Demiterea sefei CNA, ceruta in strada: "O PSD-ista fara niciun fel de rezerva"

Miercuri, 20 August 2014, ora 14:13
2458 citiri
Demiterea sefei CNA, ceruta in strada: "O PSD-ista fara niciun fel de rezerva"

Miercuri, in fata CNA a avut loc un protest fata de modul in care Laura Georgescu conduce Consiliul National al Audiovizualului.

Valentin Jucan, membru al CNA, a declarat ca institutia pe care o reprezinta ar trebui sa functioneze in interesul romanilor.

"Este vorba de un gest simbolic, vrem sa-i transmitem presedintelui Consiliului si celorlalti membri ca este momentul ca aceasta institutie sa nu mai deserveasca puteri politice, sa se reseteze si sa functioneze in folosul romanilor", a declarat presei Jucan, prezent in mijlocul a aproximativ 30 de persoane venite in fata CNA pentru a-l sustine in demersul sau.

Valentin Jucan a impartit celor prezenti prelungitoare si becuri pe care erau lipite etichete pe care statea scris: "Astazi, putini sau multi vom cere o schimbare. CNA trebuie sa functioneze in interesul romanilor. CNA-ul doarme si Laurei Georgescu ii place tot mai mult sa ne lase in pana de curent. Vino cu un bec, cu un cablu, cu o priza, cu orice crezi ca ii poti oferi Laurei Georgescu pentru a nu mai lasa CNA-ul in pana de curent de fiecare data cand vrea sa faca un abuz. Sau, pur si simplu, vino alaturi de noi sa-i cerem demisia".

"Am venit s-o dau jos pe Laura Georgescu", a declarat criticul si colectionarul de arta Pavel Susara, prezent printre participantii la protest.

El a spus ca a venit sa participe "alaturi de toti cei care se simt jigniti si isi simt inteligenta ofensata de ceea ce se intampla la CNA".

"Oamenii pe care ii creditam cu o prezenta onesta in spatiul public, proveniti din medii foarte importante ale comunicarii - cum e Radu Calin Cristea, de pilda, care vine de la Europa Libera, Christian Mititelu, de la BBC, Rasvan Popescu, iarasi de la BBC -, care au devenit aparatori pe fata ai infractiunii mediatice fara niciun fel de camuflaj, macar asa de ochii lumii sa salveze cel putin o aparenta de neutralitate", considera Susara.

In opinia criticului, "Laura Georgescu este o fiinta absolut de neimaginat in spatiul public (...), afiliata aproape in mod abject la o politica militanta, o PSD-ista fara niciun fel de rezerva".

Citeste si:
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Întâlnire de urgență la Guvern după apariția primelor cazuri de infectare cu Omicron. Nicolae Ciucă: ”Nicio clipă nu trebuie pierdută”
Premierul Nicolae Ciucă va avea duminică, 5 decembrie, o întâlnire cu specialiștii din domeniul sănătății pentru a decide măsurile care se impun în urma confirmării primelor cazuri de...
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...