Cum s-a impacat Lavinia Sandru cu Traian Basescu: Mi-a zambit, ne-am imbratisat...

Sambata, 19 Mai 2012, ora 09:40
5947 citiri
Cum s-a impacat Lavinia Sandru cu Traian Basescu: Mi-a zambit, ne-am imbratisat...
Foto: laviniasandru.wordpress.com

Dupa ce a trimis-o pe "centura politicii" dambovitene, Traian Basescu si Lavinia Sandru se pare ca s-au impacat printr-un gest tandru la inceputul acestui an. Cel putin asa a declarat vicepresedintele UNPR, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri, la sediul de campanie al partidului din Craiova.

"M-am impacat cu Traian Basescu. Ne-am intalnit pe un coridor. Traian Basescu traversa coridorul, eu ieseam cu colegii. S-a intors spre mine presedintele, m-am uitat la el, mi-a zambit, ne-am imbratisat. A fost asa un sentiment... Pentru el a fost un sentiment ca m-am intors de undeva de unde plecasem. Pentru mine a fost asa un sentiment ca m-am revazut cu un om, la care, credeti-ma, am tinut enorm si sunt convinsa ca la un moment dat vom sta amandoi si vom rade de perioada de care va amintiti si dumneavoastra", a relatat Sandru emotionanta impacare petrecuta pe holurile Palatului Cotroceni, la investirea Guvernului Ungureanu, transmite Mediafax.

Vicele UNPR, care ani de zile l-a infierat pe presedinte pe la toate televiziunile, spune acum ca lovitura primita de la Traian Basescu a propulsat-o in cariera politica si pentru asta ii este recunoscatoare.

"Daca este sa judecam pragmatic, acum, pe mine, ca om politic, m-a ajutat foarte mult lovitura aia pe care am primit-o, pe care o primesti de la un om drag, un om in care crezi. Pe mine m-a ajutat, pentru ca am fost obligata sa fac politica intr-o zona de haiducie, cam cum faceti voi presa in fiecare zi.

Am facut o politica in zona de haiducie, in zona de centura politica, nu mi-e rusine, e brandul meu, centura politicii, nu-l las la nimeni. Sa fie clar, de pe centura lucrurile se vad mai bine decat de la Putere si de la Opozitie. Centura e o zona extrem de sfanta in politica", a adaugat Sandru citatea de aceeasi agentie de presa.

Conflictul dintre Basescu si Sandru dateaza din anul 2005, cand presedintele ataca initiativa unor membri PD, inclusiv Lavinia Sandru (deputat PD la acea vreme), care au semnat o scrisoare deschisa de sustinere a lui Cozmin Gusa la presedintia partidului.

Traian Basescu s-a suparat dupa ce Lavinia Sandru i-a folosit excesiv numele la televizor si ca, in respectiva scrisoare, se vorbea despre un politician care este singurul ce poate urma linia lasata in partid de Traian Basescu.

"Atrag atentia oricarui membru al PD sa nu-si permita sa mai utilizeze numele presedintelui Romaniei pentru a-si atrage simpatia altei parti a partidului (...) In politica este foarte usor sa ajungi pe centura politicii, acolo unde te poti intalni cu multi alti politicieni care ratacesc din partid in partid", a spus Traian Basescu in 2005.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Traian Basescu impacat Lavinia Sandru, #impacare Basescu Lavinia Sandru, #Lavinia Sandru imbratisat Basescu , #stiri Lavinia Sandru