Lazaroiu: In PD-L trebuia sa se mearga pe principiul "castigatorul ia totul"

Duminica, 08 Mai 2011, ora 23:35
2708 citiri
Lazaroiu: In PD-L trebuia sa se mearga pe principiul "castigatorul ia totul"
Foto: Realitatea TV

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential pana de curand, considera ca la alegerile din PD-L ar fi trebuit sa se mearga pe principiul "invingatorul ia totul", deoarece partidul va intra in urmatorul an intr-o confruntare electorala foarte dura.

"Ar fi trebuit sa se mearga pe principiul 'castigatorul ia tot', pentru ca ai nevoie de o echipa care sa nu fie parazitata de niciun fel de tensiuni(...) Invinsul astepta un an, pentru ca cel mai probabil daca noua conducere nu castiga alegerile din 2012 va fi schimbata", a declarat Sebastian Lazaroiu duminica seara la Realitatea TV.

Pe de alta parte, acesta a remarcat faptul ca in ambele echipe ale celor doi candidati principali pentru sefia PD-L, Vasile Blaga si Emil Boc, exista oameni care pot castiga voturi la alegerile din interior si alti oameni care ar putea sa atraga voturi de la electorat.

"De exemplu in echipa domnului Boc, sunt oameni care controleaza niste judete si isi pot asigura oricand o functie, cum e domnul Flutur sau domnul Oltean, dar sunt si oameni credibili in exterior, care nu sunt atat de cunoscuti si ar putea sa atraga voturi", a declarat Lazaroiu, admitand insa ca acestia din urma nu se bucura de sprijinul organizatiilor, neavand deocamdata destula notorietate.

Invitat sa ofere exemple, Lazaroiu l-a nominalizat pe ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, dar si pe Monica Macovei. "Exista un segment foarte ingust in societate care ar sprijini-o. Sunt entuziasti, sunt putini, dar foarte activi si isi pot multiplica votul", a explicat Lazaroiu care ar fi o posibila sansa de reabilitare a PD-L si de recastigare a increderii electoratului.

Alegerile din PD-L intra pe ultima suta de metri. La Conventia din 14-15 mai se confrunta 105 candidati pe 44 de posturi de conducere. Pentru sefia partidului in lupta au intrat Emil Boc, Vasile Blaga si Teodor Paleologu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Lazaroiu alegeri PDL, #Sebastian Lazaroiu alegeri PDL, #Boc Blaga alegeri PDL , #consilier prezidential
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Asta suna ca la comunisti, Lazaroiule! Se vede ca ai invatat ceva de la Basescu.