Laurențiu Reghecampf a sunat mobilizarea la Craiova: ”Să ia foc stadionul!”

Vineri, 29 Aprilie 2022, ora 08:58
2383 citiri
Laurențiu Reghecampf a sunat mobilizarea la Craiova: ”Să ia foc stadionul!”
Laurențiu Reghecampf

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să arate concentrare maximă la meciul cu FC Voluntari.

“Concentrare maximă, seriozitate, trebuie să dăm dovadă de devotament la această partidă. Avem nevoie de concentrare maximă şi de sacrificiu pentru a câştiga cele trei puncte. Suntem în grafic şi trebuie să rămânem acolo unde suntem şi să aşteptăm cumva dacă celelalte echipe vor face un pas greşit. Nu este nicio răzbunare, ştim foarte bine că ne aşteaptă un meci foarte greu. Avem un oponent care ne va pune probleme dacă îi vom da ocazia”, a spus Reghecampf.

În ceea ce priveşte calculele pentru lupta la titlu, tehnicianul a spus că acestea se pot face după etapa din acest weekend. “N-am timp de scenarii în momentul de faţă. Pe hârtie orice calcul pe care-l faci toate cele trei echipe din faţă îşi pot schimba poziţia.. Eu mă gândesc doar la ce avem noi de făcut. Nu va fi un meci uşor, un meci de vacanţă. Aşteptaţi etapa de săptămâna asta şi după aia puteţi să faceţi calcule”.

“Ar fi păcat să nu îndeplinim ceea ce ne-am propus, pentru că în ultima perioadă băieţii au evoluţii foarte bune, echipa a crescut enorm de mult. Cred că avem în lot valoarea necesară să putem să trecem peste această săptămână”, a mai afirmat el.

Reghecampf a declarat că nu intenţionează să menajeze niciun jucător. “Eu nu odihnesc pe nimeni. Toţi jucătorii sunt pregătiţi să facă performanţă, să joace 90 de minute. O să ne gândim la o strategie, dar până atunci să faceţi un apel, să avem 25.000 de oameni la meciul cu Voluntari, să ia foc stadionul. Trebuie să ardă stadionul, eu asta îmi doresc”.

“Eu mi-aş dori foarte mult ca antrenor din vară ca Marius (Constantin să rămână aici”, a mai spus tehnicianul.

Prezent la conferinţa de presă, Marius Constantin a declarat că Universitatea Craiova trebuie să trateze foarte serios meciul cu Voluntari. “O partidă dificilă, pe care trebuie să o tratăm foarte serios. Pentru noi contează doar victoria. Este clar că avem un ascendent moral, în urma ultimelor rezultate. Credem, sperăm şi o să punem tot sufletul să ne îndeplinim obiectivele”, a afirmat el.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni FC Voluntari, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.00, în etapa a şaptea a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#Laurentiu Reghecampf, #Craiova, #liga 1, #stadion , #stiri fotbal
Comentarii