UDMR ar putea sa voteze Guvernul Ponta restructurat

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 10:54
1930 citiri
UDMR ar putea sa voteze Guvernul Ponta restructurat

UDMR ar putea vota Guvernul restructurat, sustine vicepresedintele politic Laszlo Borbely.

Acesta mai spune ca Uniunea nu are ce discuta "in momentul de fata" despre o motiune de cenzura. Borbely precizeaza ca UDMR nu este interesata de o discutie despre formarea unui guvern cu PNL.

"Nu cred ca va fi o problema, chiar daca suntem in Opozitie, sa votam pentru noul guvern, pentru ca in momentul de fata se pare ca nici Opozitia nu e foarte interesata de a guverna", a spus Borbely, la RFI Romania.

Intrebat daca asta inseamna ca UDMR va vota Guvernul restructurat, vicepresedintele politic al Uniunii a raspuns: "Va trebui sa mai discutam aceasta problema (...), dar eu nu vad un impediment in momentul de fata sa dam vot favorabil pentru acest guvern".

UDMR vrea sa iasa de la guvernare: Ponta are majoritate si fara noi

"Despre motiune de cenzura deocamdata n-avem ce discuta, avem ce discuta despre buget (...). Nu discutam in momentul de fata de motiuni de cenzura. In februarie nu stiu ce fel de motiune de cenzura vor sa inainteze cei din Opozitie, probabil ca ne vor cauta la vremea respectiva si atunci vom decide", raspunde Laszlo Borbely.

Ponta are de gand sa remanieze Guvernul dupa 10 decembrie

Acesta a vorbit si despre disponibilitatea UDMR de a forma un guvern cu PNL.

"In momentul de fata, nu se pune aceasta problema. Este o majoritate mi se pare de aproape 60% din partea celor care fara noi sunt in majoritate in Parlament. Nu se pune problema, noi nu suntem interesati acum de o asemenea discutie", spune liderul UDMR.

Citeste mai multe despre Borbely: Nu vad un impediment ca UDMR sa voteze Guvernul restructurat; n-avem ce discuta acum despre motiune pe RFI Romania.

Citeste si:
Dacian Cioloș atacă PSD și PNL din cauza AUR: ”Sunt direct vinovate de comportamentul acestui partid fascist”
Dacian Cioloș atacă PSD și PNL din cauza AUR: ”Sunt direct vinovate de comportamentul acestui partid fascist”
Liderul USR, Dacian Cioloș, susține că PSD și PNL sunt direct vinovate de comportamentul și dezvoltarea partidului AUR, despre care spune că este un partid ”fascist”. ”AUR confirmă...
Ministrul Energiei a intrat din nou în izolare. Virgil Popescu, testat pozitiv a doua oară pentru Covid
Ministrul Energiei a intrat din nou în izolare. Virgil Popescu, testat pozitiv a doua oară pentru Covid
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat miercuri, 26 ianuarie, că a intrat în izolare după ce a primit rezultatul pozitiv al testului pentru Covid-19. Ministrul a precizat că are o...