Laurențiu Reghecampf, discurs dur după calificarea în Europa cu Universitatea Craiova

Sambata, 28 Mai 2022, ora 00:13
5332 citiri
Laurențiu Reghecampf, discurs dur după calificarea în Europa cu Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf. Foto: Facebook / Universitatea Craiova

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat vineri seară, după meciul cu FC Botoşani, că un astfel de baraj i se pare “cea mai mare tâmpenie”.

“Încerc să fiu politicos, nu ştiu dacă are rost să spun, dar totuşi. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ca o echipă care joacă 40 de meciuri, termină pe locul trei şi trebuie să joace un astfel de baraj. Mai mult, nici măcar n-am jucat cu locul şapte, ci cu locul opt. Joc cu o echipă care a jucat cu Academica Clinceni, cu Mediaş şi stau până în ultimul meci să pot fi dat afară? Dacă pierd un meci în seara asta, probabil nu mai sunt antrenorul Craiovei.

Anul ăsta ni s-a întâmplat nouă, la anul poate fi altă echipă. Se întâmplă ceva şi poţi să pierzi un asemenea meci, pierzi tot ce ai muncit într-un an de zile. Cu ce ajută fotbalul românesc ca o echipă de pe locul opt, care nu are buget, să meargă în cupele europene?”, a spus Reghecampf, potrivit digisport.ro.

“Le dăm şansa unor echipe care nu vor să joace în cupele europene. Ok, pune-mă să joc cu o echipă de pe locul patru, de pe locul cinci, o echipă de play-off. Pentru mine a fost foarte mult stres şi cred că a fost degeaba.

Probabil oamenii care analizează văd asta foarte uşor, să câştigi dacă ai valoare, dar nu e aşa, pentru că în fotbal se poate întâmpla orice. Ei au posibilitatea să joace în cupele europene, dar nu vor, nu au buget, dar li s-a dat un cadou. Oamenii care lucrează la Federaţie şi la Ligă ar trebui să se întâlnească şi să facă lucrurile clare. Să facă ceva pentru performanţă. Dă bani mai mulţi pentru locul şapte, pentru locul opt, nu să faci un asemenea meci. Noi am terminat campionatul pe locul trei, meritam această calificare”, a adăugat el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Laurentiu Reghecampf, #Universitatea Craiova, #clasament Liga 1 , #stiri Laurentiu Reghecampf
Comentarii
I
ionteleaga
rank 1
si mie mi se pare o timpenie ca kampf main