Stelistii, toate tunurile pe arbitraj, dupa ce au fost eliminati de Dinamo

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 07:31
5308 citiri
Stelistii, toate tunurile pe arbitraj, dupa ce au fost eliminati de Dinamo
Foto: Hepta.ro

Stelistii au acuzat arbitrajul dupa meciul terminat la egalitate, miercuri seara, in fata lui Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei, in urma caruia echipa campioana a fost eliminata din competititie.

Directorul sportiv Mihai Stoica sustine ca sezonul a fost ratat de la inceput, iar echipa are ca obiectiv clasarea pe pozitia a doua: "Incercam imposibilul in preliminariile Ligii Campionilor".

In schimb, acesta a vorbit despre arbitrajul atat de miercuri seara, cat si din restul sezonului.

"Foarte multe faulturi facute de jucatorii dinamovisti nesanctionate. Eu consider ca eliminarea noastra e cauzata de arbitrajul tendentions al lui Balaj. A fost secondat cu brio de Vasile Marinescu si de Artene.

E sezonul in care Steaua a fost dezavantajata poate cat in celelalte 3 sezoane la un loc. Nici nu stiu cum sa cataloghez arbitrajele. Imi pun intrebarea: oare era normal sa fie delegat Balaj la acest meci, la 3 zile dupa ce ne-a dezavantajat clar la Giurgiu?", a spus Stoica, citat de Digi Sport.

In schimb, Alexandru Chipciu sustine ca arbitrul Cristian Balaj a stricat meciul.

"In 11 oameni, cred ca era o diferenta mare de scor in favoarea noastra. Nu vreau sa discut de domnul Balaj pentru ca am pierdut de atatea ori cu el la centru. A stricat meciul clar, cred ca s-a vazut ca era o diferenta uriasa intre cele doua echipe", a precizat marcatorul golului doi al stelistilor.

Reghecampf, un car de nervi dupa derbiul cu Dinamo - ce a reprosat

Si antrenorul Laurentiu Reghecampf a criticat arbitrajul, fiind nemultumit de faptul ca Balaj i-a aratat initial cartonajul galben lui Bourceanu, iar apoi a revenit si l-a eliminat pe mijlocas.

"Nu se poate sa schimbe cartonasul. Nu am spus nimic la meciul cu Astra de Alibec, care merita rosu. Dar acum vine, dupa ce a arbitrat si am pierdut campionatul si face ce a facut in aceasta seara.

Am inteles ca i-a dat rosu pentru ca Gnohere are comotie. Avea cumva RMN in buzunar si nu vedem? Pai Gnohere a jucat 90 de minune. La fiecare atingere, fluiera doar in defavoarea noastra", a spus tehnicianul.

Acesta a fost trimis de arbitru in tribune la sfarsitul primei reprize, dupa ce a protestat la eliminarea lui Bourceanu.

Dinamo elimina Steaua si merge in finala Cupei Romaniei

Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, miercuri seara, dupa ce a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Steaua, in mansa retur de pe National Arena.

In meciul tur scorul a fost 0-0, iar Dinamo ajunge in finala datorita golurilor marcate in deplasare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#stelisti critici arbitraj Dinamo, #stelisti arbitraj Dinamo, #Steaua arbitraj Dinamo, #Steaua eliminata Cupa Dinamo , #Steaua