Lazaroiu: "Protocolul USL nu e facut de minti prea luminate. La Cotroceni, il vor ruga pe presedinte sa astepte sondajul ca sa zica premierul"

Sursa: Gandul
Luni, 07 Februarie 2011, ora 02:28
129 citiri
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu afirma ca protocolul Uniunii Social-Liberale (USL) nu e facut "de minti prea luminate" pentru ca exista in el prevederi care se bat cap in cap.

"Exista o contradictie intre protocolul care spune ca USL va stabili candidatul la functia de premier in iulie 2011, dupa un sondaj. Exista si o intentie a USL de a depune o motiune de cenzura pana in iunie 2011. Daca motiunea trece, atunci vor urma consultari la Cotroceni. Cu ce propunere va veni USL?", a ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Lazaroiu protocol uniune