Ziare.com

Membrii CNA, in frunte cu Laura Georgescu, audiati in Parlament

Miercuri, 27 August 2014, ora 14:19

   

Membrii CNA, in frunte cu Laura Georgescu, audiati in Parlament
Membrii CNA, in frunte cu sefa institutiei, Laura Georgescu, vor fi audiati miercuri, incepand cu ora 14:00, de catre Comisia de Cultura a Senatului.

"Nu-mi fac nici eu iluzii cum ca maine (miercuri - n.red.) s-ar rezolva problema grava din CNA. Totusi, Parlamentul, asa cum e el, este responsabil cu controlul activitatii Consiliului.

Comisia va trebui sa isi asume maine, in mod public, unul din doua lucruri: ori o tolereaza pe Laura Georgescu dupa toate cate a facut, ori se delimiteaza de ea. Baltirea subiectului nu mai tine. Asadar, tot e un castig. Vom vedea maine ce vor alege senatorii", a scris pe Facebook Narcisa Iorga.

Circul de la CNA trece granita: Expresiile vulgare ale Laurei Georgescu, traduse peste hotare

Membrii CNA sunt chemati la audieri ca urmare a unei sesizari pe care Narcisa Iorga, Valentin Junca si Florin Gabreau au inaintat-o pe 18 iunie. Ei reclama abuzurile comise de presedintele CNA.

"Reclamam abuzurile pe care presedintele CNA le comitea la acea data. Vom fi prezenti la audieri dar, pana atunci, adresam senatorilor membri ai Comisiei si tuturor responsabililor politici ai tarii un apel la stabilirea prioritatilor in domeniul audiovizual, incepand chiar cu CNA".

Potrivit celor trei semnatari, Laura Georgescu nu mai poate conduce Consiliul National al Audiovizualului. De asemenea, ei au anuntat ca daca membri Comisiei de cultura a Senatului nu vor lua masuri, vor aduce problema in atentia reprezentantilor intitutiilor europene.

T.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1770 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor