Familia Laurei Cosoi se mărește: ”Așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera”
Laura Cosoi / Stiri Laura Cosoi
Laura Cosoi a anunțat chiar în ziua de Crăciun că este însărcinată și că așteaptă o fetiță, fiind al treilea copil pe care îl are cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, cu care s-a căsătorit în 2015. Actrița povestește că și-a dorit întotdeauna o familie mare, cu mulți copii, vis pe care și-l îndeplinește. ”Cel ...
Poza care a scandalizat internetul. Laura Cosoi, criticata pentru tinuta provocatoare. "De toata jena. Femeie serioasa si dintr-o data apare fara chiloti"
Sambata, 05 Iunie 2021, ora 18:23 - Poza care a scandalizat internetul. Laura Cosoi, criticata pentru tinuta provocatoare. "De toata jena. Femeie serioasa si dintr-o data apare fara chiloti"
Laura Cosoi / Stiri Laura Cosoi
Laura Cosoi si-a innebunit fanii cu ultima poza sexy. Unii au admirat-o pentru lucrul acesta, insa au fost altii au criticat-o. Actrita si vedeta tv, Laura Cosoi apare intr-o ipostaza...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Laura Cosoi, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Laura Cosoi
Laura Cosoi
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Laura Cosoi, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: