Sebastian Lazaroiu: Marcel Hoara e un "boxer plin de siretlicuri"

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 19:46
1674 citiri
Sebastian Lazaroiu: Marcel Hoara e un "boxer plin de siretlicuri"

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu crede ca "PD-L n-a judecat corect boicotul talk-show-urilor de la A3 s RTV. Ar fi trebuit sa admita o exceptie: Marcel Hoara, pentru ca este un boxer plin de siretlicuri".

"Cu Marcel Hoara ma stiu de sase-sapte ani. Dar nu pot sa spun ca il cunosc foarte bine. L-am cunoscut mai mult in atat de hulitele sale aparitii televizate. Intai l-am vazut prin studiourile RTV si A3 combatand alaturi de pesedisti , penelisti si jurnalisti afiliati celor doua partide. Imi placea stilul, chiar daca la inceput nu intelegeam prea bine de ce imi placea. Pe urma am vazut reactii nervoase pe blogurile unor jurnalisti care se cred dumnezei. STOP Hoara!

Nu-l mai trimiteti pe Hoara la televizor! Daca nu ma insel, cineva a vrut chiar sa initieze o petitie online anti-Hoara. Pe urma au inceput reactii mai ferme, oficiale, ale bosilor editoriali catre PDL: "trimiteti pe oricine, dar nu pe Hoara!". Miscarea anti-Hoara a prins contur", scrie acesta pe blogul Blogary.

Lazaroiu spune ca Hoara "un barbat blond, plapand, cu ochelari (care pare mai curand genul nerd) a devenit spaima tele-show-urilor de nisa".

"Ce i se reproseaza lui Hoara? Spicuiesc: ca, desi e combativ, nu are argumente; ca face de ras partidul; ca jigneste moderatorii si invitatii; ca vorbeste peste interlocutor; ca face din alb, negru si din negru,alb; ca raspunde pe langa intrebare. Astea sunt chestiuni concrete. In general insa nu i se reproseaza ceva anume. Hoara pur si simplu ne enerveaza, ne deranjeaza, nu il mai vrem pe sticla", mai completeaza consilierul prezidential.

Lazaroiu mai scrie ca "Hoara e un boxer plin de siretlicuri. Cand adversarul il incolteste si e deja a obosit, il ia in brate. Dupa ce il ia in brate, prin surprindere, il loveste sub centura sau il calca pe picior".

"Cand nu se uita arbitrul, loveste adversarul cu capul in barbie. Pe urma il ia iarasi in brate. Cand face piruete intinde piciorul si isi secera adversarul. Trebuie sa recunoastem ca nu e deloc un boxer care sa respecte vreo regula", mai crede acesta.

Sebastian Lazariu spune ca in fapt lumea este deranjata de atitudinea lui Marcel Hoara pentru ca indiferent de ce adversar are sau de ce siretlicuri sunt folosite, el nu se da batut.

"Organizatorii meciului sunt in pragul isteriei pentru ca Hoara, plin de sange, fara doi dinti, cu ochii tumefiati, precum Jake La Motta (din Raging Bull), ramane in picioare clatinandu-se si ranjeste catre adversari: "Nu m-ati pus la podea!". Ei, organizatorii, investesc atatia bani pentru o executie exemplara si barbatul plapand cu ochelari le arunca banii la cosul de gunoi", conchide acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#Sebastian Lazaroiu Marcel Hoara, #Hoara boxer siretlicuri , #consilier prezidential