Reactia lui Reghecampf, dupa gafa portarului pe care s-a certat cu Christoph Daum

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 09:50
6230 citiri
Reactia lui Reghecampf, dupa gafa portarului pe care s-a certat cu Christoph Daum
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, i-a luat apararea portarului sau, Florin Nita, dupa ce acesta a gafat la golul marcat de CSMS Iasi in partida de miercuri seara, scor 1-1, meci restanta din Liga 1. Nita a fost marul discordiei intre tehnicianul stelist si selectionerul Christoph Daum.

"A fost un joc greu. Stiam foarte bine cum o sa joace cei de la Iasi. Au stat bine in teren, dar ma asteptam sa iasa mai mult la joc cand am ramas in 10, poate mai aveam o sansa.

Am marcat un gol, dar si primit unul pe o greseala. Se mai intampla. Bine ca nu au existat astfel de greseli la meciurile importante. Sunt multumit ca am castigat un punct, dar ma asteptam sa le luam pe toate trei", a spus Reghecampf, dupa meci, citat de Digi Sport.

"A facut o greseala, dar asta nu schimba cu nimic situatia lui. Este numarul 1 la Steaua, cel mai bun portar din Romania. In primul rand, jucatorii trebuiau sa iasa mai devreme, nu trebuiau sa-l lase pe jucator sa suteze", a mai precizat antrenorul stelist.

La randul sau, Florin Nita se scuza dupa gafa de la finalul primei reprize a meciului cu iesenii, cand acestia au egalat dupa ce portarul a vrut sa boxeze un balon trimis din afara careului, care insa a ricosat in poarta.

"Sunt om si eu, gresesc. S-a intamplat. Data viitoare sper sa fiu mai atent. Sper ca am invatat ceva din acea faza, din acest meci. A prins mingea putin efect. Na, se intampla. Se intampla si la case mai mari. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatos", a explicat portarul, care s-a declarat multumit cu punctul castigat.

Marti a avut loc un schimb de replici intre Reghecampf si Daum, pe tema convocarii lui Nita la echipa nationala. Antrenorul Stelei i-a raspuns selectionerului, dupa ce acesta a spus ca a facut o mare greseala permitand vicecampioanei sa joace restanta cu CSMS Iasi in perioada de pregatire a meciului cu Muntenegru, cand ar fi avut nevoie de portarul stelist Florin Nita.

Christoph Daum anuntase ca l-a dorit pe portarul Stelei la lotul nationalei pentru meciul de duminica impotriva Muntenegrului, insa a fost nevoit sa cedeze insistentelor vicecampioanei. Oficialii Stelei au insistat ca Nita sa nu fie chemat ca inlocuitor al lui Ciprian Tatarusanu, accidentat duminica seara. Astfel, la lot a fost convocat Cristian Balgradean, a cincea optiune pentru postul de portar.

"Nita cred ca ar fi trebuit sa fie primul portar la nationala. Si cred ca selectionerul ar trebui se ne lase pe noi in pace, sa se ocupe de ce are de facut la nationala. Nu ne-a facut nicio favoare, trebuia sa-l cheme pe Nita de la inceput", a spus marti Reghecampf.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Reghecampf reactie gafa Nita, #Florin Nita gafa CSMS Iasi, #Reghecampf Daum cearta Nita , #Steaua