Ziare.com

Exclusiv Motivare devastatoare a Inaltei Curti in cazul Kovesi: Acuzatii neprobate si neclare, masuri nelegale, SS a adaugat la lege (Document)

de Redactia Ziare.com
Joi, 16 Mai 2019, ora 08:44

   

Exclusiv Motivare devastatoare a Inaltei Curti in cazul Kovesi: Acuzatii neprobate si neclare, masuri nelegale, SS a adaugat la lege (Document)
Motivarea hotararii prin care instanta ICCJ a dispus revocarea controlului judiciar impus Laurei Codruta Kovesi de procurorul SS (Sectia speciala pentru magistrati) Adina Florea in dosarul extradarii lui Nicole Popa desfiinteaza sever toate acuzatiile aduse fostei sefe DNA.

Despre fiecare dintre acuzatiile aduse, adica luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa, judecatorul Inaltei Curti stabileste ca "este lipsita de precizie, claritate (coerenta) si de suport probator", iar controlul judiciar a fost nelegal.

"Judecatorul de drepturi si libertati retine neindeplinirea conditiilor necesare inceperii urmaririi penale in personam si punerii in miscare a actiunii penale (lipsa de claritate a acuzatiilor, aspect ce echivaleaza cu inexistenta notificarii oficiale, existenta unui caz de stingere sau impiedicare a exercitarii actiunii penale, lipsa probelor), nemotivarea ordonantei prin care s-a dispus luarea masurii controlului judiciar, impunerea altor obligatii decat cele expres si limitativ prevazute de lege.

Toate aceste vicii se subsumeaza unor conditii de legalitate care, odata dovedite, fac inutila analiza elementelor ce tin de temeinicie
", se arata in motivarea deciziei pronuntate in 3 aprilie.

Acuzatia de luare de mita consta in aceea ca, in primavara anului 2011, pe atunci procurorul general Kovesi ar fi pretins si primit, in mod direct, suma de 268.689,36 lei, de la Sebastian Ghita, in legatura cu indeplinirea unor acte contrare indatoririlor sale de serviciu, acte constand in extradarea persoanei condamnate Popa Nicolae, care fusese localizata in Indonezia.

Consecinta ar fi fost, pe de o parte, crearea unui beneficiu de imagine pentru magistratul Kovesi, in calitate de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, iar pe de alta parte, asigurarea protectiei denuntatorului-persoana vatamata Ghita.

Folosul infractional ar fi constat in primirea, in mod direct, a unei sume de bani de la denuntator, destinata insa transportului aerian, dar si crearea unui beneficiu de imagine.

Instanta ICCJ arata insa ca "ansamblul inscrisurilor de la dosar si martorii audiati, angajati M.A.I., au atestat, dincolo de orice dubiu in acest moment procesual si in baza prezentului probatoriu, derularea unei proceduri de achizitie publica pentru identificarea companiei apte a presta activitatea de transport aerian, incheierea unui contract de prestari servicii, efectuarea platii de beneficiar (M.A.I., prin I.G.P.R.) in contul prestatorului de servicii (SC Tiriac).

Chiar in ipoteza divizarii platii transportului, aceasta nu se poate considera a fi un beneficiu sau folos personal obtinut de Laura Codruta Kovesi.

Aducerea in tara a fost generata de necesitatea punerii in executare a unei hotarari penale definitive, interesul putand fi colectiv, general, iar nu individual, particular.

Crearea unui beneficiu de imagine apare neverosimil in contextul functiei exercitate si atributiilor acesteia, intrucat, lipsind atributiile legale in procedura extradarii, nu se putea asuma un merit individual in cazul reusitei".


Mai mult, arata judecatorul ICCJ "nicio proba (obiectiva), alta decat cele emanate de la denuntator, direct sau prin terti, nu surprinde interferenta procurorului general Laura Codruta Kovesi in stabilirea, divizarea ori alte manopere referitoare la pretul transportului aerian si plata acestuia.

Nicio proba (obiectiva), alta decat cele emanate de la denuntator, direct sau prin terti, nu sustine intelegerea anterioara referitoare la divizarea pretului intre cele doua entitati M.A.I. si societea Conti.

Chiar in ipoteza in care plata transportului s-ar fi realizat in maniera sustinuta de denuntator, aceasta nu se poate considera a fi un beneficiu sau folos personal obtinut de Laura Codruta Kovesi. Aducerea in tara a persoanei extradate a fost generata de necesitatea punerii in executare a unei hotarari penale definitive, interesul putand fi colectiv, general, iar nu individual, particular."


Instanta constata ca acuzatia formulata pentru infractiunea de luare de mita se suprapune partial peste acuzatia de abuz in serviciu si este prescrisa conform Codului Penal in vigoare in 2011, iar "procurorul trebuia sa justifice maniera alegerii legii aplicabile ce a condus la excluderea cauzei de impiedicare a exercitarii actiunii penale, prescriptia raspunderii penale".

Dar chiar dincolo de acest aspect, "nu au fost probate conditiile de tipicitate obiectiva si/sau subiectiva ale infractiunii de abuz in serviciu:

In esenta, cele 5 acte de executare descrise, pentru care nu se invoca dispozitii legale incalcate, releva actiuni in reprezentarea institutiei pe care inculpata o conducea ori care tin de atributiile de ordonator de credite si nu sunt apte a produce niciun fel de prejudicii.

Infractiunea de abuz in serviciu este o infractiune de rezultat, cu toate acestea, nu se justifica de procuror vreun prejudiciu material real.

Contravaloarea transportului reprezentantilor institutiei la intalniri de lucru, ca cele enumerate de procuror in acuzatie, nu pot constitui prejudiciu in cadrul infractiunii de abuz in serviciu, atat timp cat reprezentarea institutiei in relatiile cu tertii este o atributie a conducatorului acesteia sau a persoanei delegate in acest sens, ori a participantului la intalniri, iar intalnirea a avut loc".


In ceea ce priveste acuzatia de marturie mincinoasa, "procurorul nu a explicat in cuprinsul acuzatiei (si nici anterior, in cursul audierii ca martor) de ce aceste elemente referitoare la caracterizarea unei relatii considerate private (a martorului cu denuntatorul) ar fi constituit o imprejurare esentiala pentru cercetare. (...)

Aceasta omisiune de a explica pertinent si coerent limitele si elementele de fapt vizate de audiere si, ulterior, valorificarea continutului declaratiei impotriva persoanei audiate arunca spectrul arbitrariului asupra acuzatiei de marturie mincinoasa.

In ceea ce priveste suportul probator aferent acestei acuzatii se constata ca se margineste la propria declaratie a martorului, devenit inculpat in prezenta cauza. Un singur mijloc de proba, avand ca sursa singulara faptuitorul, nu poate fi suficient pentru sustinerea acuzatiei, cu atat mai mult cu cat proba nu este nici pertinenta".


Instanta constata ca procurorul nu a respectat nici dispozitiile art. 212 alin. 4 din Codul de Procedura Penala referitoare la obligatia motivarii ordonantei de luare a masurii preventive din mai multe motive:

1. "Se constata ca procurorul nu a indicat, in concret, motivele care justifica luarea masurii controlului judiciar. (...) Indicarea formala a conditiilor prevazute de Codul de Procedura Penala echivaleaza cu lipsa de motivare a ordonantei si evidentiaza inexistenta unei evaluari reale a conditiilor legale de luare a masurii, grefata pe lipsa necesitatii si proportionalitatii acesteia.

Este extrem de neclar cum a ajuns procurorul de caz la ideea posibilei sustrageri de la cercetare ori la posibile incercari de influentare a martorilor, neexistand niciun vag inceput de dovada in acest sens.

De asemenea, este imposibil de decelat cum a ajuns procurorul la ideea potentialului infractional ulterior, respectiv la necesitatea prevenirii savarsirii unei alte infractiuni".

2. "Procurorul de caz nu a inteles sa justifice si sa motiveze alegerea (interdictiilor impuse in cadrul controlului judiciar - n.red), impunandu-le in mod arbitrar, fara vreo trimitere la o situatie concreta, iar pe de alta parte, a stabilit si impus o obligatie care nu se regaseste in cele enumerate de dispozitiile legale, obligatia de a nu intra in legatura cu mass-media, cu privire la faptele pentru care se efectueaza urmarirea penala in cauza, de a nu furniza date in legatura cu ancheta si de a pastra confidentialitatea urmaririi penale.

Obligatia impusa in sarcina inculpatei este nelegala, procurorul adaugand la lege si impunand o obligatie care nu se regaseste in cele enumerate expres si limitativ de lege ori care excede celor atestate de jurisprudenta anterioara".


Ca urmare, "judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie constata ca masura controlului judiciar luata fata de inculpata Kovesi Laura Codruta este nelegala, drept pentru care, in temeiul art. 213 alin.6 Cod Procedura Penala, va admite plangerea si va revoca masura preventiva dispusa prin ordonanta data de 28.03.2019, emisa in dosarul nr.1172/P/2018 al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie".Pe 28 martie, in plin proces de desemnare a procurorului sef european, SIIJ a anuntat oficial ca Laura Codruta Kovesia fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzata de luare de mita, abuz in serviciu (cinci acte materiale) si marturie mincinoasa. Ea nu avea voie sa paraseasca tara fara aprobare, sa discute cu presa despre dosar si nici sa lucreze la Parchetul General.

In acelasi dosar, astazi va fi audiat ca martor la SS fostul prim-adjunct al SRI, generalul Florian Coldea.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 144495 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
51 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Iata, ca se verifica clar tot ceea ce spuneam noi si jurnalistii

corecti pe aici ... Tot dosarul mafiotului fugar ghita a fost o "facatura" cu participarea slugilor din justitie ale mafiotului sef infractor drakknea ! Ceva nu pricep: in conditiile in care se constata ca acesi procurori SS, in principal adina florea au facut un astfel de dosar "contrafacut", nu exista in lege posibilitatea de a o scoate din justitie si chiar de a fi condamnata la puscarie pentru falsurile si afirmatiile mincinoase facute la acest dosar? Poate ca, daca Kovesi o da in judecata, s-ar putea sa poata fi curatata justitia de astfel de specimene "murdare", slugi ale mafiei drakkniste !

 

Neincrederea uriasa a romanilor in justitie

Mai tot romanul vede o noua manarie menita a o albi pe sufragerista. Justitia se prabuseste zi de zi in increderea romanilor. Aceasta este perceptia a tot mai multi romani. Foarte multi au experimentat pe proprie piele si continua sa traiasca experiente extrem de urate atunci cand au de-a face cu justitia. La acest serviciu deplorabil de care au parte de zeci de ani se adauga perceptiile extrem de negative despre multe capetenii aflate la varful justitiei ca Cheoveshi si Lazar, ca Stanciu si actuala sefa a ICCJ (imi scapa numele acestei talmacitoare de vise acum). Concluzia ce se desprinde este tragica si in acest caz. Deci si aceasta inalta curte este total necredibila datorita prestatiilor ultramediatizate ale celor dou capetenii. Aproape nimeni nu mai crede in insaileala de fata, mai ales ca impricinata este un personaj discutabil ca competenta si moralitate. Vina este a tuturor celor care au participat de voie sau de nevoie la mentinerea justitiei romanesti in subordinea securitatii.

 

Secta Speciala, care este o oroare fara nume, este desfiintata de

catre ICCJ.
MCV 2019 solicita acelasi lucru.
Comisia de la Venetia la fel.
Europa, la fel...
Cat mai autosrizati functionarea SS ?

 

Cred ca, daca se va trimite aceasta motivare, care descrie

manipularile si ilegalitatile facute de sluga adina florea in dosarul inventat lui Kovesi, la Comisia Europeana si la Parlamentul European, Kovesi va fi numita procuror general european ! Atat sunt de analfabeti functional acesti mafioti si slugile lor incat nu-si dau seama nici de faptul ca au sprijinit-o in felul acesta pe Kovesi la numire ... Iese "desteptaciunea" mafiotilor lui drakknea pe nas !

Acuzații neprobate și neclare, masuri nelegale, SS a adăugat la lege

In sfarșit am găsit 'abuzurile Justiției' și 'statul paralel', cred că e timpul ca propagandiștii cu ochi injectați de ură de la cloacA3 si GhițăTV să-și recunoască nemernicia...
Vine, vine dezinsecția juridică, băgați-vă in cotloane, bă'..!

Se stia deja:Laura Kovesi a fost inlaturata ILEGAL

Doar ca sā li se salveze pielea puscariasilor Dragnea si Tariceanu...
Mai este si contestatia depusa la CEDO,
de deja celebra fosta sefa a DNA,care in mod sigur va fi solutionata pozitiv pentru domnia sa.
Cine va plati daunele ,cerute pe buna dreptate!!?!
Stayul Roman???
Escrocii Dragnea,Tariceanu sau Hunor!?
Grupul Infractional Organizat Psd-Alde-Udmr???
Ar trebui arestati pe loc acesti indivizi si dati afara din magistratura:Tudorel Toader si Adina Florea,pentru favorizarea infractorului Sebastian Ghita,fugit in Serbia

 

Transportul a fost platit de 2 x

O data de Ghita si o data de stat.
Mita!
Mai clar de atat nu se poate.

Astia de la A3 isi bat joc de-alde cei ca tine...

...ce-i tragic e ca se lasa cu sechele.

maxi, cum ai inteles tu din articol ca fost

platit de doua ori? nici pana la 2 nu stii sa numeri?

cu decizi asta in mana toti cei implicati (procuror, florea, stan) trebuie sa raspunda penal pentru flagrant abuz in serviciu. s-a demonstrat fara dubii intentia infractionala a sectiei speciale si sanctiunile sunt cu inchisoare. inventarea unui caz infractional trebuie pedepsita exemplar

pai ba maxi

sa-l bage la puscarie pe ghita, ca a mai platit inca o data.

E un tovaras aici Georgica 2 pe aliasul lui care se da de

ceasul morții sa atingă faraminoasa cotare de 1 datata in unanimitate de 125 oameni. Deci f prost Georgica! Nimeni nu cred ca citește romanul tău autobiografic.
Iată dovada ca regimul Dragnea a pus o analfabeta sa distruga o superba romanca, cu Invenții de tot rasul.
O sa trebuie sa conduc 150km ca sa ma duc sa votez contra listei lui dragnea. Mergeți la vot pe 26.

george@0,002 azi la 00:56 ai bătut recordul lui

Cucurunspan zis Marin 666, in acest moment de-ți 135x1 urmat de maxi Flaxi 121 x1, ca să va dati seama ce debitati voi, să vă știți adevarata valoare!
Sunteti numai 🤮🤮

Nu e doar motivarea sentintei, este un VERDICT!

Un verdict dat acestei aberante SIIJ, ce sugereaza mai curand nazism decat justitie.
Si o nota extrem de proasta competentei profesionale a celor doi subalterni ai lui Dragnea si Toader.
Faptul ca unul era gata-gata sa devine seful DNA, iar celalalt a fost promovat in CCR, demonstreaza esenta mafiota a acestei guvernari!

...

Extraordinar, ce știre inroșită! Dar cați nu au pățit-o in acest mod in Romania, totul fiind atins de bagheta Luluței? Cand a fost schimbat Procurorul General Nițu cu o mizerie de dosar făcut de subalternii lui Kovesi, totul pentru a-l pune pe Lăzărică, unde erați? Pămantul este rotund, cocoșeilor ...

QED!

!

 

Trebuie sa existe in legile Romaniei o lege care sa pedepseasc

a mărturia mincinoasa. Eu sa fiu in locul codrutei m-as ruga sa pierd șefia europeană și sa-i dau apoi in judecata pe psdul care m-au impiedicat sa acced la o pozitie care mi-era hărăzita. Propun sa-mi plătească mie Codrutei cam 5 mil daune interese.

Bgan.

Concret si corect ar fi ca aceasta Adina Florea sa raspunda in fata justitiei.L-a ascultat pe Ragnea.Acum sa asculte si o sentinta severa.
Codruta ar putea s-o ofileasca rau pe Floricica.

ce mekla de matraguna infractoare are Florea!!!!

Florea e complicea penala a infractorilor Dragnea-valcov-Tariceanu, adica crema mafiei criminale psd-alde numita ciuma rosie...

Cu exceptia LCK, MM, Mona Musca si inca 2-3

spuenti d-voastra vreo femeie capbila in Ro!!

Cea mai mare dictatura impotriva romanilor a exercitat-o MAI sub Carmen D
Cea mai mare degringolanda si harababura in invatamant a fost sub Cati A
Cele mai mari jafuri in turism sub Elena U
Cele mai mincinoase in justitie au fost Ana B si Rodica S. E drept ca Toader a atins apogeul dar nu-i sigur ca ala nu avea un ovar.
Cea mai proasta guvernare a sanatatii a fost sub Sorina P care nu a investestir deloc in sanatate ci a cumparat niste spagari.
Cele mai cretine afirmatii in Parlamentul European au fost facute de Maria G.
Cel mai prost premeir din toate timpurile este Veorica D.

S-a promovat femeia pana la a ingropa Ro.

OK ,Bravo Kovesi ,Luluta for President

A fost sau nu in sufragerie ??? a semnat acte impreuna cu coldea ? daca la ambele intrebari se raspunde cu DA atunci merita , da nu presedinte si nu magistrat ci 20 ani de puscarie

Florea are privirea unei psihopate infractoare!

inainte sa fie numiti in functii publice, acesti politruci trebuie musai sa mearga la un psihiatru

Dom'le, nu poci să nu mă bucur că ICCJ i-a tras

o zmetie zdravănă lu' adinuta si lu' sectia lu' peste!
Si cat s-a silit ia săraca s-o infunde pe Codruta, numa ca să vie acu' neste judecători ca să-i dee cu firma-n cap si s-o facă de doo parale?
Precis deseară aflăm de la antena 3 că judecătorii ăia ie plătiti de Soros, de Brucsăl, de Johannis si de alti dujmani ai boborului

Daca...

miticaionica !
A fost sau nu un sufragerie? Aceasta este cea mai grava gresala a lui Kovesi. Restul sunt adaugiri fanteziste din tigva lui miticaionica ,pentru a incerca sa o mai creada citiva pinali !

pentru ca veni vorba,de prabusirea increderii,in justitie,eu 1

am mai multa incredere,in jocul de pacanele.....!....:(....

Din ce se vede aici pe site,

marea majoritate cred ca decizia ICCJ a fost dreapta, corecta. Deci, au incredere in justitie! Dar sunt cativa, care vad lumea cu susul in jos! Sunt cei care umbla in maini si au pretentia ca cerul este la picioare si pamantul deasupra capului.

Deci pe scurt, ICCJ spune ca a fost un abuz din partea SS si

presupun ca cineva trebuie sa raspunda pentru asta.
Adinuto, cred ca ti se pregateste un dosarel, cum stai cu imunitatea?
Oh, stai ca vine si prietenu' tau Mazariche in cateva zile sa spuna cat de dor i-a fost de tine si cat de bine va intelegeati pe vremuri la Constanta. Tic-Tac, cred ca se apropie funia de par sau vorba batraneasca ..."prostia si domnia se platesc" intodeauna. Succes!

 

Corect

Slugaroii guzganului roshu Dragnea de la aceasta facatura a Putorelului, SSIJ trebuies demisii de urgenta si exclusi din magistratura.

Din pacate, raul a fost facut, adica hartuirea LCK

... si mediatizarea de acuzatii grave la adresa ei !
Ion Creanga zicea: un nebun arunca o piatra in apa si zece cuminti nu reusesc sa o scoata !
O *** pesedista arunca cu acuzatii nefondate la adresa Laurei Codruta Kovesi, dar nici o motivare ulterioara a netemeiniciei si nefondarii acuzatiilor nu va sterge din memoria colectiva pe deplin umbrele care planeaza in mintea unor oameni onesti, rezultat direct al acestor calomnii.
Toate minciunile sfruntate aruncate de gruparea infractionala organizata psd alde udmr minoritati in spatiul public, cu opozantii drogati, sorosisti, ciolosisti, derbedei, multinationale, agenturili straine care sug sangele copiilor nenascuti si altele asemenea, se bazeaza pe acelasi principiu: injura, jigneste, minte cu nerusinare, tot trebuie sa ramana ceva, adica tot reusesc, oricat de putin, sa arunce o umbra de suspiciune asupra opozantilor.
Opozanti care nu vor sa le ia locul si sa fure ei in locul lor, ci vor ca penalii sa nu mai aiba dreptul sa ocupe functii publice, care vor SA NU SE MAI FURE, care vor ca infractorii sa fie pedepsiti, care vor ca valorile furate sa fie recuperate, care vor ca infractorii cu prejudiciu nerecuperat integral sa primeasca nu reduceri, ci sporuri de pedeapsa, care vor investitii nationale NU in vouchere si iepusasi de carton, ci in spitale, scoli si autostrazi !!!
Sa iesim la vot si sa votam ALIANTA 2020 USR PLUS, singura sansa a oamenilor cinstiti sa scape de ciuma rosie ce calca in picioare Romania !!!

Pai draga ICCJ, daca asa stau lucrurile, care este urmarea

LEGALA fata de aceste PORCARII ale SS?
Vad ca neobrazarea SS continua cu interogatoriul lui Florian Coldea :)))
Domnule resedinte Iohannis, cand propuneti CCR sa se exprime despre legalitatea existentei SS, in lumina Curtii de la Venetia , a MCV si a Uniunii Europene?

justitia paralela a mafiei tiganesti

incepe sa fie demontata piesa cu piesa, incepe sa fie interesant.

 

Asta inseamna ca statul paralel..e paralel cu realitatea si-a fost

inventat de tov dragnea ca sa fraiereasca pe toti ca el sa scape de puscarie...

 

Justitia manelista

Parca-l vad or Guta ministrul Justitiei. Nu al culturii, cum se vehicula or aici. Desi, sunt o droaie de manelisti, cat pentru un intreg guvern.

 

s a fasait puturos

o alta minciuna pezdista, incropita de sluga SS a pezdistilor, madam florea.

 

Godinașii din Cotetele Dublului Condamnat 🐽🐽🐽🐽😅😅😅🤣🤣

culminează cu explicați halucinante ale A. Flore cu parfumul specific Maneliștilor Sudiști D'anu's!
Această secție SS este cireașa pe coliva Pisdistilor!
Numai marele regizor Penalului Porkar Draknea poate vedea absurdități 100% Romanize Sudiste ce au dat ca explicați in cazul LKC!
"Racheta cu cimpanzei" iși continua zborul Dar rezervorul cu energie este pe golite, prăbușirea se apropie rapid!

 

statul unipartid

Daca ar fi jurist, magistrat cu adevarat, procuroarea respectiva ar trebui sa-si dea rapid demisia.

 

Paradox-

Daca ar fi magistrat adevarat, n-ar fi scris niciodata tmpeniile alea si nu i-ar fi deschis (la ordin) dosar lui Kovesi.
Probabil ca de-acum inainte, SS-ista Florea e numai buna sa fie avansata in functie, conform standardelor borfasilor PSD-isti!

- absurd, confuzie si indecizie: deci ne mai opu-

nem "borfasilor psd" cu atitudinea domnului educat, cult
si atent sa nu-si murdareasca manusile, botinele sau bastonul, in timp ce strategia borfasilor e faurita de alti domni educati, culti si poate nehamesiti!
"https://adevarul.ro/news/politica/conclavul-reflectie-ne-a-modificat-faptlegile-justitiei-legislatia-penalan-1_5cdc2f58445219c57eaab875/index.html?fbclid=IwAR3EfEk2sHxeLlnCWtw7GmN7_ZiG24BKE-qqApbKrxTGB6T0BzOeT3hHzg"
Cititi si reflectati la drama unui popor incult, sarac si bolnav condus si influentat de alti borfasi cu carte si parte, se pare insuficienta pentru egoul lor nemasurabil!

The Greatest Victory in the History of the Romanian Justice! OMG!

Bravo LCK! Acum UE si Institutiile sale te pot alege Procuror Sef. NU AI NICI O PATA! Legal vorbind.

Dumnezeule , oare Ti-ai intors fata Ta catre acest popor manelist ,ingrat si inert si Te-ai hotarat sa-l mai ajuti inca o data si inca o data , de 7 ori cate 7 (Leviticul) ?
Poporul acesta al Tau in parte URASTE EDUCATIA SI LEGEA, uraste Legea Ta. Se numeste popor Crestin-Ortodox dar NU urmeaza mai nimic din poruncile Tale! Ceva Traditii si cam atat. Habar Nu are ce spune Legea Ta.

"Va rataciti nestiind Scripturile , nici puterea lui Dumnezeu!"-Sfanta Scriptura
Una din ele este sa iubesti Cunoasterea, Dreptatea si Legea si sa te lupti pentru ele. Cunoastere inseamna Educatie, indiferent de tipul ei ,laic or religios. Ce faci tu popor roman? Ce-ai facut in general? Din pacate destul de putini se lupta pentru ele. Si votul e o metoda de lupta. Popor Roman: Daca Dumnezeu si-a reintors fata Sa catre tine , tu ce vei face ? Ii arati iar dosul? Ce vei face pe 26 Mai ? Vei trimite oare Ciuam Rosie in "iad" , adica la Cosul de Gunoi al Istoriei? Pentru ca te-a distrus permanent din 30.12.1947 si pana azi.Practic din 23.08.1944/06.03.1945.

gg

 

Gigele,nici macar nu te mai obosesti,sa traduci textele

primite,de la ambasadele,care au poleit-o cu decoratii,pe doamna Chioveshi !!!!

Te mai uiti si la cine reclama!! Adina Florea

aduce cu o domnisoara din vitrinele cu lumina rosie ce se vinde pe nimic cand simte erectia PSD.

Nu stiu ce pacate are Adina Florea dar este evident o sluga de partid.
PSD si-a tras un manunchi de veorele. Una mai viorea ca alta.
Nu am fost prea feminist nici pana acum. Acuma, cand vad cata inteligenta au duamne precum ana B, adina F, Carmen D, veorica D, maria G (si lista poate continua)devin din ce in ce mai convins femeile din Ro nu au iesit inca de la coada cratitei si dintre picioarele barbatilor. Sau ma rog, daca au iesit, inca nu stiu faca altceva......

E foarte simplu

Schutzstaffel (cuvant german pronunțat /ˈʃut͡s.ʃta.fəl/, v. AFI, prescurtat SS pronunțat /es es/, "Eșalonul de protecție") a fost o organizație paramilitară fascistă care reprezenta baza partidului nazist. SS-ul a evoluat de la o organizație paramilitară mică la o importantă forță paramilitară nazistă care a servit ca o Gardă Pretoriană pentru Führer sau ca o "Escadrilă de apărare" pentru partidul nazist, influența politică a acestei organizații fiind la fel de mare ca și cea a Wehrmachtului (armatei germane din acele vremuri). In cadrul armatei germane au activat și unități militare SS, denumite oficial unități Waffen-SS, considerate a fi "de elită". Construit pe ideologia nazistă și condus de Heinrich Himmler, SS-ul a fost un responsabil principal pentru crimele de război naziste săvarșite in timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

 

E foarte simplu

Daca in locul lui madam Florea era un procuror luat in vizor de mafia PSD, inspectia judiciara s-ar fi prezentat in secunda 2 pentru a-l arunca in derizoriu !
Insa madam Florea poate sa faca ce vrea muschii ei cat timp este sluga credincioasa a mafiei PSD !

 

Manipulare calificata de pe poz rezervata, g2 si incultura mioritica

care spune multe pentru cine mai are urechi sa auda si ratiune sa priceapa.
E drept ca ro mai cred in actuala justitie la fel cum credeau in fostul pcr, in prezent psd, dar nicidecum pentru motivele insailate in cel mai pur spirit comunistoid, ci doar pentru ca justitia a fost masiv inoculata de sentimentul talamb ca ca ei nu mai e nimenea si li se cuvine totul, nu toti desigur dar asta e media.
Furi un salam sau barabule esti aprig condamnat pentru reeducare in timp ce aia care fura destinul unei natiuni sunt mangaiati parinteste pe crestet, pe OO si pe averi, averi prezumate corecte, doar nu degeaba.
Asta e izvorul dramei unui popor furat din toate pozitiile si de oricare doar pentru ca alta expresie de viata era, si este inca, straina culturii sociale de atunci si de acum.
Trist pana la lacrimi, uscate de neputinta si pana la paradoxul absurdului democratizat in care contezi doar daca cotizezi, la baza puterii talambe de umilire democratica: care alt popor isi mai goneste poporenii peste granita ca sa-si castige un trai cinstit ?
Iar una din culmile manipularii sta exact in invinuirea acelor persoane care se mai opun grotescului, mojiciei, hotiei, neam prostului si al prostiei nationalismului primitiv generat de partidul medieval cu tenta socialistica.

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor