Ziare.com

Cine a spart geamul din clasa, Tudorele? Codruta l-a spart, doamna invatatoare!

Vineri, 15 Februarie 2019, ora 08:31

   

Cine a spart geamul din clasa, Tudorele? Codruta l-a spart, doamna invatatoare!
Rafuiala asumata de Tudorel Toader impotriva fostei sefe DNA seamana cumva cu acea scena din scoala, cand reclamagiul clasei isi paraste colegul invatatoarei, ca el ar fi spart geamul cu mingea. N-o face cu un scop anume, ci numai pentru placerea de a-si vedea prietenul certat, admonestat, pedepsit.

Stilul domnului Tudorel Toader de a nu se multumi cu raportul facut pentru revocarea doamnei Kovesi si de a deschide un conflict cu presedintele tarii pe aceasta tema, urmat de demersul la CCR si insistentele depuse pentru ca sa-si vada neaparat colega cazuta de pe cal, setea teribila de a o urmari mai departe, ca nu cumva sa se ridice, toate arata cum il orbeste aceeasi dusmanie cu care elevul rautacios isi paraste colegul pentru un geam spart, un copiat la teza, niste fituici nepermise, orice, numai de l-ar vedea certat.

Homo homini lupus - n-am alta explicatie. Este jalnic rolul pe care si l-a asumat domnul Tudorel Toader, de reclamagiu notoriu, de delator ordinar, de unul care umbla sa-si parasca o colega de breasla, vinovata pentru nimic altceva decat pentru faptul ca si-a facut datoria cat a putut ea mai bine, fara sa tina seama ca ii deranjeaza pe unii sau pe altii.

Un Monte Cristo adaptat nevoilor PSD


Caci ceea ce i se intampla doamnei Laura Codruta Kovesi este de necrezut: potentatii care se pretind a fi aprigi aparatori ai prezumtiei de nevinovatie se zbat din rasputeri sa-i scoata basma curata pe cei dovediti deja ca vinovati si condamnati definitiv, dar s-o infunde cat mai adanc pe cea nejudecata inca de nimeni, numai in baza principiului "pentru ca putem".

Si, pentru ca pot, au gasit exact omul potrivit: razbunatorul Tudorel. El a reusit sa obtina - recunosc, din greu - revocarea doamnei Kovesi, iar acum umbla prin Europa sa-i faca viata amara, oriunde s-ar afla dansa.

Nici macar nu este in joc interesul sau. Sunt interesele altora, pe care respectabilul ministru al Justitiei ii serveste slugarnic.

In numele lor, isi urmareste victima, perseverent si neabatut precum contele de Monte Cristo, neinduratorul razbunator, hotarat sa-si loveasca adversarii, sa-i distruga, sa-i nimiceasca si sa-i pedepseasca pentru raul suferit de el.

Domnul Tudorel insa n-a suferit niciun rau. Spre deosebire de prizonierul din insula If, domnul Tudorel se zbate sa le faca altora zile amare, fie pentru satisfactia potentatilor sai stapani, fie - nu exclud - pentru placerea sadica de a-si vedea colega perpelindu-se.

Repet ce spuneam mai devreme, citand din Plaut, nu de la mine: Homo homini lupus.

Machiavelicul ministru al Justitiei


Ce poti intelege din faptul ca domnul Tudorel, dupa ce si-a facut datoria 100% fata de suzeranii sai, o urmareste pe victima chiar si afara din tara, pentru ca nu cumva sa ajunga ea bine, ocupand un post important in cadrul institutiilor europene?

Ce treaba mai are domnul Tudorel cu viata doamnei Codruta, dupa ce rafuiala s-a terminat? Are, intrucat, ajungand dansa procuror sef european, asta le-ar pica rau papusarilor Dragnea-Dancila-Tariceanu, cei care-l papuseaza pe servilul Toader.

Jenanta situatie, dar asa e viata: ministrul Justitiei a ajuns in situatia cand, neputandu-si depasi adversarul pe pista de alergari, ii pune o piedica. Sub aspect etic si moral este abominabil, dar sub aspect machiavelic ai zice ca e de tot respectul.

Inarmat cu intelepciunea predecesorului Machiavelli, domnul Tudorel a declansat o ofensiva anti-Kovesi fara precedent. Caci nu s-a vazut inca in Europa un ministru de Justitie sa le scrie tuturor omologilor sai memorii in toata regula, ca sa umple de noroi un fost procuror-sef, pe care l-a pedepsit deja si caruia ii poarta sambetele numai asa de-al dracului, cum zice olteanul.

Cred ca reactia europeana la una ca asta a fost cel putin dezamagitoare pentru muschetarul Tudorel. Altfel nu apareau din partea domniei sale noi incercari de a zadarnici accesul doamnei Kovesi la inalta functie europeana, unde este favorita.

Incetati cu politizarea! Numai noi avem dreptul sa politizam


Nu-mi permit sa fac proces de intentie nimanui, dar nici nu pot trece cu vederea ciudata coincidenta legata de faptul ca domnia sa este citata sa se prezinte in fata unei instante recent infiintate (parca anume ca s-o judece pe dansa), tocmai in momentul cand este programata la audieri in capitala UE.

Este greu sa afirmi ca ar fi amestecat in asta Tudorel, dar este si mai greu sa gandesti ca dansul nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Prea este sofisticata, prea este profesionalist construita, ca sa fi fost gandita de un ageamiu.

Pana la urma, se poate intreba oricine: daca ministrul Justitiei se duce pana la Bruxelles ca sa faca acolo un mizerabil lobby anti-Kovesi, daca se osteneste sa difuzeze memorii pe aceeasi tema tuturor omologilor sai europeni, daca nu pierde nicio ocazie sa arunce cu noroi in fosta sefa DNA la Bucuresti si oriunde are ocazia, de ce nu i-ar fi incoltit tot dansului si ideea unei citatii, tocmai buna ca s-o retina la Bucuresti atunci cand este chemata la Bruxelles?

Dar, indiferent cine a facut-o, ticalosia este oricum din zona PSD, care si-a permis sa ameninte pe o retea de socializare: "incetati sa politizati punerea sub acuzare a doamnei Kovesi!". Auzi cine cere sa inceteze altii cu politizarea, PSD! Vorba ceea: "hotul striga hotii".

Dar si mai jalnic este ce urmeaza: "Astazi, Legile Justitiei adoptate de majoritatea PSD-ALDE ii ofera doamnei Kovesi suficiente garantii ca in cursul anchetei i se vor respecta drepturile fundamentale si ca nu vor fi imixtiuni ale serviciilor secrete".

Garantii? Din partea cui garantii? Din partea statului, deci exact a acestei majoritati "PSD+ALDE" - as zice si "plus Tudorel" - care nu i-au respectat drepturule fundamentale, nu i-au dat dreptul de aparare cu ocazia revocarii si au creat premizele unei plangeri la CEDO, unde este tratata cu celeritate. Deci foarte in serios.

Iar incheieea postarii facuta de PSD pe Internet este de tot rasul: "...aveti incredere in Justitie si lasati probele sa vorbeasca, nu politicienii". Ha, ha, stiti cine face aceasta afirmatie? O face PSD, adica o fac politicienii, cei care apeleaza la noi sa avem incredere ca nu vor vorbi... politicienii!

Tara nu inseamna doar Dragnea, Dancila si Tariceanu


Doamna Kovesi este astazi intr-o situatie ciudata. Are toate sansele sa ajunga procuror sef european. A fost aleasa intr-o prima selectie din 30 de candidati. A fost reselectata in cea de a doua, din numai 5 aflati "pe lista scurta". A ajuns si pe lista cea mai scurta, de trei candidati, unde ocupa locul unu: favorita.

Favorita majoritatii statelor europene, chiar si a Germaniei si Frantei, tari care isi au propriii lor candidati, dar care o recomanda pe cea a Romaniei. Nu este insa favorita - cui credeti? - a Romaniei, patria ei cea cu pretentia de a fi reprezentata in Europa prin PSD si prin profesorul Tudorel.

Nu am amintit degeaba titlul de profesor. Domnul Toader este cadru universitar, el trebuie sa fie modelul de la care studentii invata sa ajunga corecti, demni si profesionisti. Cum sa ajunga corecti studentii al caror profesor se preteaza la o josnica vendeta cu o colega de breasla? Cum vor deveni ei demni cand dascalul lor se umileste ploconindu-se in fata unor politruci?

Cum sa ajunga profesionisti, cand acelasi dascal isi joaca profesia ca la pacanele, vanzandu-se pe el insusi ca la taraba?

Ma indoiesc ca omologii ministrului nostru din tarile UE n-au aflat ca cel care li se adreseaza cu memorii, pentru ca s-o infunde pe candidata la functia europeana, este el insusi dispretuit de fostii sai studenti, de colegii de la Iasi si ca ei au cerut demiterea rectorului Toader, care nu face cinste Universitatii.

Ce autoritate mai are ministrul Justitiei sa conteste candidatura doamnei Kovesi, cand propria sa demnitate publica este pusa sub semnul intrebarii in propriul sau mediu juridic: studentii si cadrele didactice?

Am ajuns intr-o situatie ciudata. O personalitate a Romaniei - indiferent de acuzele atat de controversate ale domnului Toader - are sansa unica sa se afirme la nivel european, sa fie numita intr-un post de mare incredere, se bucura de sustinerea numerosilor reprezentati din PE, dar constata ca ii pun bete in roate, ca sa nu acceada acolo, propriii ei compatrioti, romanii care ar trebui sa fie mandri de ea.

Ma dezgusta sa-mi amintesc cu cata inversunare ii condamna doamna Dancila la Bruxelles pe unii europarlamentari romani care "isi ponegresc tara", desi ei nu ponegreau nimic, ci doar criticau personalitati politice ale momentului, isi exercitau dreptul la opinie si la exprimare, nimic altceva.

"Tara" nu inseamna nici Dragnea, nici Tariceanu, nici Dancila, Iordache, Nicolicea sau nazdravanul doctor Bacalbasa. Tara inseamna in egala masura si Orban, Kelemen, Barna, Ciolos, inseamna diaspora si multimea protestatarilor si, nu in ultimul rand, presedintele Klaus Iohannis, personalitatea legitimata cu cel mai mare numar de voturi exprimate direct.

Pastrand proportiile, sa vorbim si de trecut


Daca doamna prim ministru ar fi fost corecta, ar fi trebuit sa-i condamne pe aceia dintre romani care se zbat din toate puterile sa impiedice accesul compatriotului lor la un important post european.

Nu este si acesta un mod de a-ti ponegri tara, doamna prim-ministru?

Nu pot simti decat dezgust cand reprezentantii politici ai tarii, in loc sa se bucure de succesul doamnei Kovesi pe plan european, se dau de ceasul mortii sa-i impiedice accesul acolo. O fac numai din vrajba, un fel de gelozie pentru faptul ca nu s-a calificat un reprezentant al PSD sau ALDE, in locul doamnei Kovesi.

Nu vreau sa fiu gresit interpretat, dar cele ce se intampla imi amintesc, pastrand proportiile bineinteles, de periplul multor romani din trecut, care au ajuns sa se afirme pe alte taramuri, numai pentru ca propriii lor compatrioti i-au dispretuit la ei acasa.

Au stralucit si stralucesc peste hotare romani specialisti in informatica, matematica, medicina, inginerie, artisti, unii ajunsi somitati ale lumii. Cum? Goniti din propria tara de Tudoreii respectivelor perioade, de niste Viorici, niste Tariceni sau Nicolici carora le-a pasat doar de propria piele, propriul buzunar, propria masina, propria vacanta si in niciun fel de tara.

Fenomenul nu este de azi, de ieri, dar s-a accentuat. Trecutul cunoaste destule cazuri care ne-ar putea cutremura, daca n-am fi atat de indolenti.

Muzicianul George Enescu a ajuns la Paris dupa ce Tudoreii lui Gheorghiu Dej i-au pretuit in "Scanteia" creatia muzicala drept decadenta. Concertele sale starneau entuziasmul salii Ateneului Roman, unde cu greu prindeai un bilet ca sa intri si unde adesea i se alaturau lui George Enescu somitati ale lumii: Jacques Thibault, Iehudi Menuhin, Alfed Cortot, Arthur Rubinstein. Erau invitatii sai, niciunul din acesti monstri sacri n-a mai vizitat Romania dupa plecarea lui Enescu si asta cred ca spune totul.

Nu este un secret nici modul cum a plecat din tara Constantin Brancusi: injurand de mama. Terminase sculptura reprezentand bustul doctorului Davila si s-a prezentat pentru receptia lucrarii, urmand a incasa onorariul. La receptie, doi Tudorei cu rang de colonei au cerut insa retusuri: unul sa se modifice curbura nasului doctorului Davila, al doilea sa se ajusteze pozitia epoletilor, care nu erau asezati conform regulamentului militar.

Scarbit de modul cum inteleg arta plastica Tudoreii din comisie, marele Brancusi a plecat din tara si dus a fost. Guvernul nostru de astazi nici macar nu reuseste sa rascumpere lucrarea "Cumintenia Pamantului", ca sa ne putem mandri la muzeu cu lucrarea compatriotului pe care l-am gonit din tara pentru ca facuse un nas cam stramb si un epolet prea oblic.

Nu ma pricep intr-ale dreptului si n-am de unde sti cate nasuri strambe si cati epoleti oblici a gasit domnul Toader in evaluarea facuta de el cu privire la doamna Kovesi. Dar, observand succesul ei european, ma conving tot mai mult ca oficialii nostri nu se multumesc doar sa nu respecte statul de drept. Il si dispretuiesc.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8106 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
18 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

asteptam

denunturile celorlalti fugari sa terminam odata cu toti pricurorii si judecatorii care ne stau in cale, si toata opozitia asta inutila
ii iepuram pe toti si refacem democratia bolsevica

 

Kovesi merge la Sectia Infractorilor din Justitie dupa un denunt

..cu probe facut de Ghita! Nu de Tudorel!

Rog moderatorul sa-l penalizeze pe dom Pitigoi pentru ca articolul lui n-are legatura cu realitatea. ))))

 

Pai ma troll de doi bani, targul a fost clar!

Tumorel: Ghita, nu-ti cer extradarea, dar o reclami pe Kövesi cand si cum iti spun eu!
Ghita: S-a facut coane, o paradim pe muiere!

Cine a spart gemul Mamaligarule?? Codruta?

Dar tu ai spar o Tara ba Tractoristul!
Treci la zid, legt la ochii!

Iată ce scrie pe FB jurnalistul Mircea Marian despre actualul

... ministru al justiției
"Mircea Marian
10 hrs
Anii 80, foamete, lumea nu știa cum să facă rost de lapte pentru copii, iar un cetățean iși cumpără o vacă și un vițel. Nu are ce face cu vițelul, așa că il vinde.
Acesta este momentul in care apare in scenă, vigilent, procurorul comunist Tudorel Toader și il inhață pe păcătos: e speculă! E clar că a cumpăra un vițel pe care apoi il vinzi inseamnă speculă. A urmat o anchetă care s-a terminat cu decizia de a-l trimite pe individ in judecată. Noroc că acuzatul a nimerit peste un judecător decent și a fost achitat.
Cei tineri nu ințeleg ce inseamnă ca, in anii 80, să intri pe mana unei javre de procuror comunist ca Tudorel și să fii acuzat de speculă, o infracțiune gravă in orice regim totalitar care iși ține populația in foamete. Practic, viața ta era terminată. Că intrai la pușcărie sau executai la locul de muncă, erai un paria. Si, pentru ce? Pentru că nu doreai să mori de foame, pentru că doreai să iți hrănești familia.
Ăsta a fost Tudorel Toader, un nenorocit de slujbaș zelos al comunismului, gata să bage un om la pușcărie fiindcă dorea să aibă lapte pentru copii.
Sursa: Ziare, Ionel Stoica."

boStane se vede voi astia de la seku sunteti

Foarte bine informati!!!!

Cucu aka tulburel

După o perioada de absenta indelungată cucu și-a făcut apariția ca apărător al lui tulburel, ceea ce ne duce gandul ca cucu și tulburel sunt aceiași persoana. Oricum e un personaj negativ dar destul de hilar cand spune niște minciuni copilărești. Probabil ca iși simte sfarșitul aproape saracul iși trece trece in revista viața sa inutila.

ye ca bganel tot crede ca e

sherlock holmes dha ziare.com. Zice el:
"Dupa o perioada de absenta indelungată cucu și-a făcut apariția ca apărător al lui tulburel, ceea ce ne duce gandul ca cucu și tulburel sunt aceiași persoana"
Ai sa-mi trag balonu'. Amice, esti clinic. Toata perceptia ta despre ceea ce se intampla in Romania se rezuma la personajele care comenteaza pe acest forum. Deci cucu e tudorel...right. ai mai identificat pe altcineva? cine e mos gherila?

.........................tumorel de la panciu!....

...ce este socialismul tumorel?Elev de 10 Un Catel tovarase invatator!Pai cum psd-ul ***?Am vazut la tv cind unu Gingav a zis Catelul nostru este constructia socialismului!...

 

Ghita porcul?

Cum a facut Ghita reclamatia? A intrat ilegal in tara? Cind a fost pesta porcina cum a scapat Ghita?

Prin skype, nu ai auzit?

A contacta-o pe madam Florea prin Skype si a trimis niste poze, pe care le avea el facute cu telefonul. Madam Florea a reactionat imediat, in fata unor asemenea dovezi zdrobitoare depuse de un personaj atat de credibil si a decis inceperea urmaririi penale impotriva lui Kovesi.

Depasim limita dupa limita in mizeria asta.

P.S. Repet iar si iar, pentru aia care mai cred in Mos Craciun. Ghita avea dovezi zdrobitoare impotriva lui Kovesi in telefon si a refuzat sa le arate macar la televiziunea lui, desi de mai bine de doi ani de zile e fugit din tara de frica DNA. Cine crede minciunile astea?

Dorelul Justitiei

Este de un caracter execrabil. Un om cu caracter statea in baca lui pentru ca cei care vor decide pentru Kovesi stiu toata povestea si nu au nevoie de sfaturile lui de sforar nerusinat si imputit. Caracterul murdar si murdar este emblema actualei coalitii si el e Dorel Slugarel.

 

Si va intreb eu pe voi.....

Mai merita psd sa fie votat!?Numai nebunii mai pot vota psd!Va intreb din nou,psd ar trebui desfiintat ca partid politic?Eu cred ca da ,ar trebui desfiintat pentru ca este subversiv,toxic,impotriva intereselor Romaniei si ale romanilor.
Dupa parerea mea,numai niste oameni care sunt bolnavi mintal pot sa procedeze in felul acesta!

 

Trebuie mai intai sa se convinga si romanii de asta

O simpla scoatere a PSD-ului in afara legii (extrem de putin probabila si nici macar de dorit, zic eu) nu rezolva nimic, daca exista milioane de oameni gata sa voteze un alt PSD, vopsit sub un alt nume.

Oamenii trebuie sa inteleaga pas cu pas cat rau face PSD tarii prin distrugerea justitiei, prin blocarea dezvoltarii infrastructurii de mai bine de 6 ani si prin compromiterea relatiilor cu UE.

PSD construieste o tara pentru ei, unde hotii mari au imunitate totala si atat. Restul nu ii intereseaza. Adica o sa avem o tara din care se va emigra masiv, cum deja se face. Pierdem 200.000 de oameni pe an, adica 1 milion de oameni la fiecare 5 ani, si vorbim de oameni tineri, buni de munca, cu copii.

PSD trebuie scos de la guvernare prin vot. E singura cale.

nu nene Pitigoi... Cotorel a spart geamu... cu capu !

He he ... dumneata il copari pe Putorel cu un lup... :)

El bietu-i doar un cotei aciuat la troaca ca laturi pezdista!

 

rugat-va sa vina rusii

sa va scape de ***.
umpleti piscinele cu vin, bere si rachie.
din loc in loc cate-o oaie cu talanga sa aiba si ce manca.
turnatori pe locuri fiti gata
la referendum cu mue
haideti dragi rusi

 

Mafioata ADINA ar trebui sa fie exclusa din justitie

Puscaria e putin cit se cere pentru aceasta caricatura.
Pentru ca sa ii faca pe plac lui Dragnea si lui "Dorel" vine cu niste acuzatii care niciodata nu pot fi sustinute in instanta. Porcaria porcariilor este ca acesti mafioti vor sa opreasca interventia UE. Asta nu se va intimpla. Stiu ca romanii ii cred pe aia din Vest prosti si ca ei sint smecheri. O sa le iasa pe nas, Vestul nu a ajuns unde este daca erau timpiti cum ii cred ei. O polita se va plati pentru porcariile astea. Bineintles ca omul de rind va plati dar e vina lui ca a ales caricaturile astea abjecte.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor