Grindeanu, despre numirea Laurei Vicol la șefia comisiei juridice din Camera Deputaților: "Avocat era şi domnul Stelian Ion când apăra pe diverşi"
Laura Vicol / Stiri Laura Vicol
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, duminică, la Prima TV, că Laura Vicol trebuie să demonstreze că face faţă funcţiei de preşedinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor. În cazul lui Marian Neacşu, propus pentru funcţia de secretar general al Guvernului, Grindeanu este de părere că trebuie să se ...
Laura Vicol, despre acuzațiile că apără interlopii: ”DNA trebuie să existe, dar nu cu abuzuri pe care eu le-am scos la iveală”
Joi, 02 Decembrie 2021, ora 18:20 - Laura Vicol, despre acuzațiile că apără interlopii: ”DNA trebuie să existe, dar nu cu abuzuri pe care eu le-am scos la iveală”
Laura Vicol / Stiri Laura Vicol
Laura Vicol, noul președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, a răspuns joi, 2 decembrie, acuzațiilor făcute de liderul USR, Dacian Cioloș, conform cărora este ”avocata...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Laura Vicol, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Laura Vicol
Laura Vicol
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Laura Vicol, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: