Lazaroiu: Crin Antonescu este "marioneta" penalilor

Luni, 10 Iunie 2013, ora 16:59

   

Lazaroiu: Crin Antonescu este "marioneta" penalilor
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu il ataca dur pe liderul PNL, Crin Antonescu, despre care spune ca este o "marioneta" in mainile "penalilor". Lazaroiu este nemultumit de reducerea atributiilor presedintelui in viitoarea Constitutie.

"Sa nu cadem in eroarea de a crede ca Antonescu isi reduce atributiile de 'viitor Presedinte' pentru ca e un tip comod care nu se poate trezi dimineata.

Nuu. Antonescu e deja 'marioneta' pregatita de penali pentru functia de Presedinte al Romaniei. Mutarile privind Constitutia sunt date in plic de 'tragatorii de ate'. E conditia LOR pentru a-l sustine pe EL.

Mai pe scurt, Antonescu si-a acceptat deja rolul de MARIONETA. Mai ramane sa fie validat de popor", a scris Lazaroiu pe Facebook.

Revizuirea Constitutiei: Presedintele, obligat sa accepte orice ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca USL a agreat ca noua Constitutie sa clarifice raporturile dintrepresedinte, pe de o parte, si Guvern si Parlament, pe de alta parte, in sensul in care seful statului sa nu mai poata refuza un ministru propus depremier, laremaniere.

"Asta am sustinut cu ocazia diverselor remanieri, de la doamna Norica Nicolai incoace. Asta am sustinut ca trebuia sa se intample si cu Constitutia in vigoare. Si daca asta am sustinut, evident ca asta vom pune in Constitutie.

De ce? Pentru ca nu presedintele poarta responsabilitatea alegerii ministrului respectiv. El il numeste, la propunerea prim-ministrului, prin decret prezidential, dar decizia de oportunitate, de continut, este una pe care si-o asuma prim-ministrul, pentru ca premierul poarta responsabilitatea politica - in fata Parlamentului, nu a presedintelui - a bunei functionari a Guvernului si Parlamentul e consultat, la randul sau, pentru ca premierul cand face o propunere pentru un ministru, il prezinta comsiilor parlamentare de specialitate", a spus Antonescu.

O.A.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 943 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
darnic00
rank 5
In mod normal nu este asa.
Cel ce numeste, sau confirma numirea, trebuie sa fie indrituit si cu revocarea, respectiv confirmarea revocarii. Sigur, domnul Antonescu spune ceea ce crede. Felix. Dar orice minte intreaga, nevirusata, nu poate gandi asa cum ar vrea Felix, prin Antonescu. Constitutia asta tide, pe zi ce trece si pe articol ce ni se dezvaluie, un fel de Contract intre un fraier si un escroc. In cazul de fata Fraierul fiind Cetateanul Roman.
florika
rank 5
cacarau in *** motanului
gagiule numa 5* pot sa-ti dau. ceea ce face cacaru se numeste prostitutie nu constitutie. felix il are la mina.
un oarecare
rank 5
Lazaroiule!
Tu, ce esti? Lingau?
Hai sa-ti spun ce vei fi tu, peste 1,5 ani: somer!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor