Lazaroiu ironizeaza mogulii: 24 ianuarie 2011 va ramane in istoria presei din Romania

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 17:54
6305 citiri
Lazaroiu ironizeaza mogulii: 24 ianuarie 2011 va ramane in istoria presei din Romania

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ironizeaza sarguinta cu care cele doua televiziuni de stiri au prezentat pe larg huiduieile adresate presedintelui Traian Basescu la Iasi si Focsani, afirmand ca imaginile au demontat teoria Opozitiei cu privire la dictatura pe care seful statului este pe cale sa o instituie in Romania.

"Ziua de 24 ianuarie 2011 va ramane in istoria presei din Romania ca o zi cu semnificatie deosebita. Este ziua in care angajatii trusturilor de presa s-au ridicat impotriva politicii editoriale. Revolta angajatilor trusturilor de presa impotriva patronilor economici si politici s-a manifestat pe deplin inca de dimineata. In ciuda mesajului general promovat pana acum,'Basescu dictator!', cameramanii, reporterii, moderatorii au decis sa transmita pe larg corul de huiduieli si fluieraturi", comenteaza Sebastian Lazaroiu pe blogary.ro.

"Am criticat de foarte multe ori prestatia angajatilor celor doua trusturi si subordonarea lor intereselor patronilor. Dupa aceasta minunata zi trebuie sa-mi cer scuze! Mai exista o speranta. Presa are curajul sa arate ca in Romania exista democratie autentica. Presa are curajul sa spuna adevarul! Si acesta, in sine, e semnul unei democratii sanatoase", mai adauga Lazaroiu.

Iasi si Focsani: 24 ianuarie cu huiduieli - vezi minut cu minut

Consilierul presedintelui nu il iarta nici pe liderul PSD, Victor Ponta care a declarat la Focsani ca, huiduind si fluierand, "oamenii si-au spus parerea despre cei care ne conduc!".

"Asa e. Intre 2001-2004 oamenii nu ar fi putut face asta. Si daca ar fi facut-o, televiziunile nu ar fi putut difuza asemenea imagini. Mentorul d-lui Ponta stie de ce", incheie Lazaroiu postarea sa pe blog, referindu-se la fostul presedinte PSD, premierul Adrian Nastase, acuzat la vremea respectiva ca cenzura presa.

Presedintele Traian Basescu a participat luni la sarbatorirea a 152 de ani de la Unirea Principatelor romane. Seful statului a fost huiduit atat la Iasi cat si la Focsani, in special de pensionarii militari, nemultumiti de reducerea pensiilor.

Citeste si:
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
A început votul pentru preşedinţia USR. Cine sunt candidații înscriși în cursa internă
Miercuri, la ora 10:00, a început votul online pentru preşedinţia USR. Preşedintele USR este ales prin votul tuturor membrilor, iar primul tur de scrutin se desfăşoară în perioada 6-10...
Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO
Dubla măsură a lui Iohannis: Plagiatul lui Ponta versus plagiatul lui Ciucă. Ce spunea președintele în 2014 VIDEO
Klaus Iohannis, președintele României, a fost extrem de critic în anul 2014 față de lucrarea de doctorat plagiată a lui Victor Ponta, comparativ cu reacția pe care a avut-o în cazul...
Comentarii
T. basilic
rank 5
Ce-am vazut eu huiduind, in chip de militari romani la Sarbatoarea Unirii, nu era decat o adunatura cu origine sanatoasa pentru bunul si vechiul dosar de cadre, toti cu caciula brumarie precum in Baltagul, leit asijderea lui Ceausescu, precum...