Ce spune Reghecampf despre perioada slaba a Stelei si ce a decis in privinta lui Tamas

Sambata, 29 Octombrie 2016, ora 20:13
3584 citiri
Ce spune Reghecampf despre perioada slaba a Stelei si ce a decis in privinta lui Tamas
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a recunoscut ca echipa sa trece printr-o perioada mai slaba, insa spune ca vrea sa castige meciul de duminica seara, cu CSM Poli Iasi. Gabriel Tamas ar urma sa fie titular, desi a petrecut din nou pana dimineata intr-un club, in urma cu cateva zile.

"Intr-adevar, am trecut sau trecem printr-o perioada mai grea, dar, incet-incet, ne revin jucatorii cu probleme si cred ca o sa avem evolutii mult mai bune de la meci la meci.

Mergem la Iasi cu un singur gand, si anume sa ne castigam meciul. Si nu este vorba numai de Iasi, este vorba de fiecare partida pe care o jucam. Ne dorim sa castigam fiecare meci, pentru ca vrem sa fim campionii Romaniei.

Pentru mine nu este un motiv de ingrijorare faptul ca nu marcam foarte multe goluri, pentru mine un motiv de ingrijorare este faptul ca primim goluri", a spus Reghecampf, sambata, intr-o conferinta de presa, potrivit Digi Sport.

Antrenorul a comentat si escapada lui Gabriel Tamas, care a petrecut din nou pana dimineata, intr-un club din Centrul Vechi.

"Fiecare om are anumite pasarici. Sa zicem pasarele, mai frumos. Cred ca si in viata de zi cu zi sunt foarte multi oameni care au anumite probleme. Intr-adevar, Gabi Tamas este un caz aparte, pentru ca e fotbalist si e o figura publica. La urma urmei, cand e liber sau cand merge la restaurant nu mai e problema noastra.

Ca are el anumite chestii, asta e, dar sunt sigur ca sunt foarte multi oameni care, nu ma refer doar la bautura, au tot felul de probleme. Fiecare om are probleme cand merge acasa. Pentru mine, Gabi ramane un jucator important, pentru mine, conteaza doar ce face pe teren. E un baiat incredibil. Oricum, n-are nicio problema cu pregatirea. Se recupereaza foarte repede, fiecare om e cladit altfel", a fost explicatia lui Reghecampf, potrivit Dolce Sport.

Citeste si care a fost prima reactie a lui Reghecampf dupa escapada lui Tamas

Iata si ce a declarat Gigi Becali

Acesta s-ar fi hotarat si asupra echipei de start, in care il va include insa si pe Tamas, alaturi de cei mai buni jucatori pe care ii are la dispozitie. Vor lipsi doar Florin Tanase si Lucian Filip, accidentati pentru mult timp, si Jakolis, suspendat. In schimb, Mihai Pintilii a revenit dupa o absenta de cateva luni si va lua loc pe banca de rezerve.

"Nu cred ca voi putea juca 90 de minute, nu pot juca foarte mult, deocamdata. Am prins un sfert de ora la Suceava", in Cupa Romaniei, a spus mijlocasul.

Meciul CSM Poli Iasi - Steaua are loc duminica seara, de la ora 20:30, fiind transmis in direct de Ziare.com.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Laurentiu Reghecampf Tamas, #Reghecampf meci Iasi, #Steaua meci CSM Poli Iasi , #Steaua