Social-democratul Laurentiu Chirvasuta este asul din maneca al PSD Tecuci pentru colegiul senatorial 1 Galati.

Principalii sai contracandidati sunt fostul ministru al muncii Paul Pacuraru din partea PNL si actualul deputat, Constantin Petrea din partea PD-L.

Increzator in sansele sale si in oameni, candidatul PSD si-a propus sa fie primul senator de Tecuci din istoria Romaniei.

Primul pentru Tecuci - Chirvasuta este inginer constructor si are o experienta in management de peste 16 ani, fiind director al firmei MISTRAL SA. S-a nascut in Tecuci, are 43 de ani, este casatorit si are doi copii, familia constituind realizarea sa cea mai de pret de pana-n prezent.

„E timpul ca aceasta zona a Tecuciului sa fie reprezentata de un om al locului! La un moment al maturitatii, am hotarat sa ma implic in viata publica. Din 2004 sunt membru al Partidului Social Democrat, fiind ales sa reprezint Tecuciul in Consiliul Judetean Galati.

Din acelasi an am fost mandatat de catre colegi sa fiu presedinte al organizatiei municipale PSD Tecuci, functie pe care am indeplinit-o pana-n 2007.

Laurentiu Chirvasuta
Laurentiu Chirvasuta

Data nasterii: 5 ianuarie 1965, Tecuci

Cariera:  Antreprenor in constructii

Evenimente importante:  Candidatura PSD-PC in alegerile parlamentare

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Laurentiu Chirvasuta, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.