Maria Grapini, tinta ironiilor dupa interventia impotriva lui Kovesi din PE

Miercuri, 27 Februarie 2019, ora 08:58
29757 citiri
Maria Grapini, tinta ironiilor dupa interventia impotriva lui Kovesi din PE
Foto: Facebook/Maria Grapini

Partidul Puterii Umaniste Social Liberal si Antena3 au sustinut toata seara de marti ca europarlamentarul Maria Grapini ar fi pus-o in dificultate pe Laura Codruta Kovesi la audierea din Comisia LIBE, gratie intrebarilor si acuzatiilor aduse. Internautii nu s-au lasat insa pacaliti de propaganda si au taxat imediat ironic mesajele pro-Grapini.

Printre ei s-a numarat si Clotilde Armand, liderul USR Sector 1, care a glumit pe seama Mariei Grapini.

"Am tot citit ca dna Laura Codruta Kovesi "a fost pusa in dificultate" de Maria Grapini. Cred ca L.C.K a avut nevoie de interpret dupa ce a vorbit M. Grapini. De aici "dificultate"", a scris pe Twitter Clotilde Armand

Filmuletul cu interventia lui Grapini a fost postat pe pagina de Facebook a Partidului Puterii Umaniste - Social Liberal, sub titlul "Laura Codruta Kovesi a fost pusa in DIFICULTATE de Maria Grapini".

Comentariile la postarea respectiva sunt insa cat se poate de critice la adresa interventiei doamnei Grapini. Am facut o selectie a catorva dintre acestea:

"Daca taceai, doar analfabeta ramaneai, asa, au vazut colegii din Parlament ce caracter ai".

"In momentul de fata Coana Veorica isi pierde postul de lider la prostie, "felicitari" locul 1 este preluat de Grapini. Dar nu pentru mult timp, cred ca Veorica nu se va lasa asa usor".

"De ce e important sa votam la alegerile europarlamentare din 26 mai, anul acesta? Pentru ca oameni (ii acord cu greu aceasta premisa) precum doamna din poza sa nu mai ajunga sa reprezinte Romania in Parlamentul European. Singura tara care a atacat-o pe Kovesi la audierea de azi a fost Romania, prin Maria Grapini, europarlamentar PSD. Urata specie de oameni..."

"Doamna Grapini, este ok, v-ati facut datoria de a baga bete in rotile doamnei Kovesi....dar dupa parerea mea oamenii din acea sala au mirosit intentia dumneavoasta si ii duc destul de bine capul sa vada unde ati vrut sa directionati discutiile. Eu zic ca a cam dat gres interventia dumneavoasta si doar au crescut si intarit sansele Laurei. Se simte ca va cam strang chilotii pe toti daca ajunge doamna Kovesi in acea pozitie de conducere.

Si chiar daca nu va ajunge pe acel post cu siguranta nu ve-ti scapa de ceilalti doi candidati. Sunt sigur ca va au deja pe ce a liste".

"Functia de "parchet general" bravo duamna, saraca veorica are o noua prietena analfabeta 🤣🤣 duamna, parchetul general e o institutie, procuror general e o functie... Vedeti.. E aproape la fel da' e diferit".

"Cum ne rezolvam noi romanii intre noi offf, nu cumva sa ajunga unul mai sus ca hopa si proasta satului. Oare cat ti-a dat taticu' Dragnea ca sa scotii ochii si sa arati cu degetele??? Dar uite tot raul spre bine ca ai primit un raspuns sub centura! Nu te asteptai la asemenea raspuns!"

"Urat din partea ei. Nu face cinste orasului Timisoara si nici Romaniei".

"Auzi, dar de ce ati taiat clipul, trebuia inclusa si partea in care era corectata analfabeta asta inapta sa vorbeasca limba romana ca de engleza nu mai cer la terminatii din PSD ALDE, parca voi jegurile din PSD si ALDE erati pro romani acum votati pro francezi, ia zburati voi in Franta, avem nevoie de o tara curata nu de gunoaiele din PSD si ALDE".

Vezi filmul audierilor de marti din Parlamentul European: Atacata de PSD, Kovesi a fost aparata de parlamentari straini si aplaudata de sala

Comisia pentru libertati civile (LIBE) din Parlamentul European se reuneste miercuri pentru a vota candidatul care va fi sustinut pentru sefia Parchetului European, dupa ce cei trei - Laura Codruta Kovesi, Jean-Francois Bohnert si Andres Ritter - au fost audiati marti.

Sedinta incepe la ora 10:00 (ora Romaniei) si votul va fi dat la ora 12:00 (ora Romaniei) . Decizia vine dupa ce Comisia pentru Control Bugetar (CONT) deja a hotarat, marti seara, ca Kovesi e cel mai potrivit candidat pentru post.

Citeste si: Membru al Comisiei LIBE din partea ALDE: Guvernul Romaniei e complet ridicol, nu se poarta demn de presedintia UE

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Maria Grapini atac Kovesi , #Parchet European