Laura Cosoi a născut al treilea copil. Prima poză de la maternitate cu micuța Lara
Laura Cosoi / Stiri Laura Cosoi
Laura Cosoi este in culmea fericirii. Vedeta a născut a treia fetiță. Ea a făcut anunțul pe rețelele de socializare. "Lara 🤍 Multumim, Doamne ", a scris vedeta pe Facebook. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și au împreună trei copii. Înaintea acestui mariaj, ea a trăit o poveste de dragoste ...
Laura Cosoi, atac subtil la Smiley. "Mă simțeam bărbatul din relație. Am devenit femeie după ce l-am cunoscut pe soțul meu"
Sambata, 11 Iunie 2022, ora 16:38 - Laura Cosoi, atac subtil la Smiley. "Mă simțeam bărbatul din relație. Am devenit femeie după ce l-am cunoscut pe soțul meu"
Laura Cosoi / Stiri Laura Cosoi
Laura Cosoi nu l-ai uitat pe Smiley după povestea de dragoste pe care au trăit-o acum 10 ani. Cei doi au fost iubiți timp de 5 ani, între 2007 și 2012. Acum fiecare și-a refăcut...
Familia Laurei Cosoi se mărește: ”Așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera”
Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 10:59 - Familia Laurei Cosoi se mărește: ”Așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera”
Laura Cosoi / Stiri Laura Cosoi
Laura Cosoi a anunțat chiar în ziua de Crăciun că este însărcinată și că așteaptă o fetiță, fiind al treilea copil pe care îl are cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu care s-a...
Poza care a scandalizat internetul. Laura Cosoi, criticata pentru tinuta provocatoare. "De toata jena. Femeie serioasa si dintr-o data apare fara chiloti"
Sambata, 05 Iunie 2021, ora 18:23 - Poza care a scandalizat internetul. Laura Cosoi, criticata pentru tinuta provocatoare. "De toata jena. Femeie serioasa si dintr-o data apare fara chiloti"
Laura Cosoi / Stiri Laura Cosoi
Laura Cosoi si-a innebunit fanii cu ultima poza sexy. Unii au admirat-o pentru lucrul acesta, insa au fost altii au criticat-o. Actrita si vedeta tv, Laura Cosoi apare intr-o ipostaza...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Laura Cosoi, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Laura Cosoi
Laura Cosoi
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Laura Cosoi, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: