Ziare.com

EXCLUSIV Kovesi neaga acuzatiile lui Ghita si Basescu si vorbeste despre relatia DNA cu SRI: Se incearca destabilizarea sistemului judiciar! Interviu video (I)

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 14:09

   

EXCLUSIV Kovesi neaga acuzatiile lui Ghita si Basescu si vorbeste despre relatia DNA cu SRI: Se incearca destabilizarea sistemului judiciar! Interviu video (I)
Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am vorbit niciodata la telefon cu Sebastian Ghita, nu i-am dat mailuri, nu am participat decat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice. Nu am de ce sa demisionez. Mi-am facut si voi continua sa-mi fac treaba, afirma procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Laura Kovesi a apreciat ca scandalul creat de Sebastian Ghita are ca tinta intregul sistem judiciar: "decredibilizare, hartuire, intimidare. Impactul este asupra intregului sistem de justitie. Sunt multi care spun: uite ce va fac voua, cand dosarele vor ajunge la noi, ni se poate intampla la fel. Ce sunt aceste atacuri? O incercare de a ne intimida. DNA a atins persoane foarte importante, cu averi impresionante.

(...) S-au dat sute de mii de euro, chiar si un milion, pentru campanii anti-DNA, de hartuire, de intimidare, de denigrare".

Procurorul sef DNA a respins categoric acuzatia ca dosarele ar fi aranjate sau ca procurorii ar fi raspuns la comenzi: "Pe mine nu m-a sunat niciodata cineva sa-mi spuna: dosarul asta trebuie sa-l inchizi sau sa-l deschizi."


Sebastian Ghita a declansat un scandal de proportii si sustine ca a fost prieten cu dvs, ca a chefuit cu dvs, ca se vedea cu dvs de 2-3 ori pe saptamana. Cum l-ati cunoscut si in ce conditii v-ati vazut cu Sebastian Ghita?

In mod normal, nu mentionez cum cunosc persoane prin prisma atributiilor de serviciu. Reamintesc o declaratie pe care am facut-o anul trecut: nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu Ghita Sebastian, cu inculpatul Ghita Sebastian.

Nu doresc sa intru in dialog cu un inculpat fugar, dar pentru ca exista aceste afirmatii in spatiul public, voi raspunde.

In calitatea mea institutionala, am fost invitata la anumite evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutiile cu care colaboram in activitatea noastra, ocazie cu care l-am intalnit pe Sebastian Ghita. La astfel de evenimente.

Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am vorbit niciodata la telefon cu Sebastian Ghita, nu i-am dat mailuri si nu am participat decat la evenimente organizate de sefi de institutii sau de institutii publice, la care eu nu pot cenzura lista de invitati, evenimente la care au fost prezente si alte persoane.S-a vorbit mult despre o intalnire cu dl Ghita in vie, la care ar fi participat si dl Ponta, care a confirmat-o.

Repet, nu am avut intalniri private cu Sebastian Ghita si nici discutii private cu Sebastian Ghita.

Dl Ghita ameninta cu poze sau inregistrari de la o intalnire privata la Sinaia. Pot aparea asemenea poze sau inregistrari cu dvs si dl Ghita in concedii, la el acasa, la Sinaia?

Nu am fost in vacante cu Sebastian Ghita, nu am petrecut timp liber cu Sebastian Ghita. Poze trucate sau editate, filme trucate sau editate pot aparea oricand asa cum au aparut si pana acum.

Sunt deja imagini in spatiul public in care este aplicata fotografia mea peste o imagine dintr-o vie sau o crama. Am vazut imagini cu mine de la evenimente publice, aplicate peste o alta imagine, spunandu-se ca am participat la nu stiu ce petreceri. Asa ceva poate sa apara, poze, filme editate, trucate. Pot sa apara poze dintr-un context prezentate in alt context. Nu exclud asemenea manipulari.

Este evident ca se incearca o manipulare pentru ca lumea sa uite cate dosare i-au fost facute acestui inculpat, cate prejudicii a provocat statului si ca este un inculpat fugar. Este doar o manipulare prin care imbraca lucruri adevarate cu lucruri false.

Nu am participat la evenimente private cu Sebastian Ghita, nu am participat la evenimente organizate de acesta. Sunt situatii in care participand la evenimente, a caror lista de invitati nu o pot cenzura, sa intalnesc persoane inculpate, care erau implicate in dosare DNA sau ulterior au fost cercetate. Dar acest lucru nu ma face prietena cu acele persoane.

Faptul ca intr-o poza de grup apare si una dintre acele persoane nu te face prietena cu ea. Uneori, am plecat din zona unde erau persoanele respective, am evitat orice contact direct cu ele. Dar nu pot cenzura ce se intampla in afara locuintei sau a biroului meu.

Sunteti ofiter acoperit al unui serviciu secret dintr-o tara partenera, dupa cum sustine dl Ghita?

Nu. Nu. Exclus. Aceste afirmatii mi se par foarte grave, total mincinoase. Nu este adevarat.

Ghita a prezentat un presupus email adresat "cucuvelei mov" si consilierei dvs, dna Titian, care continea seriile banilor folositi in dosarul Vintu. Este autentic acest mail?

Nu stiu cine e cucuveaua mov. Nu am folosit niciodata un astfel de e-mail. Colegii mei care au legatura cu presa intotdeauna au avut adresa de mail afisata pe site-ul institutiei. E un mail public, poate fi luat de oricine si folosit.

Referitor la banii folositi in acel dosar al lui SOV, ei au fost pusi la dispozitie de denuntator, adica Sebastian Ghita. Deci e firesc sa cunoasca seriile bancnotelor. Este un dosar finalizat in urma cu mai multi ani, in care exista deja o condamnare definitiva. Multe informatii sunt deja publice, tot ce s-a lucrat in dosar a fost verificat de judecatori diferiti din complete diferite.

Vorbeam de manipulare, poze editate si poze trucate. V-as mai da un exemplu. A fost prezentata o factura referitoare la deplasarea facuta la Cluj pentru a se "rezolva", pun intre ghimele pentru ca nu poate fi adevarat, cercetarea mea in cazul de plagiat in 2012. Va rog sa va uitati pe factura jos. Comanda pentru factura a fost facuta in 2009, iar plata in 2012.

Cum e facuta in 2009 o comanda pentru un avion privat, stiind ca in 2012 Codruta Kovesi va fi investigata pentru plagiat? Este din nou tehnica de maniplare si imbinare a unor chestiuni adevarate cu minciuni. Poate factura e adevarata, dar este folosita in alt context.Referitor la afirmatiile inculpatului, s-a dat deja o solutie la PG in care ele au fost verificate. Cu privire la restul afirmatiilor, eu am sesizat CSM atat pentru emisiunile de la inceputul lui ianuarie, cat si pentru cele din ultimele zle. Dimineata am sesizat CSM cu privire la afirmatiile din emisiunea de ieri, ieri cu privire la cele din emisiunea de alaltaieri. Am sesizat CNA.

V-a sugerat cineva vreodata sa o lasati mai moale cu dosarele lui Ghita, sa-l protejati?

Nu, categoric nu. Am spus de mai multe ori ca orice interventie sau orice presiune se va face asupra mea o voi face publica.

Alina Bica spunea ca in seara primei retineri ati asteptat-o in capul scarilor pentru a-i arata trufas cine e stapana catuselor. Este adevarat acest episod?

Doamna Bica e cercetata in trei dosare la nivelul DNA, o parte s-au si judecat, are o condamnare nedefinitiva intr-un dosar.

Mi-e greu sa comentez declaratiile unei inculpate, dar pot sa va spun ca treaba mea in DNA nu e sa stau in capul scarilor sa astept inculpatii.

Inculpatii citati sunt asteptati de catre politisti si condusi in biroul procurorului de caz.

Cautarea lui Ghita pare deocamdata ca bate pasul peloc. Dupa o luna de la disparitie, nimeni nu stie unde e. DNA face propriile cercetari? Aveti vreo pista?

Inculpatul a fost pierdut de Politia Romana in timp ce se afla sub filaj. De Politia Romana trebuie gasit. Demersuri care au tinut de institutia noastra am facut, pentru ca am cerut arestarea preventiva si emiterea unui mandat de arestare european. Sigur ca in paralel facem si anumite demersuri, verificam informatii privind locul unde se poate ascunde. Nu pot sa fac mai multe comentarii.

Mai exista si o inregistrare in care Traian Basescu ar lasa se inteleaga ca ar avea inregistrari cu toata lumea, inclusiv cu dvs, si ca dosarele erau aranjate. Stiti de asemenea inregistrari, v-a amenintat cu asa ceva?

Eu nu am avut discutii despre aranjarea dosarelor, pentru ca nu am facut asa ceva. O asemenea discutie cu mine nu poate sa existe, pentru ca nu am avut niciodata discutii despre aranjarea dosarelor.

Nu am participat niciodata la discutii cu ofiteri ai serviciilor de informatii cu judecatori sau cu altcineva despre aranjarea unor dosare.

Daca dl Basescu a inregistrat discutiile pe care le-am avut, nu e problema mea. Am avut intalniri institutionale, in care am discutat chestiuni institutionale, in rest nu am ce sa comentez.

Cum decurgea relatia dintre DNA si SRI, pentru ca acesta este miezul fierbinte al discutiilor? Domnii Ghita si Basescu sustin ca DNA si SRI aranjau dosare, decideau cine moare si cine traieste, dupa cum afirma Alina Bica. Un "binom negru" care....

...care a deranjat. Care i-a prins pe inculpati. Rostul institutiilor e sa colaboreze intre ele. Nu cred ca o institutie publica trebuie sa stea inchisa, oamenii sa vorbeasca numai intre ei, sa fim toti autisti, sa nu vorbim intre noi.

Rolul institutiilor este sa colaboreze pentru a preveni si combate fenomene infractionale, pentru a prinde inculpatii cand comit infractiuni.

Ei sustin ca se mergea mai departe, spre aranjare de dosare.

Nu comentez ce zic inculpatii. Sunt foarte multi deranjati de DNA, sunt suparati ca i-am prins. Asta nu inseamna ca tot ce zic ei e si adevarat. Relatia de colaborare a DNA cu SRI, cu celelalte institutii ale statului, s-a facut in limita legii, in baza unui protocol incheiat.

Dosarele au fost instrumentate de procurorii DNA, potrivit legii, SRI ne-a trimis sesizari atunci cand au intrat in posesia unor informatii privind savarsirea unor acte de coruptie.

Si, tot potrivt legii, anumite masuri de supraveghere tehnica, interceptarile si filajul, se faceau prin intermediul SRI.

In cursul anului trecut, CCR a dat o decizie prin care a limitat posibilitatea organelor judiciare de a mai implementa masuri de supraveghere tehnica cu SRI. Si noi respectam decizia si legea in vigoare.

Va referiti la protocolul despre care vorbese UNJR, care permitea constitutirea de echipe mixte procurori - ofiteri SRI. Exista asa ceva?

Nu am citit declaratia UNJR. Ce va pot spune e ca, in relatia de colaborare cu SRI, noi primeam sesizari potrivit legii, ulterior procurorii, in baza unui protocol incheiat cu SRI, cereau date si informatii suplimentare de la SRI.

Aceste date puteau fi doar informatii sau anumite inregistrari facute in baza unui mandat de siguranta nationala. Asa se desfasura colaborarea.

Niciodata un ofiter al unui seviciu de informatii din Romania, pentru ca DNA nu a lucrat doar cu SRI, nu a participat la activitatea de urmarire penala.

Din mometnul in care procurorul inregistra dosarul penal, toata activitatea de urmarire penala era facuta de procuror.

Cand sunt persoane invinuite, avocatul avea drept sa participe la toate actele de procedura. Tot ce facea procurorul era vazut si de avocat. In toate dosarele instrumentate de DNA, toate masurile preventive, asiguratorii dispuse sunt verificate din punctul de vedere al legalitatii de catre judecator.

Dosarul odata ajuns la instanta se verifica in camera preliminara din perspectiva modului administrarii probelor si al legalitatii acestora, dupa care dosarul se verifica pe fond de catre judecator.

Am vazut astfel de afirmatii despre dosare aranjate, despre activitati care incalcau legea, la persoane care detineau functii publice, fie ca erau membri ai Parlamentului sau conduceau institutii, erau reprezentanti ai unor ONG-iuri.

Orice persoana care in virtutea atributiilor de serviciu ia la cunostinta despre savarsirea unei fapte penale, despre comiterea unei abateri disciplinare, despre aranjarea unor dosare avea obligatia sa sesizeze organele judiciare.

Cum vii dupa 3-4 ani sa spui ca stii ca se aranjau dosare, ca se incalca legea de catre un procuror din DNA sau de un judecator sau un ofiter? Obligatia exista si acum in lege.

Ati resimtit vreo presiune din partea dlui general Coldea pe anumite dosare, blocare, declasare a urmaririi penale sau celerizare, dupa cum sustine Alina Bica ca ar fi patit la DIICOT?

Nu. Niciodata un sef de institutie, niciodata persoane cu functii in statul roman cu care am vorbit nu mi-au spus asa ceva. Mereu am spus ca daca se vor face astfel de presiuni asupra mea le voi face publice.

Orice procuror asupra caruia se fac imixtiuni poate sesiza CSM. Sunt parghii. Pe mine nu m-a sunat niciodata cineva sa-mi spuna: dosarul asta trebuie sa-l inchizi sau sa-l deschizi.

Spuneati ca Sebastian Ghita vrea sa-si acopere problemele. Ele nu sunt insa noi. Are mai multe dosare, ati cerut si arestarea lui. Cum va explicati aceste dezvaluiri acum? Care este lectura dvs in privinta acestui asalt generalizat?

Dosarele care-l vizeaza sunt incepute unele din 2013, au fost facute publice in 2014, 2015. O parte sunt pe rolul ICCJ. DNA si-a facut treaba in dosarele cu Sebastian Ghita.

Eu nu pot comenta de ce face aceste afirmatii acum. In schimb, eu consider toate atacurile impotriva DNA ca fiind atacuri impotriva sistemului judiciar, sustinute intens de persoane inculpate in dosarele noastre, condamnate sau de cei care sustin aceste persoane.

Daca ma intrebati care e lectura mea, va raspund cu trei cuvinte: decredibilizare, hartuire, intimidare. Se incearca destabilizarea sistemului judiciar, intimidarea oamenilor care si-au facut treaba, procurori si judecatori.

Se incearca intimidarea acestora. Uitati-va ce atacuri au fost pe colegii de la Ploiesti care au instrumentat dosarele cu Sebastian Ghita. Sunt atacati si judecatorii.

E nefiresc sa spui ca un dosar al DNA este o facatura si toti judecatorii care l-au judecat au fost la mana DNA, santajati de DNA. Sunt afirmatii extrem de grave si mincinoase.

De la primele masuri dispuse intr-un dosar, pana la solutia definitiva, prin mana cator judecatori trece un dosar?

Pot sa fie si 10-15 judecatori de la instante diferite. Uneori, sunt solutii diferite ale instantelor, dovada ca dosarele sunt verificate atent. Nu ai cum sa sustii ca noi toti, procurori si judecatori, ne-am asezat la masa si ne-am inteles sa facem dosarele intr-un anumit fel.

Ce impact are scandalul asupra procurorilor DNA?

Impactul este asupra intregului sistem de justitie. Sunt multi care spun: uite ce va fac voua, cand dosarele vor ajunge la noi ni se poate intampla la fel. Ce sunt aceste atacuri? O incercare de a ne intimida. DNA a atins persoane foarte importante, cu averi impresionante.

Faceti un calcul ce avere au inculpatii cercetati de DNA in ultimii ani. In ultimii 3 ani, masurile asiguratorii puse de DNA sunt de peste 1,5 miliarde de euro. Ce averi au unele persoane cercetate de DNA? S-au dat sute de mii de euro, chiar si un milion, pentru campanii anti-DNA, de hartuire, de intimidare, de denigrare.

Noi trimitem dosarele la instante, ele judeca, verifica masurile dispuse, arestarea preventiva nu e luata de procuror, judecatorii decid.

De la Black Cube e o presiune constanta asupra dvs. V-ati gandit vreo clipa la demisie?

Nu. De ce sa demisionez, pentru ca am deranjat niste inculpati? Ca ne-am facut treaba? Nu am de ce sa demisionez. Mi-am facut si voi continua sa-mi fac treaba.

Am fost numita la DNA pentru a manageria investigarea cauzelor de coruptie la nivel inalt. Nu pentru altceva.

Si atunci cand am intrat in magistratura am depus un juramant si eu, si colegii mei: ca vom respecta legea. Asta facem: respectam legea si investigam dosare de mare coruptie.

Nu demisionez pentru ca sunt inculpati deranjati, care fac afirmatii mincinoase de dimineata pana seara.

Ati discutat cu dl Iohannis situatia creata?

Potrivit legii, noi avem alte parghii. Am avut discutii cu procurorul general, cu ministrul Justitiei, am sesizat CSM, CNA.

Sunt demersuri institutionale pe care le putem face. Acesta nu e un atac doar impotriva lui Kovesi si impotriva DNA, ci imporiva intregului sistem judiciar. Lumea uita sa mai vorbeasca despre potentiale modificari legislative.

Citeste tot azi pe Ziare.com partea a doua a interviului acordat de Laura Codruta Kovesi despre amnistie, gratiere si marile dosare care urmeaza.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Kovesi Ghita Coldea
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 77024 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
80 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Scandalul initiat si coordonat de famiglia alde_psd si trambitat

prin mocirla 3 are un singur scop: anihilarea DNA, amnistia, eliberarea lui voiculescu si spalarea lui dragnea.

Aici nu mai este vorba de CK, este vorba de statul de drept!
Sper sa nu reuseasca nici in 2017. Au mai atacat statul de drept aceiasi certati cu legea, in 2012 au atacat sub numele de cod "usl".

 

Papusarul

Papusarul care dirijeaza toata ofensiva contra institutiilor ce lupta contra coruptiei unde isi are sediul?
Cine castiga din acesta lupta?
Castiga infractorii politici!
Toate firele duc la sediul din Kiseleff!!!Acolo e inima CORUPTIEI din Romania.

 

q

sigur ca da! sa vedem cum il va ancheta dna-ul pe coldea. il va albi de tot.

 

Tot ce stim este ca Ghita este un puscarias,

care da "interviuri" televizate din Rusia!

Gresit.

Ghita este un coleg al lui Coldea( vezi ce scrie maestrul Cristoiu). El doar are o misiune !

Doamna are tupeu cu carul!

Fratele ei are dosar la DNA!
Black Cube a descoperit ceva imprumuturi fictive la o firma, retragere de bani ...
Tatal dansei e fost procuror ceausist!
Teza de doctorat plagiata .... dosare fabricate, Voiculescu condamnat pe nedrept!
Cam multe pete pe CV ca sa fie dansa un reper de moralitate in Romania!

Alo Maxi, daca fratele doamnei are dosar la DNA...

...este o proba de INCORUPTIBILITATE pentru ea, chiar nu-ti dai seama?
Iar daca incepi cu "turnatorul Voiculescu cel nevinovat", care a ajuns putred de bogat dela ZERO (ca povestea cu arabul ala e un alibi cusut cu cea mai alba atza), inseamna ca esti si tu un biet troll!

Felicitari, d-na Kovesi, pentru rezistenta, pentru caracter!

Desi asteptam de mult aceste declaratii, momentul de azi este bine ales.
Imi dau seama acum ca nu era cazul sa iasa si sa contracareze prostiile lui Ghita dupa fiecare facatura de episod. Acum, efectul este total.
Pentru mine a fost clara schema lor, ca si motivele pe care le aveau. A fost si continua sa fie o ofensiva puternica a mafiei coruptilor impotriva celor care vor sa scape de mana dreapta a Justitiei. Aceasta mafie este acum mai puternica decat oricand. Puterea e in mainile unor persoane interesate mai mult sa bareze Justitia cea dreapta, opozitia e slaba si partial corupta. Presa mogulizata, SRI si presedintia trec prin momente grele. UE e cam subreda, SUA poate oferi surprize.
E momentul ca societatea sa isi arate forta si se opuna hotarat acestei ofensive mafiote.

@valll

Sincer as vrea sa stiu cum este asta cu caracterul doamnei!Acum aprox 2 ani , bagam mana in foc pt dansa, acum nu mai bag nici in apa rece!

Relatia DNA - SRI nu era una institutionala!

Aveau 2,3 intalniri saptamanale in case conspirative a SRI!
Pentru ce? Sefii serviciilor?
Dosarul fratelui sefei DNA sta la sertar probabil pana la prescrierea faptelor!
Coruptia din zona Transgaz-Medias e una uriasa, inca de pe vremea lui Ceausescu, cotele de gaz se cumparau cu mii si mii de dolari, marci, euro! Banii respectivi se investeau apoi in trafic de influenta, asa a ajuns Luluta sefa!

Dna. Alina Bica

este persoana care o va baga in puscarie pe Laura Codruta Kovesi ! Fiindca stie si poate.

BRAVO GHITA!

Purtatorului de biruinta

https://youtu.be/89g1P_J40JA

Guitza e patriotul nationale, stindardul luptei...

... anti-coruptie, farul de faza lunga al Maicii Rusia, icoana .ulimii pzdiste etc.

@luluta

ce te faci daca Ghituca mai are si camere in casele lui private si are inregistrari cu chefuiati? Sau vei spune ca un procuror nu are viata privata si atunci intotdeauna este ceva de serviciu cind cauti dovezi ? hahahahahaha

Lovitura de stat a evadatului Guitza Sebastian in

cirdasie cu condamnatul Dragnea Liviu si cu complicitatea unei parti a SRI pare sa puna in genunchi statul de drept asa cum numai Cosma Miron in cirdasie cu Iliescu Ilici au reusit mai antzartz.

Traiasca Republica Bananiera Romania !

Ha , ha , ha...

Pisica alba , pisica neagra!
Batista pe tzambal!

 

Justiția independentă (sic!) ...

Păi cine a dat un milion de euro pentru denigrarea DNA, ne spuneți și nouă? In rest, aceleași clișee, justiția este perfectă, bla, bla ...! Credeam că ne spune ceva despre Microsoft, Bechtel, EADS etc., aiurea ! Dragnea, Tăriceanu și Ponta să fie penali, in rest ...
P.S. Avand in vedere situația creată, de ce nu se duce doamna DR. Kovesi la televiziunea națională ? Oare de ce ?!?

Despre Bechtel ce sa vorbim,

cand Sova si Nastase au distrus cntractele,facandu-le disparu-te,pentru o vreme.
Ghinion insa,de curand s-a dat de firul lor.

felicitari doamna Kovesi,oricine ar fi dorit sa afle adevarul

despre dvs il avea!
Sunteti cea mai prestanta,profesionista si hotarata persoana publica !
L-am rugat si pe domnul Basescu sa nu va atace,era extraordinar! Nu a inteles si acum a ajuns in aceeasi oala cu cei care denigreaza DNA din psd!
Pacat!
Nu va dati batuta,mergeti inainte!
Va doresc succes!

DEZVAUIRI INCENDIARE marka Ghita , un fel

de talas verbal cu multe excremente de sobolan bucalat si dolofan , procesat de institutia ce-i poarta numele,
TV GHITA & CIUMETII si parfumat din abundenta cu miasme de securist dogmatic, ce se vrea chanel .

Cand ai facut sute de milioane din afaceri cu statul...

... esti gata sa dai oricand un milion ca sa-ti salvezi pielea, averea, Famiglia...

- Jihadistul Guitza "se explozeaza" zilnic la Retevei.tv

"Mama ei de manipulare" ...

" A fost prezentata o factura referitoare la deplasarea facuta la Cluj pentru a se "rezolva", pun intre ghimele pentru ca nu poate fi adevarat, cercetarea mea in cazul de plagiat in 2012. Va rog sa va uitati pe factura jos. Comanda pentru factura a fost facuta in 2009, iar plata in 2012."
Data de 2009 de pe factură reprezintă anul inființării firmei, sunt datele de identificare, data eliberării facturii fiind 2012. SE vede din avion. Orice contabil vă poate confirma, mama ei de minciună ...

Sigur, corupții retaliază...

..asta e fapt. Mă uit insă după anumite indicii, precum: foitul in scaun la intrebările incomode, tensiunea palmelor care deși impreunate nu se poate ascunde, rotirea aproape continuă a degetelor mari, privirea care deși se vrea directă, evadează...

Acestea nu sunt intocmai semne de sinceritate - dacă un anumit serviciu străin și-a făcut numărul, nu pot să spun că antrenamentul lor in gestică sub stress excelează.

Nu aștept nicidecum validarea impresiilor mele, mai ales intr-un forum public - doar observ.

De multe ori deși nu intotdeauna, adevărul se alfă undeva la mijloc.

Demisia de azi, spune multe.

E firesc sa dau crezare d-nei Kovesi.

Problema e alta. Sa nu apara vreo poza cu d-sa la poartita de la vie cu Ghita.

 

q

fii sigur ca o sa apara daca il va ancheta la modul serios pe coldea.

D-na Kovesi sa-l ancheteze pe generalul Coldea ?

Nu cred ca o sa faca asa ceva nici serios nici neserios, pur si simplu nu-l va ancheta....'nu sunt probe', iar denunturile de la Ghita nu sunt 'credibile'.
Batista pe țambal ....

Toarase Alcool !

Cum e vremea la Moscova ?
Ghitza Sebastian mai joaca barbut cu Snowden ?

Si io am poze cu mine dand mana cu Adolf...

... in martie 1945 la Berlin.

- Guitza este IT-ist expirat. Daca stia meserie, lasa niste "gandaci" prin retea si putea accesa sistemul informatic din orice institutie nationala, putea sa-si creeze "probe". Vine cu photoshopuri si bilutze din nas, bune pentru gugustiuci.

Se pare

Se pare ca baricada Kovesi a ramas ultima in fata uraganului rosu comunist care controleaza toata Romania !
Kovesi, suntem alaturi de tine !

 
 

 

O curiozitate

Spune-mi si mie o alta baricada ramasa in calea ofensivei mafiei PSD+alde !
Sau esti din aia care ii place sa fie sluga lui Dragnea care sa-i linga scrumiera !

Baricada DNA - DA !

Kovesi - BA !

respect kovesi

probabil ca mafia psd-alde si nu numai ,slugile lor or sa atace la baioneta singura institutie care le mai sta in cale .
din pacate societatea civila e zero, opozitia e slaba iar johanis are parghii putine .
sa vedem cat poate kovesi sa reziste fara sa fie aparata de nici o institutie a statului,johanis e singurul care o sustine.
cancerul psd revine incet incet si cuprinde toata romania.
repet toate promisiunile electorale au fost facute numai si numai ca la adatostul lor sa si faca faradelegile,trebuie sa fii orb sa nu vezi.

ai dreptate, Johannis are

parghii putine, dar in schimb are case multe ( vreo 6 ) :) Asa Ghinion sa tot ai !

Dar cite case are condamnatul Dragnea Liviu si

Dottore Ponta ?
Au muncit vreodata ceva pentru ele ?

Gile, sa stii ca toata Romania este alaturi de d-na Kovesi!

Aceasta ardeleanca se lupta din rasputeri sa ne curate tara de toti cei care ne fura tara si ne umilesc, gen fugarul penal Ghita. El trebuie sa inteleaga faptul ca toti romanii corecti si cinstiti sunt impotriva lui. Prietenii lui sunt numai hotii, coruptii si naivii. Shalom

de fapt asta se doreste compromiterea justitiei

infractorii sunt tot mai vocali.
Se indoieste cineva ca :voiculescu,nastase,ponta,ghita, hrebenciuc,mitrea,etc,etc, nu au furat statul roman?
Sutele de hectare de vita de vie ale lui nastase de la mizil au ajuns la ghita!
padurile lui sarbu au ajuns la hrebenciuc care le-a vandut mai departe!
mitrea are vile in austria,pe coasta de azur!
Da Romania este stat mafiot dar primii vinovati sunt politicienii:ei au facut legi,consitutia,ei verifica sri si sie,ei au corupt tot.
Tara asta are nevoie de o dictatura militara,in politicieni nu mai crede nimeni-ei se schimba coruptia ramane si guverneaza.

 

dimpotriva... toata lumea doreste o curatenie generala... deba

rasarea organelor de spurcaciunile care au facut din Romania un stat mafiot. Expresia "Romania stat mafiot" ii apartine iubitului tau Basescu.
Pana la urma tu personal ce pierzi, de sustii atat de convins Romania mafioata?

eu nu sunt fan basescu

eu doresc un stat de drept dar cei care tipa sunt infractori.Ghita ce este de fapt? un infractor?
Cand controla sri de ce mergea in vacante cu coldea? asta nu se numeste coruptie?
Puscariile sunt pline ,deci trebuie schimbata Constitutia pentru pedeapsa capitala.
sunt convins ca romanii ar vota.

 

 

Exact, la asta trebuie sa fie atenti oamenii

scopul este discreditarea justitiei ca sa scape politicienii penali ! Restul este recuzita de spectacol sub regia alde-psd !

NU am... Nu am... Nu am... la gagica iese fum fara foc... Ghita a

anuntat ca in dezvaluirea viitoare o s-o vedem pa Codruta cu el de brat la nu stiu ce sindrofie... sa ne lasam surprinsi...

 

Alte informatii

Am auzit ca urmatorul episod este cu Ghita pe plaja de nudidsti ! Dureaza cam o ora ! Invitatele lui sunt niste tipe trecute de 75 de ani !
Trebuie sa descifrati mesajele transmise de acest deja film artistic !
Am inteles ca la anul candideaza la premiile Oscar !

Guitza cu Dorel Dragnea facand dusuri aurii...

... sub privirile admirative ale lui Tonta.

Nu inteleg problema

Cum Ghita e o persoana de incredere (ca vad ca ii crede toate lumea aberatiile), nu vad care ar fi problema daca apare la o sindrofie cu Kovesi la brat. Sa ne horatam: Ghita e baiat bun sau baiat rau? E un hot sau o victima politica?

P.S. Face Ghita exercitii pe votantii RTV/A3 mai ceva ca Plavov pe caini. Saliveaza doar cand ii vad mutra cheala la TV: "ce o sa ne mai spuna? ce poze ne mai arata? a gasit-o pe Elodia?"

O sa inceapa sa nu mai poata manca saracii nimic seara fara un episod din Ghita, ca nu au saliva in gura. Dan Diaconescu a fost mic copil pe langa asta.

Interesant

Mineriadele au fost joaca de copii fata de aceste atacuri mizerabile asupra DNA-ului !

 

Pai nu prea e asa

Pe Tariceanu cine l-a atras in cursa, astfel incat sa i se faca un dosar pentru ca deranjeaza? Poate ca tu nu faci dosare la comanda, dar cineva din interior tot face. Sau sunt procurori exagerat de constiinciosi care cand se trezesc intr-o dimineata isi spun "Tariceanu asta vorbeste cam mult, ia sa-i fac eu un dosar, ca sa-l putem inlatura"? Asa, de la ei, doar ca asa le dicteaza constiinta?
Poate ca e mai grav cu Tariceanu, dar atat stim noi din ce s-a vehiculat public.

 

Tariceanu "curat"?

Pai sa spun numai un lucru: anterioara nevasta a lui Tariceanu era facuta notar la urgenta, incheie contractul de vanzare catre Ford a fabricii de la Craiova, incaseaza 1 milion de euro si dupa 3 luni de notareala in total se "descopera" ca nu era legal notar asa ca e scoasa din corp si functie dar ramane cu banii...Ce sa va zic eu voua astora care tot incercati sa-mi bagati hotii in fata ca fiind mari romani in lupta cu "sistemul"?

Curat Beton Sotron Breton Poltron

Fofiliceanu a fost cardas in toate marsaviile care au atentat la intergitatea PNL (aripi tanere, '93, ALDE), a pus la cale praduieli legalizate (Rompetrol, explorarile din bazinul MN), si-a acoperit ciracii (Paturiciu, Vantu, Hrebe), a furat singur sau impreuna cu altii pentru 3 vieti de nabab securist.

- Ce naste din turnator, securist ajunge!

am mai vazut

filmul asta. iesi primul in fatza hotarat si cu voce tare negi toate bazaconiile inventate de rau voitori. dar 'the sh*its hit the fan' si este patata ca coldea care dupa o ancheta de rasul lumii de cateva ore facuta de sefu' este suparat ca s-a atentat la 'integritatea ' lui morala si se retrage in plina glorie cu o pensie pe masura.
cucuveaua mov da din aripi dar nu mai poate zbura este problema de timp sa intre in rachat de n-o mai poate spala nimeni.

 

Alo, domnilor propagandisti, de credibilitatea escrocului...

...Guitza nu gavariti nimic-nimic-nimic?
De faptul ca un asemenea escroc se bucura de protectie atat de puternica incat nu doar ca nu-i arestat, dar i se si comanda aruncarea cu noroi catre cine stanjeneste sistemul corupt?

Ghita devine din ce in ce mai credibil... indifere

nt cine se afla in spatele sau, a avut un curaj enorm sa faca dezvaluirile pe care le-a facut.

JOS PALARIA!
Sa-i dorim SUCCES!

Adevaratului luptator anticoruptie, purtatorului de biruinta
https://youtu.be/89g1P_J40JA

stane

aici este un joc pe viatza si pe m0arte.cei la putere inainte de alegeri au facut tot posibilul sa discrediteze PSD-ul si leadership-ul. acum ca PSD este la putere a inceput o vanatore fara mila , fara prizonieri.este noi sau ei ori ei sau noi. romania este zguduita din temelii si probabil se va ajunge si la johannis.rabdare si tutun.

Toarshu HC-CT !

Cum e vremea la Tiraspol ?

 

 

Sfat

Kovesi fii barbat !
Suntem alaturi de tine !
Aresteaza-i pe tovarasi pana la ultimul !
Kovesi presedinte !

 

bai prietene,

poate nu stii, dar Judecatorul aresteaza nu procurorii. te rog, treci pe legale !

domnul di

bai baiatule ai sa nu te injur ,spune mi si mie[noua]despre casele lui johanis ,vad ca stii multe.
deci ;casa 1 furata de la...
casa doi furata de la....
casa trei samd....

pe urma poate ne povestesti si de casele stapanilor tai ,ponta ,sova ,sarbu si de casele lui basescu inclusiv mihaileanu ....daca tot te ai apucat.
dar ma multumesc sa mi spui cum a furat johanis casele.

ti-am dat 10... Kövesi presedinte... gluma buna...

eu vreau o Romanie curata, incepand cu presedintele pana la ultimul om... Kövesi, in fruntea DNA-ului, cu serviciu propriu de ascultare, nu stia de cardasia Ghita-Coldea... nu stie nimic... e ca un nou nascut... nevinovat cu doctorat...

si eu i-am dat 10 nu doar pentru ce ai mentionat

tu. eu l-am premiat si pentru "KOVESI fii Barbat" ! e senzational tipul !

@pilula

Aveti dreptate! Doamna aceasta caria ii place sa se cofunde cu institutia , ar trebui sa-si dea seama ca nu mai suntem atat de naivi ca acum 2 ani , cand o consideram zeita dreptatii!Ce tot cauta la Digi ca doar exista TVR? Sa fie oare adevarate speculatiile care se fac despre dumneaiei si patronul postului la care tot merge?Sa fie sanatoasa , dar toata lumea are dreptul la informare di partea institutiilor statului!

De unde ?

Poti sa-mi spui si mie de unde iei romani curati ? Da-mi un exemplu de roman curat care ar prezenta increderea ta ca s-o inlocuiasca pe Kovesi, sa aiba rezultate superioare celor de pana acum si sa fie acceptat de mafia PSD+alde !
Tu inca nu ti-ai dat seama ca trebuie sa alegem raul cel mai mic inca 100 de ani de acum inainte !
Iar raul cel mai mic este Kovesi, ca doar n-o sa ne aruncam cu totii in bratele mafiotilor din PSD !

justitia romana a venit la interviu

cu 'acoperitul' racaru ?
ce surpriza .. nici nu ma asteptam .. :)))

un interviu penibil , intrebari scrise de cordutza , raspunsuri goale , lipsite de continut ..

"nu comentez" .. pai atunci ce cauti la un interviu ?

dar trebuie retinut detaliu de baza : corduta nu e doar DNA , ea e insaji sistemul judiciar romanesc !!!! (pauker era mica copila .. :)) )

"Acesta nu e un atac doar impotriva lui Kovesi si impotriva DNA, ci imporiva intregului sistem judiciar."

ps de plagiat nimic ?
despre dovezile despre coldea nimic ? (ca intra sub incidenta DNA multe chestii pe acolo ..;) )

cum sa intrebe doamna racaru ceva relevant ?
ps. maine (sau azi) vedem si un articol cu poza ei in doliu despre coldea ? si cum penalii l-au invins pe eroul national (ala ce toca tone din banii publici pe propriul confort) .

 

Personal eu o cred pe doamna Kovesi nu pe inculpatul Ghita, Ponta,

Sova, Dragnea, Tariceanu si alti cunoscuti clienti ai DNA. Si Mi-ar place ca dosarele lor sa ajunga in fata judecatorului. Mi-ar place si mai mult ca viitoarele pedepse pentru fapte penale dovedite sa aiba un mini de pedeapsa cu executare, nu pedepse cu suspenndare.

Un penal trebuie sa fie si un puscarias, fie aceasta si numai pentru o saptamana! Si cazierul judiciar facut public in cazul penalilor cu functii publice sau legate de administratie.

 

taci ca a inceput sa posteze "artilerie grea".

il astept si pe prietenul tau de suferinta, Mos Gerila sa ne spuna el cum traieste in Elvetia. s-a terminat operativa tarziu, nu v-au comunicat ordinele la timp ? sa nu mai faci d'astea ca ne ingrijorezi !

Se pare ca

S-a dat alarma generala pi unitate.
Mobilizare totala, permisiile se anuleaza.
Ma intreb si io, oare oamenii astia nu au si ei o constiinta!
Chiar daca scriu sub multiple pseudonime, nu-si dau seama ca ii vede Cineva de Sus si ca la Judecata vom da seama pana si pentru orice vorba am rostit.

fara confiscarea extinsa a averilor

celor dovediti ca au furat, nu ma incalzeste prea mult ca fac puscarie pe cheltuiala contribuabililor...
(chit ca ar fi odihnitor sa nu le mai vezi mutrele spasite de "victime" pe la toate televiziunile!)

Ma faci sa rad

Si vezi tu mafia PSD facand asta dupa ce o alunga pe Kovesi !
Ma faci sa rad !


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor