Steaua, parasita de fani inainte de cel mai tare meci al toamnei - ce spun Reghecampf si capitanul echipei

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 18:08
5177 citiri
Steaua, parasita de fani inainte de cel mai tare meci al toamnei - ce spun Reghecampf si capitanul echipei
Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca un rezultat de egalitate in partida de pe teren propriu cu Villarreal din Europa League ar fi foarte bun avand in vedere ca formatia spaniola este favorita grupei. Tehnicianul a comentat si faptul ca la meci nu vor fi prezenti decat cateva mii de suporteri.

"Intalnim favorita grupei noastre, Villarreal, o echipa foarte buna care are un parcurs bun in campionatul Spaniei. Va fi un meci foarte dificil pentru noi.

(...) Noi ne dorim sa castigam maine seara (joi seara - n.red.), sa facem un meci foarte bun pentru ca este foarte important pentru jucatori si pentru fanii echipei noastre, atatia cati mai sunt. Sper sa iesim de pe teren cu un rezultat pozitiv. Imi doresc ca jucatorii sa dea dovada de maturitate, sa nu fie crispati sau emotionati.

(...) Orice rezultat pozitiv va fi bun pentru noi. Si un meci egal maine seara ar fi foarte bun. Mai ales ca urmeaza dubla cu Zurich si meciul retur cu Osmanlispor. Deci orice rezultat pozitiv maine seara va fi bun", a spus tehnicianul, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Iata si ce a declarat seletionerul Christoph Daum despre meciul Stelei cu Villarreal

Reghecampf este convins ca jucatorii sai vor evolua cu "alta ambitie" in meciul de joi: "Chiar daca in ultimele meciuri nu s-au ridicat la nivelul lor, sunt sigur ca intr-un meci de Europa League vor avea o alta ambitie. Am inteles ca antrenorul spaniolilor a declarat ca va veni cu echipa a doua aici, dar indiferent cu ce jucatori vor veni, ei reprezinta o echipa puternica".

Antrenorul a precizat ca asistenta la partida de joi de pe Arena Nationala nu va fi prea mare, el fiind de parere ca diferendul dintre FC Steaua si CSA Steaua indeparteaza publicul de echipa. Potrivit Digi Sport, pana miercuri dupa-amiaza se vandusera circa 6.000 de bilete, cu aproape 50 de mii mai putin decat capacitatea stadionului.

"Nu stiu cate bilete s-au vandut pana la ora asta, vor fi probabil 10-15.000 de suporteri la meci. Din pacate, problemele din ultimele saptamani pe care le avem cu cei de la CSA Steaua ne fac mult rau si creeaza aceasta distanta fata de echipa noastra.

Probabil cei de la CSA s-au suparat cand au vazut ca la meciul nostru cu Manchester City au venit 50.000, s-au simtit jigniti si au iesit in presa cu tot felul de subiecte. Eu imi doresc doar ca fanii, atatia cati vor veni, sa fie bucurosi la finalul meciului de maine", a precizat el.

Citeste si ce spusese Reghecampf in urma cu doua zile despre partida cu spaniolii

La randul sau, fundasul Alin Tosca, actualul capitan al echipei, a spus ca el si colegii lui au o sansa la victorie in partida cu Villarreal, dar a mentionat ca pentru a realiza acest lucru trebuie sa fie inteligenti.

"Villarreal se bate an de an la cel mai inalt nivel, deci are experienta europeana. Desi face transferuri, este o echipa care pastreaza un nucleu de jucatori valorosi. Avem sansa noastra, totul depinde de noi.

Dar trebuie sa fim inteligenti, sa dam totul pe teren si sa scoatem un rezultat pozitiv. Un meci de acest gen este diferit de cel din campionat, este o alta motivatie, o alta dorinta de a castiga", a spus fundasul.

Alin Tosca a adaugat ca este o mandrie sa fie capitanul echipei Steaua: "Este o mandrie si o bucurie foarte mare pentru mine sa port banderola de fiecare data. Iar presiunea este benefica, numai asa un jucator poate ajunge la un nivel inalt".

Steaua intalneste joi, de la ora 20:00, pe Arena Nationala, formatia spaniola Villarreal, intr-o partida contand pentru etapa a doua a grupelor Europa League.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Laurentiu Reghecampf meci Villarreal, #Alin Tosca meci Villarreal, #suporteri Steaua meci Villarreal , #Steaua