Lazaroiu ironizeaza mogulii: 24 ianuarie 2011 va ramane in istoria presei din Romania

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 17:54
6396 citiri
Lazaroiu ironizeaza mogulii: 24 ianuarie 2011 va ramane in istoria presei din Romania
Foto; reportervirtual.ro

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ironizeaza sarguinta cu care cele doua televiziuni de stiri au prezentat pe larg huiduieile adresate presedintelui Traian Basescu la Iasi si Focsani, afirmand ca imaginile au demontat teoria Opozitiei cu privire la dictatura pe care seful statului este pe cale sa o instituie in Romania.

"Ziua de 24 ianuarie 2011 va ramane in istoria presei din Romania ca o zi cu semnificatie deosebita. Este ziua in care angajatii trusturilor de presa s-au ridicat impotriva politicii editoriale. Revolta angajatilor trusturilor de presa impotriva patronilor economici si politici s-a manifestat pe deplin inca de dimineata. In ciuda mesajului general promovat pana acum,'Basescu dictator!', cameramanii, reporterii, moderatorii au decis sa transmita pe larg corul de huiduieli si fluieraturi", comenteaza Sebastian Lazaroiu pe blogary.ro.

"Am criticat de foarte multe ori prestatia angajatilor celor doua trusturi si subordonarea lor intereselor patronilor. Dupa aceasta minunata zi trebuie sa-mi cer scuze! Mai exista o speranta. Presa are curajul sa arate ca in Romania exista democratie autentica. Presa are curajul sa spuna adevarul! Si acesta, in sine, e semnul unei democratii sanatoase", mai adauga Lazaroiu.

Iasi si Focsani: 24 ianuarie cu huiduieli - vezi minut cu minut

Consilierul presedintelui nu il iarta nici pe liderul PSD, Victor Ponta care a declarat la Focsani ca, huiduind si fluierand, "oamenii si-au spus parerea despre cei care ne conduc!".

"Asa e. Intre 2001-2004 oamenii nu ar fi putut face asta. Si daca ar fi facut-o, televiziunile nu ar fi putut difuza asemenea imagini. Mentorul d-lui Ponta stie de ce", incheie Lazaroiu postarea sa pe blog, referindu-se la fostul presedinte PSD, premierul Adrian Nastase, acuzat la vremea respectiva ca cenzura presa.

Presedintele Traian Basescu a participat luni la sarbatorirea a 152 de ani de la Unirea Principatelor romane. Seful statului a fost huiduit atat la Iasi cat si la Focsani, in special de pensionarii militari, nemultumiti de reducerea pensiilor.

Eveniment Quarterly Report

Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Noile taxe ale lui Ciolacu s-au împiedicat la CES. Ordonanța de urgență ”contravine principiului legalităţii”
Consiliul Economic şi Social a avizat nefavorabil proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea alineatului (4) al articolului 4 din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal,...
#Sebastian Lazaroiu unire Basescu, #Sebastian Lazaroiu trusturi presa, #Lazaroiu Basescu Iasi Unire , #consilier prezidential
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Ce-am vazut eu huiduind, in chip de militari romani la Sarbatoarea Unirii, nu era decat o adunatura cu origine sanatoasa pentru bunul si vechiul dosar de cadre, toti cu caciula brumarie precum in Baltagul, leit asijderea lui Ceausescu, precum...