Duel soc in Arabia Saudita: Piturca si Reghecampf au remizat pe 1 Decembrie

Luni, 01 Decembrie 2014, ora 20:44
7419 citiri
Duel soc in Arabia Saudita: Piturca si Reghecampf au remizat pe 1 Decembrie
Foto: SportNews

Duelul soc din campionatul Arabiei Saudite, cel dintre echipele pregatite de Victor Piturca si Laurentiu Reghecampf, s-a incheiat nedecis, scor 0-0.

Dupa ce s-au razboit atunci cand amandoi antrenau in Romania, unul nationala si celalalt prima reprezentativa, cei doi antrenori au "reusit" sa se anihileze reciproc in derbiul saudit.

Prima repriza i-a apartinut trupei lui Reghecampf, care a avut posesia si si-a creat cateva ocazii, in timp ce in partea secunda elevii lui Piturca au revenit in joc si au incercat sa isi apropie victoria.

Cea mai mare ocazie a meciului a fost ratata de cei de la Al Hilal.

Singurul jucator roman de pe teren, mijlocasul Mihai Pintilii, a fost inlocuit dupa o ora de joc, el "remarcandu-se" doar prin cateva interventii dure.

Al Ittihad - Al Hilal s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, iar lupta dintre Piturca si Reghecampf ramane deschisa.

Partida a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com, iar mai jos aveti rezumatul.

Al Ittihad - Al Hilal 0-0

Min.90+3 Final de meci!

Min.85 Fanii lui Al Hilal au provocat intreruperea partidei pentru cateva minute dupa ce au aruncat cu mai multe obiecte in teren.

Min.62 Reghecampf decide sa il inlocuiasca pe Pintilii dupa ce mijlocasul roman a faultat din nou dur si a scapat ca prin urechile acului de o eliminare.

Min.55 Ocazie mare pentru Al Hilal, insa portarul Fawaz iese bine din poarta si blocheaza.

Min.46 Incepe repriza secunda!

__________________

Min.45 Finalul primei reprize!

Min.40 Cartonas galben pentru Mihai Pintilii.

Min.35 In continuare avem un meci inchis, fara prea multe ocazii mari la cele doua porti.

Min.10 Meci foarte echilibrat la Jeddah, cu o singura ocazie mai serioasa in dreptul trupei lui Reghecampf.

Min.1 Incepe partida!

ECHIPELE DE START

Al Ittihad: Fawaz - Al Quamayzi, Asiri, Al Montashari, Al Dumeiri - Marquinho, Al Khodair, Abusabaan, Al Muwallad - Fallatah, Dagriri

Antrenor: Victor Piturca.

Al Hilal: Al Sudairy - Al Shahrani, Al Zoari, Tae Hwi Kwak, Digao - Al Faraj, Pintilii - Al Qahtani, Al Dawsari, Al Abid - Khariri

Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

INFO: Atmosfera este incendiara in tribune, unde si-au facut aparitia si tortele. Jucatorii lui Piturca au mers la marginea terenului pentru a saluta galeria inaintea fluierului de start.

INFO: Inaintea acestei partide, Al Ittihad ocupa locul 4 in clasament, cu 21 de puncte dupa noua meciuri, in timp ce Al Hilal se afla pe pozitia a cincea, cu 16 puncte obtinute in sapte partide.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Reghecampf Piturca Arabia Saudita, #Piturca Reghecampf meci arabi , #Al Hilal