Reghecampf, mari probleme de lot pentru meciul cu CSMS Iasi - vor lipsi 12 jucatori importanti

Sambata, 27 August 2016, ora 15:59
3802 citiri
Reghecampf, mari probleme de lot pentru meciul cu CSMS Iasi - vor lipsi 12 jucatori importanti
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, va avea mari probleme in a alcatui o echipa de start pentru intalnirea cu CSMS Iasi, meci restanta din prima etapa a Ligii 1, care se va desfasura miercuri.

Astfel, antrenorul stelist nu va putea conta pe nu mai putin de 12 jucatori, cu totii fotbalisti care ar fi putut evolua fara probleme in orice meci. Patru dintre ei sunt convocati la nationala de seniori pentru meciul cu Muntenegru, patru la tineret pentru partidele cu Luxemburg si Danemarca, iar alti patru sunt accidentati.

Gabriel Enache, Vlad Achim, Nicusor Stanciu si Adi Popa trebuie sa se prezinte cel tarziu luni la reunirea lotului nationalei, meciul cu Muntenegru, primul din preliminariile Cupei Mondiale, urmand a avea loc duminica, 4 septembrie.

Iata lotul convocat de Christoph Daum pentru partida cu Muntenegru

Valentin Cojocaru, Alexandru Tudorie, Ovidiu Popescu si Florin Tanase vor face parte din lotul de tineret pentru partidele de cu Luxemburg, de vineri, 2 septembrie, si cu Danemarca, de marti, 6 septembrie.

Bojan Golubovici, Mihai Pintilii, Alin Tosca si Lucian Filip sunt accidentati, fiind exclusa prezenta vreunuia la meciul de miercuri.

Practic, o intreaga echipa ii va lipsi lui Reghecampf, care va trebui sa improvizeze foarte mult, mai ales in defensiva si in atac.

Iata cum ar putea arata primul "11" al Stelei cu CSMS Iasi:

Nita - Tamas, Mitrea, Momcilovici, D. Popescu - Aganovici, Bourceanu, Muniru, Boldrin - Hamroun, De Amorim

Antrenorul stelist ar urma sa aiba pe banca 7 jucatori tineri si foarte tineri, dintre care doar Vlad Mihalcea a evoluat cateva minute in acest sezon.

In plus, Reghecampf trebuie sa spere ca niciunul dintre cei care ii raman la dispozitie pentru meciul cu Iasiul nu se accidenteaza si nu primeste cartonas rosu in partida de sambata seara, cu Pandurii Targu Jiu.

Meciul din prima etapa, care a fost programata intre 22 si 24 iulie, a fost amanat deoarece ambele echipe aveau de pregatit confruntarile din cupele europene, Steaua fiind cea mai presata din cauza timpului scurt inaintea partidei cu Sparta Praga.

F.N.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Reghecampf probleme lot CSMS Iasi, #Steaua absenti CSMS Iasi, #Steaua accidentati, #Steaua jucatori nationala , #Steaua