Reghecampf ii raspunde lui Piturca: Ce masura intentioneaza sa ia

Vineri, 03 Martie 2017, ora 15:25
5324 citiri
Reghecampf ii raspunde lui Piturca: Ce masura intentioneaza sa ia
Foto: Hepta

Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au sustinut vineri dupa-amiaza o conferinta de presa in care au vorbit despre ultimele probleme de la Steaua.

Tehnicianul Stelei a tinut sa raspunda acuzelor pe care Victor Piturca i le-a adus joi seara, anuntand ca se gandeste sa-l actioneze in judecata.

"Piturca e singurul antrenor care n-a reusit sa o califice pe Steaua in cupele europene. E singurul! Vreau sa scoateti in evidenta acest lucru. A spus ca eram rosu la fata la Zurich? Probabil ca era atent la cartile de joc in acel moment. Normal ca eram rosu din moment ce tip si ma agit", a spus Reghecampf in cadrul unei conferinte de presa.

"Ce a spus de Snagov, ca se stiau rezultatele dinainte, el va trebui sa dovedeasca aceste acuze. Am inregistrat emisiunea si poate reprezenta o proba intr-un eventual proces. O sa ma gandesc. Nu-mi place sa ma razboiesc cu un om care efectiv nu are ce face. Acestui personaj a inceput sa ii placa sa iasa pe la televizor. Ii place sa faca asta pentru ca are timp", a continuat acesta.

"Vedeti ce spune acest Piturca, care acum 6-7 ani si-a impuscat un coleg la vanatoar!" - Laurentiu Reghcampf

Piturca face dezvaluiri halucinante: Reghecampf a fost atat de mahmur ca abia s-a trezit sa mearga la meci

De partea cealalta, Mihai Stoica a facut referire la episodul Zurich si spune ca nu se pune problema sa se fi imbatat atunci, ci doar s-a simtit rau.

"Sunt uimit de importanta care i se da evenimentului de la Zurich. Este foarte adevarat ca atunci m-am simtit rau si n-am fost prezent la meci. Dar se scriu si spun niste minciuni infioratoare. Nu suntem niste betivi. Am mancat niste branza topita la dineul oficial si mi s-a facut rau", a declarat managerul "ros-albastrilor".

In ceea ce priveste o eventuala plecare a lui Reghecampf, Mihai Stoica afirma ca nici n-ar trebui sa se ia in calcul asa ceva.

"Cum sa se discute ca Reghecampf risca sa piarda al doilea campionat la rand? Pai Laurentiu Reghecampf a salvat Steaua in sezonul trecut, iar campionatul acesta nu s-a terminat. Pe echipele care sunt langa noi, Viitorul si Craiova, le-am intalnit de patru ori si tot de atatea ori le-am batut. Toate echipele mari au si perioade slabe. Uitati-va la Manchester United, PSG in campionat...", a conchis Meme.

Reghecampf, la un pas de a fi demis de la Steaua: Cati bani ii ofera Becali ca sa plece - surse

In cele 5 meciuri oficiale disputate in acest sezon, Steaua a inregistrat o victorie (2-1 cu Craiova), trei egaluri (1-1 cu CFR Cluj, 2-2 cu Voluntari si 1-1 cu Gaz Metan) si o infrangere (1-3 cu Dinamo).

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Reghecampf raspuns Piturca, #conferinta presa Reghecampf Stoica , #Steaua
Comentarii
Poza Iosip
Iosip
rank 1
Branza aia topita era de la dna impresara,