Veste tristă anunțată de una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România

Sambata, 23 Martie 2024, ora 04:53
5989 citiri
Veste tristă anunțată de una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România
Adela Popescu, Dana Rogoz și Laura Cosoi FOTO facebook

Însărcinată cu al patrulea copil, Laura Cosoi a anunțat că ia o pauză în carieră și nu mai urca pe scena de teatru, deoarece acum burtica ei este mai proeminentă.

La începutul anului, Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fiice, Rita, Vera și Lara.

Laura Cosoi a anunțat că va naște în vară, drept pentru care se retrage temporar de pe scenă. Ea speră să-și poată relua activitatea în toamnă.

„În acest rol voi fi, cumva, pentru ultima oară în seara asta, pentru că începe să se vadă sarcina. Voi naște în vară, evident că voi face o pauză până la toamnă, atunci când voi reveni. Nu renunț, pur și simplu îmi iau avans și aș vrea foarte mult ca în luna iunie și iulie să am un pic de pauză', a spus actrița, conform viva.ro.

Programul ei este destul de încărcat, deoarece în prima parte a zilei, actrița se află la filmări, apoi dedică timpul fiicelor ei.

„Eu am filmările până în prânz. Când am filmările pentru emisiune, termin la prânz și uneori unesc cu celălalt proiect, ca să pot să închei ziua. După-amiază și seara sunt cu fetele', a mărturisit actrița.

Veste tristă pentru milioanele de fani ai serialului ”Dallas”. Actrița care a murit la 77 de ani
Veste tristă pentru milioanele de fani ai serialului ”Dallas”. Actrița care a murit la 77 de ani
Distribuția serialului ”Dallas”, care a ținut cu sufletul la gură milioane de români în anii 90, a pierdut încă un nume important. Astfel, Actrița Pat Colbert, care a interpretat...
Mai mulți consilieri ai lui Joe Biden vor să îl convingă pe președinte să se retragă din cursa pentru Casa Albă
Mai mulți consilieri ai lui Joe Biden vor să îl convingă pe președinte să se retragă din cursa pentru Casa Albă
Unii asistenți și consilieri de lungă durată ai președintelui Joe Biden au devenit din ce în ce mai convinși că acesta va trebui să se retragă din campanie, iar în ultimele zile au...
#Laura Cosoi, #veste trista, #retragere, #actrita, #temporar, #gravida , #stiri media
  1. Oligarhii şi Kremlinul au bătut palma şi i-au găsit un contracandidat Maiei Sandu. "Moscova îşi doreşte ca hoţii să revină la putere"
  2. Un mort şi şase răniţi la Paris după ce o mașină a intrat pe terasa unei cafenele. Șoferul a fugit de la locul faptei și e căutat de polițiști VIDEO FOTO
  3. Ce a lipsit din „discursul regelui“. Cinci mari probleme pe care guvernul laburist britanic trebuie să le rezolve
  4. Un val de jafuri a pus pe jar poliția suedeză. Deși zeci de locuințe au fost sparte în centrul capitalei Stockholm, nu există niciun suspect
  5. Strigătul disperat al fermierilor: „E totul uscat. Ne vom duce toate animalele la abator”. „Ar trebui să nu stăm la mâna Comisiei Europene”
  6. Liderul extremei drepte din PE a votat împotriva rezoluției de susținere a Ucrainei. "Fragilizează unitatea europeană"
  7. Una dintre gărzile de corp care au intervenit în timpul tentativei de asasinat asupra lui Trump este o rusoaică
  8. Atac dur la adresa lui Biden al unui înalt oficial american. "E doar o marionetă. O unealtă prin care stânga își impune agenda"
  9. Un britanic este noul reprezentant al Alianței Nord-Atlantice în Ucraina. Cine este el și care este scopul trimiterii sale la Kiev
  10. Trump renunță la diplomație. Taiwanul trebuie să plătească pentru că SUA îl apără. "Nu suntem diferiţi de o companie de asigurări"