Lazaroiu: Voiculescu si-a trimis oamenii sa strice cununia Elenei Basescu

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 14:39
4930 citiri
Lazaroiu: Voiculescu si-a trimis oamenii sa strice cununia Elenei Basescu
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza huduielile de la nunta Elenei Basescu, acuzandu-l pe Dan Voiculescu, patronul Antenelor, ca "si-a trimis oamenii sa strice o cununie civila".

"Felix (Dan Voiculescu - n.red.) si-a trimis oamenii sa strice si o cununie civila. Sa te mai miri ca omul asta si-a turnat rudele la Securitate si si-a bagat propria fiica paravan pentru operatiuni ilegale?", se intreaba Sebastian Lazaroiu pe contul sau de Facebook.

Consilierul prezidential a revenit ulterior cu un alt mesaj, comentand relatarea reporterilor Antena 3, care ar fi spus ca la cununia civila a Elenei Basescu "erau si oameni de la Securitate imbracati in civil".

"Nu pot sa imi imaginez ca i-a invitat cineva la cununie pe Voiculescu si Marga", apreciaza, ironic, Lazaroiu.

Fostul ministru a postat si un al treilea mesaj legat de acest subiect.

"Niste proaste la Antena3 (ma rog, cam toti sunt prosti la Antena3): 'Daca voia sa scape de huiduieli trebuia sa faca nunta in strainatate)'. Va dati seama ce era la gura slugilor lui Voiculescu?", adauga Lazaroiu.

Potrivit acestuia, reporterita ar fi spus si ca "oamenii sunt nemultumiti ca traiesc prost. E normal sa huiduie".

EBa s-a maritat - Traian Basescu, huiduit la primarie

"Nu stiu numele proastei cu voce hodorogita, dar nu i-a spus nimeni ca Ponta si Voiculescu sunt la guvernare?", incheie consilierul prezidential.

Sute de persoane s-au adunat, sambata, in fata Primariei Sectorului 2, acolo unde Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, s-a maritat cu Bogdan Ionescu, cunoscut si sub numele de Syda.

Cativa revolutionari care protesteaza, seara, la Universitate si sustinatorii presedintelui Traian Basescu au inceput sa se certe in fata Primariei, iar politistii au intervenit pentru a calma spiritele.

Cand Traian Basescu a aparut la brat cu fiica sa si cu sotia sa, Maria, protestatarii au inceput sa huiduie si sa scandeze "Demisia" si "Hotii".

In timp ce opozantii presedintelui acuza ca nunta lui EBa cu Bogdan Ionescu este organizata "din banii nostri", sustinatorii lui Basescu spun ca evenimentul este unul personal, care nu are legatura cu evenimentele de pe scena politica.

D.R.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Lazaroiu acuza Voiculescu nunta, #Voiculescu nunta EBA, #huiduieli proteste nunta Elena Basescu , #consilier prezidential