18:07
2396 citiri
Pe cine prefera UDMR, pentru sefia PDL? Borbely: Cu Blaga am colaborat bine
Foto: Arhiva

UDMR a colaborat bine cu presedintele PDL Vasile Blaga, in perioada de cand acesta se afla in fruntea partidului, in timp ce natura unei eventuale colaborari cu Elena Udrea sau Monica Macovei este necunoscuta, este de parere vicepresedintele politic la UDMR, Laszlo Borbely.

Intrebat care ar fi cel mai potrivit candidat la presedintia PDL din punctul de vedere al UDMR, deputatul a spus ca va fi o competitie echilibrata, subliniind colaborarea buna cu Vasile Blaga.

"Noi avem experienta cu domnul Blaga, pentru ca el a fost presedinte in ultima perioada, am colaborat bine. Deci cu domnul Blaga am colaborat bine.

Evident, nu stiu cu ceilalti doi candidati cum am colabora sau nu, pentru ca n-am avut posibilitatea sa fie presedinti. Cu domnul Blaga am colaborat bine cat timp a fost el presedintele partidului", a declarat Laszlo Borbely, pentru Ziare.com.

Vanghelie: Blaga si Udrea sunt ca apa sfintita, Macovei e un pic extraterestra

Conventia Nationala Extraordinara a PDL are loc sambata, incepand de la ora 10:00, la Romexpo. Cei 5.000 de delegati din toata tara vor alege presedintele partidului dintre cei trei candidati inscrisi in cursa - Vasile Blaga, Monica Macovei si Elena Udrea.

#Laszlo Borbely alegeri presedinte PDL, #Laszlo Borbely Blaga presedinte PDL , #UDMR