Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”

Marti, 23 Aprilie 2024, ora 15:36
314631 citiri
Fostă mare gimnastă a României, acuzată de trădare de țară: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai? Te scarpini în timpul imnului...”
Lavinia Agache FOTO Iamsport.ro

Lavinia Agache (56 de ani), una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, campioană olimpică la J0 1984, și-a amintit de un episod tensionat petrecut în compania antrenorului Bela Karolyi.

Lavinia Agache, stabilită în SUA, a vorbit în exclusivitate pentru iAMsport.ro despre abuzul la care a fost supusă de tehnicianul Bela Karolyi, la o competiție desfășurată la New York, în 1981.

”Eram în Madison Square Garden, arena aceea foarte, foarte mare și faimoasă. Aveam 13 ani. Ne prezentau frumos, cu un reflector care ne urmărea și lumina pe fiecare în parte. Avea ceva magie momentul. Ni se cânta imnul, apoi treceam la încălzirea pentru concurs. Apoi, după ea, începea demonstrația...”, a început fosta gimnastă.

”Bun, deci ne-a aliniat în vestiar și a început să ne critice. Pe fiecare în parte. Ce nu a fost bine, cum trebuia să fie, toate pe un ton răstit. Eu și cu Ecaterina Szabo eram cele mai micuțe de înălțime și stăteam mai la coadă.

După ce le-a caracterizat pe fete, cu vorbe dure, a ajuns și la mine. Și, dintr-o parte, mi-a tras o palmă pe față... Dar să știți că eu eram favorita lui Bela. Nu mă atingea niciodată. Ba din contră, aveam o relație bună. Și mi-a plesnit așa o palmă, că n-o să uit niciodată!”, a continuat Lavinia Agache.

”După încălzire, cel mai probabil, noi mai trăgeam de costum, din diferite locuri, așa cum se întâmplă și acum. Sari, aterizezi, na… Nu toate lucrurile stau fixe pe tine.

Când a ajuns în dreptul meu a strigat: ”Tu chiar atâta nesimțire poți să ai! Te scarpini în c_r în timpul imnului!? Rușine să-ți fie! Îți trădezi țara!””, a explicat ea, potrivit sursei citate.

Quarterly Report - Editia 4

Cornel Dinu, despre noul antrenor al Rapidului: ”Pitiți whisky-ul!”
Cornel Dinu, despre noul antrenor al Rapidului: ”Pitiți whisky-ul!”
Fostul antrenor Cornel Dinu (75 de ani), a comentat numirea tehnicianului nord-irlandez Neil Lennon (52 de ani) pe banca Rapidului. Astfel, conform Fanatik.ro, ”Procurorul” Cornel Dinu a...
Răzvan Lucescu, la AC Milan? Ce spune românul: ”Nu sunt disperat!”
Răzvan Lucescu, la AC Milan? Ce spune românul: ”Nu sunt disperat!”
"Nu sunt disperat să merg în alt campionat", a declarat, pentru postul italian Radio Sportiva, românul Răzvan Lucescu, care antrenează echipa greacă de fotbal PAOK Salonic, scrie site-ul...
#Lavinia Agache, #gimnasta, #tradare, #antrenor , #stiri din sport