Ziare.com

Lazaroiu amuzat de sacii cu bani: Nu e normal ca ministrul ...Sanatatii sa demisioneze?

Marti, 02 Octombrie 2012, ora 10:26

   

Lazaroiu amuzat de sacii cu bani: Nu e normal ca ministrul ...Sanatatii sa demisioneze?
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza ironic spectacolul mediatic oferit in aceste zile de Dan Diaconescu si faptul ca in loc sa asistam la demisii din partea celor responsabili de esecul privatizarii Oltchim, asistam la demisia neasteptata a ministrului Sanatatii.

"Cand o persoana fizica castiga la licitatie Oltchim, apoi merge la banca sa scoata sacii cu salarii si o tara intreaga se uita gura casca sa prinda momentul iesirii din banca nu e oare normal ca ministrul SANATATII sa demisioneze?", comenteaza malitios Sebastian Lazaroiu pe Facebook.

In plus, acesta remarca si faptul ca am asistat cu totii, luni, la o premiera. A fost "primul caz din Romania in care banii de salarii sunt la vedere, dar angajatii nu pot mana pe ei", scrie el.

Premierul Ponta a anuntat luni seara, la cateva ore dupa ce Dan Diaconescu a scos din banca saci cu bani pe care declara ca ii va folosi pentru plata salariilor la Oltchim, ca privatizarea combinatului a esuat si va fi reluata la anul.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu (PNL), nu a demisionat si nici nu va fi demis, singurul gasit responsabil fiind seful OPSPI, Remus Vulpescu, despre care ministrul a anuntat ca "ar trebui schimbat", fara a preciza cand se va intampla asta.

Tot luni seara, ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, acuzat de Agentia Nationala de Integritate de conflict de interese si nereguli cu fonduri UE, a demisionat. Premierul Ponta l-a desemnat pe secretarul de stat Raed Arafat sa preia atributiile de sef al ministerului in perioada urmatoare, chiar daca acesta a refuzat sa ocupe fotoliul de ministru. Marti, la Bucuresti soseste in vizita oficiala in Romania John Dalli, comisarul european pentru Sanatate.

C.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3617 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Doar suntem din tara lui Caragiale, caraghioslacul e prezent mereu!

.

 

Ba da.

Pentru ca a lasat nebunii sa se joace de-a licitatia Oltchim.

 

Autorul articolului e habarnist.

Comentatorii, la fel. Habar n-au sau se fac ca nu stiu ca DD nu putea sa vireze acesti bani pentruca conturile Oltchim sunt blocate. Orice suma de bani care intra in unitate, e blocata si deci nu poate fi folosita, ea fiind dirijata catre creditori. Dovada, in prezent soldul contului combinatului proveniind din incasari de la clienti, din care trebuia sa se plateasca salariile, a fost blocat si ca atare nu se pot plati aceste salarii. DD a avut acesti bani intr-un depozit bancar. I-a scos (nu-i nimic nelegal pentruca e persoana fizica)si vroia sa-i depuna la caseria combinatului, ca avans la privatizare. Era singura procedura, legala si posibila. OPSPI a anulat licitatia, in mod abuziv dupa mine si ca atare DD nu i-a putut depune in cont. Si atunci ma intreb cine-i nebun si prost ? Raspunsul vine de la sine.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor