Valentin Jucan, membru CNA: Protest pentru demisia Laurei Georgescu

Vineri, 15 August 2014, ora 15:26
2681 citiri
Valentin Jucan, membru CNA: Protest pentru demisia Laurei Georgescu
Foto: Reporter Virtual

Valentin Jucan, membru CNA, a anuntat pe o retea de socializare organizarea unui protest in fata sediului CNA. Decizia a venit in urma incidentului de vineri seara, cand dupa verdictul in doarul ICA, la Consiliu a cazut curentul, iar emisiunile, inclusiv cele de la Antena 3, nu au mai fost inregistrate pentru monitorizare.

Valentin Jucan se arata ofensat de atitudinea Laurei Georgescu, sefa CNA, pe care o acuza de infaptuirea unor abuzuri.

Angajat CNA, sanctionat de Laura Georgescu pentru ca a repornit sistemul de monitorizare

"Am urmarit in aceste zile tot ce s-a intamplat in spatiul audiovizual in legatura cu subiectul procesului lui Dan Voiculescu. Iar acum, la Antena3, este punctul culminant...multumita unui CNA condus mizerabil, de un om la fel de mizerabil, cu complicitatea a inca sapte membri. "Felicitari" acelora care au votat prelungirea de licenta pentru acest grup de indivizi care clipa de clipa calca in picioare legea, bunul simt si dreptul romanilor de a avea opinii libere, sub pretextul unui jurnalism corect. Aceasta "televiziune" isi foloseste licenta pentru a denigra, pentru a se rafui, pentru a ameninta, pentru a santaja, iar limbajul este pe masura mizeriei pe care o arunca in spatiul public de noua ani", a scris pe Facebook Valentin Jucan.

Dezvaluire soc: CNA nu a inregistrat Antena 3 vineri. A fost o "pana de curent voluntara"

Membrul CNA invita oamenii sa i se alature la protest si sa ceara impreuna demisiunea Laurei Georgescu.

"CNA-ul nu este al ei! Este al tuturor romanilor", fiind unul dintre mesajele miscarii protestatare.

Valentin Juncan este de parere ca Laura Georgescu este responsabila pentru intreruperea curentului electric de vineri, mentionand ca acest lucru s-a mai intamplat, in urma cu cateva luni. El a trimis primariei o cerere pentru aprobarea protestului, potrivit Reporter Virtual.

T.S.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#protest Valentin Jucan CNA, #demisie Laura Georgescu CNA, #protest abuzuri CNA , #CNA