Lazaroiu il ataca dur pe Blaga pe Facebook. Basescu se delimiteaza

Sambata, 23 Martie 2013, ora 16:46
5663 citiri
Lazaroiu il ataca dur pe Blaga pe Facebook. Basescu se delimiteaza
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu l-a atacat dur pe Vasile Blaga intr-un comentariu postat pe Facebook, afirmand ca trebuie sa fii ori prost, ori ticalos ca sa spui colegilor de partid sa astepte linistiti in Opozitie sa pice USL. Presedintele Basescu s-a delimitat in scurt timp de afirmatiile consilierului sau.

"Vad ca n-are nimeni curajul sa o spuna. Pai sa spun eu. PDL a pierdut net 500.000 de voturi intre locale si parlamentare. Cauza principala: primari si activisti au tradat, au facut intelegeri pe sub masa cu USL. Sunt ei vinovati? Sunt. Dar de ce au facut asta? Pai cand insusi presedintele partidului fuge din colegiul in care a candidat in 2008 si se refugiaza la Timis ce sa creada activistii si primarii? Ca vine apocalipsa, normal.

Conducerea partidului a transmis tuturor filialelor in discutii informale in teritoriu ca proiectul PDL este sa ramana in opozitie si, dupa 6 luni, cand USL va pleca de la guvernare (nu radeti, asa li s-a spus...), PDL va reveni in glorie.

Are cineva din conducerea PDL curajul sa recunoasca faptul ca asta a fost mesajul cu care au fost 'mobilizate' filialele inainte de parlamentare? Are cineva din filiale curajul sa recunoasca faptul ca acesta e mesajul pe care l-a primit? Pai si atunci ne mai miram ca au tradat primarii si s-au facut blaturi?", scrie Lazaroiu pe contul sau de Facebook, in timp ce la Romexpo se desfasura Conventia Nationala la care Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei isi disputau presedintia partidului.

Conventia PDL - S-a incheiat votul. Se asteapta rezultatele LIVE

Sociologul mai spune ca "managementul politic defectuos" a fost cauza scorului de 16% obtinut de PDL la alegerile parlamentare.

"Niciodata in istoria post-decembrista nu au tradat primarii unui partid de Opozitie asa cum au facut-o cei din PDL la parlamentarele din 2012. Verificati singuri. Si in 2004 era atotputernicul Nastase la guvernare. Putea sa ia toti primarii Aliantei D.A. In 2008 era seducatorul Tariceanu la guvernare, care statea pe un purcoi de bani. Putea sa ia toti primarii PDL.

Dar niciodata un partid de Opozitie nu si-a mobilizat militantii cu mesajul: ramanem in Opozitie dupa alegeri si revenim la guvernare dupa 6 luni cand poporul ii va da jos pe uselisti. Ca sa dai mesajul asta fie esti prost, fie ticalos", a mai scris Sebastian Lazaroiu.

Basescu, la Conventia PDL: Am venit cu dragoste, nu sa sustin un candidat

In replica, purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, a remis presei o declaratie potrivit careia presedintele Traian Basescu se delimiteaza de acuzele facute de consilierul sau prezidential.

"Domnul presedinte Traian Basescu nu este solidar cu afirmatiile facute in cursul acestei zile de domnul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu referitoare la alegerile interne din Partidul Democrat-Liberal. Acestea reprezinta strict opinia personala a domnului consilier Sebastian Lazaroiu. Pozitia domnului presedinte Traian Basescu este cea exprimata foarte clar in discursul sustinut astazi in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare a Partidului Democrat-Liberal", se arata intr-un comunicat remis presei de Administratia Prezidentiala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Coaliția PSD-PNL își decide astăzi candidatul, la Primăria Capitalei. Care sunt variantele pe care pot merge cele cele două partide
Coaliția PSD-PNL își decide astăzi candidatul, la Primăria Capitalei. Care sunt variantele pe care pot merge cele cele două partide
Coaliţia PSD-PNL se reuneşte, luni, la ora 10.00, pentru a decide dacă medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul la Primăria Capitalei, în urma acuzaţiilor privind incompatibilitatea...
Cum au furat partidele startul campaniei. Bucureștiul, împânzit cu afișe și bannere gigantice cu candidați FOTO
Cum au furat partidele startul campaniei. Bucureștiul, împânzit cu afișe și bannere gigantice cu candidați FOTO
Deși au mai rămas mai bine de trei săptămâni până la startul oficial al campaniei electorale, partidele au furat deja startul campaniei cu afișe gigantice în principalele intersecții și...
#Lazaroiu Blaga prost mincinos, #Lazaroiu Blaga conventie alegeri, #Lazaroiu Blaga Basescu , #consilier prezidential