Reghecampf ii raspunde lui Daum, dupa un nou conflict intre Steaua si nationala: Sa ne lase in pace!

Marti, 30 August 2016, ora 14:59
5415 citiri
Reghecampf ii raspunde lui Daum, dupa un nou conflict intre Steaua si nationala: Sa ne lase in pace!
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, i-a dat replica selectionerului Christoph Daum, dupa ce acesta a spus ca a facut o mare greseala permitand vicecampioanei sa joace restanta cu CSMS Iasi in perioada de pregatire a meciului cu Muntenegru, cand ar fi avut nevoie de portarul stelist Florin Nita.

"Nita cred ca ar fi trebuit sa fie primul portar la nationala. Si cred ca selectionerul ar trebui se ne lase pe noi in pace, sa se ocupe de ce are de facut la nationala. Nu ne-a facut nicio favoare, trebuia sa-l cheme pe Nita de la inceput.

Am inteles ca Daum e un antrenor cu alta mentalitate, dar vad ca se repeta ce era inainte. In momentul in care noi am decis cu cei de la Iasi sa amanam meciul si ca nu ne bazam pe jucatorii care sunt selectionati, atunci sa ramana asa cum am stabilit initial.

Selectionerul trebuie sa cheme jucatorii care joaca cel mai bine. Avem un lot foarte bun si fara jucatorii chemati la nationala. Si fara Stanciu, si fara Popa si Hamroun, sau altii care au oferte, ne vom descurca", a spus Reghecampf, citat de Dolce Sport.

Acesta a explicat ca si-a asumat riscul de a avea mai multi jucatori la loturile nationale in aceasta perioada, dar a subliniat ca Steaua are un lot care poate face fata situatiei.

Selectionerul Christoph Daum a spus, marti, ca l-a dorit pe unul dintre portarii Stelei, Florin Nita, la lot pentru meciul de duminica impotriva Muntenegrului, insa a fost nevoit sa cedeze insistentelor vicecampioanei.

Oficialii Stelei au insistat ca Nita sa nu fie chemat ca inlocuitor al lui Ciprian Tatarusanu, accidentat duminica seara, pentru ca si celalalt portar al echipei, Valentin Cojocaru, este convocat la lotul de tineret, iar vicecampioana joaca miercuri restanta cu CSMS Iasi.

Astfel, la lot a fost convocat Cristian Balgradean, a cincea optiune pentru postul de portar.

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, va avea mari probleme in a alcatui o echipa de start pentru intalnirea cu CSMS Iasi, meci restanta din prima etapa a Ligii 1, care se va desfasura miercuri.

Astfel, antrenorul stelist nu va putea conta pe nu mai putin de 11 jucatori, cu totii fotbalisti care ar fi putut evolua fara probleme in orice meci. Trei dintre ei sunt convocati la nationala de seniori pentru meciul cu Muntenegru, patru la tineret pentru partidele cu Luxemburg si Danemarca, iar alti patru sunt accidentati.

Iata cum ar putea arata primul "11" al Stelei cu CSMS Iasi:

Nita - Aganovici, Tamas, Mitrea, Momcilovici - Bourceanu, Muniru - Boldrin, Hamroun, De Amorim - Mihalcea

Antrenorul stelist ar urma sa aiba pe banca 7 jucatori tineri si foarte tineri, cu foarte putine minute jucate in acest sezon.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Reghecampf raspuns Daum Nita, #conflict Steaua nationala Nita, #Florin Nita convocare nationala, #Daum Florin Nita nationala , #Steaua