Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Revista presei: Basescu l-a concediat pe Lazaroiu pe motiv de UDMR

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 07:25
3701 citiri
Revista presei: Basescu l-a concediat pe Lazaroiu pe motiv de UDMR
Foto: Theologhia

Plecarea lui Sebastian Lazaroiu de la Cotroceni si nunta regala din Marea Britanie sunt subiectele care tin prima pagina a ziarelor de vineri. Consilierul prezidential a ales sa intrerupa colaborarea cu Traian Basescu, la fel ca multi alti dintre consilierii sai, iar un posibil motiv ar fi vorbele cu bataie lunga catre UDMR.

Sebastian Lazaroiu pleaca de la Cotroceni dupa un sir lung de declaratii mai mult sau mai putin controversate, scrie "Evenimentul Zilei". Basescu l-a concediat pe Lazaroiu pe motiv de UDMR, scrie si "Jurnalul National".

De cand s-a instalat la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a fost parasit pe rand de toti consilierii sai, noteaza "Puterea", care trece in revista toate personalitatile care au lucrat cu Traian Basescu.

Nunta dintre Printul William si Kate Middleton, care va fi urmarita de doua miliarde de persoane cu sufletul la gura, este de asemenea subiectul zilei, arata "Romania Libera".

Si daca pentru intreaga lume, nunta regala este motiv de sarbatoare si o curiozitate, multi londonezi au ales sa profite de zilele libere pentru a merge in concediu, scrie "Adevarul". Orasul insa s-a gatit de sarbatoare, iar de peste tot poti cumpara suveniruri cu cei doi miri, relateaza "Gandul".

Evenimentul Zilei: Sebastian Lazaroiu pleaca de la Cotroceni

Sebastian Lazaroiu a plecat de la Cotroceni dupa un lung sir de declaratii mai mult sau mai putin controversate, declaratii care au produs confuzie intre punctele sale de vedere si pozitia presedintelui Romaniei.

Mai precis, declaratiile lui Lazaroiu ajunsesera sa fie percepute drept punctele de vedere ale presedintelui, fapt ce a produs iritare, scrie Evenimentul Zilei.

Jurnalul National: Basescu l-a concediat pe Lazaroiu pe motiv de UDMR

Traian Basescu l-a concediat pe Sebastian Lazaroiu, din cauza declaratiilor acestuia legate de UDMR, acesta fiind motivul neoficial al despartirii de Cotroceni.

In urma cu doua zile, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat intr-un interviu ca in "forma care este" acum UDMR este o formatiune tolerata si ca, in mod normal, ea poate fi contestata la Tribunal, deoarece nu este un partid politic, arata Jurnalul National.

Puterea: Sebastian Lazaroiu, eliberat din functia de consilier prezidential

Sebastian Lazaroiu a renuntat la functia de director al institutului de cercetare CURS pentru a se muta la Cotroceni, consilier prezidential, in 2007. Si nu pentru bani, avand in vedere ca, potrivit declaratiei de avere de atunci, Lazaroiu era destul de bogat.

De cand s-a instalat la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a fost parasit pe rand de multi dintre consilierii sai. Startul demisiilor a fost dat de Andrei Plesu, la doar cateva luni de la instalarea in functie, arata Puterea.

Romania Libera: Nunta cu doua miliarde de invitati

Celalalt evenimet care tine prima pagina a ziarelor este nunta regala, ce va avea loc in Marea Britanie, intre printul William si Kate Middleton.

Peste doua miliarde de oameni din intreaga lume vor urmari transmisiunile in direct pe mai mult de 100 de posturi de televiziune. Alianta dintre tanarul print si viitoarea sa sotie este mai mult decat benefica pentru monarhia britanica - cuplul oferind o imagine proaspata si moderna, scrie Romania Libera.

Adevarul: Turistii vin puhoi, londonezii fug

O buna parte dintre londonezi profita de zilele libere din timpul nuntii si pleaca din capitala, in weekenduri prelungite, iar altii sarbatoresc in strada.

Vanzarile la pachetele de concediu au crescut cu 20% inainte de nunta. Zilele libere de Paste, plus sarbatorile nationale si nunta regala, toate adunate, plus doua-trei zile de concediu adaugate duc la o vacanta consistenta, arata Adevarul.

Gandul: Cum se vede nunta regala de pe strazile Londrei

Parca niciodata la Londra n-a mai fost atata potop de lume ca in zilele acestea. In plus, oriunde te uiti pe strada, dai ori de stegulete britanice, insirate ca niste ghirlande pe cladiri, anume pentru nunta, ori de chipurile mirilor imprimate pe cani, tricouri sau pixuri. In orice butic de pe trotuar ai intra, ochii mirilor te privesc senini de pe sacose, farfurii, calendare, pahare, carti de joc, arata si Gandul.

(L.S.)

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Sebastian Lazaroiu plecare Cotroceni, #Lazaroiu Basescu UDMR, #Lazaroiu concediat consilier prezidential , #consilier prezidential