Stenograma fictiva Voiculescu-Adrian Ursu: Te invat eu cum sa-ti faci meseria?

Duminica, 21 Octombrie 2012, ora 14:39
5369 citiri
Stenograma fictiva Voiculescu-Adrian Ursu: Te invat eu cum sa-ti faci meseria?
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ironizeaza subiectul interceptarilor dintre Sorin Blejnar si Traian Basescu si posteaza o noua stenograma fictiva.

Discutia imaginara, purtata de aceasta data de Adrian Ursu de la Antena 3 si mogulul acestuia, Dan Voiculescu, este postata de Sebastian Lazaroiu pe contul sau de Facebook.

"Adrian Ursu: Sefu' a aparut si a treia stenograma.

Dan Voiculescu: Cu Basescu?

Adrian Ursu: Basescu-Blejnar, da. Dar e nasol.

Dan Voiculescu: De ce Adriene?

Adrian Ursu: Pai e de bine. Asta din deal il trimite pe Blejnar sa vorbeasca cu Boc despre Rompetrol. Zice ca el nu poate sa dea decat un sfat. Ca nu intra in atributiile lui.

Dan Voiculescu: Adica respecta Cons...titutia?

Adrian Ursu: Da, sefu'

Dan Voiculescu: Nasol. Cine o mai preia?", isi imagineaza Lazaroiu conversatia purtata intre Ursu si Voiculescu.

In continuarea dialogului imaginar, realizatorul TV ii spune sefului sau ca noile stenograme au aparut deja in presa.

"Adrian Ursu: Noi ce facem?

Dan Voiculescu: N-o dam.

Adrian Ursu: Si mai e pe facebook la Lazaroiu...

Dan Voiculescu: Aha. E bine. Dati-o si ziceti ca inventat-o el.

Adrian Ursu: Si daca se prind astia ca nu e inventata.

Dan Voiculescu: Hai, bai, Adriene, te invat eu cum sa iti faci meseria?...", continua discutia fictiva.

Ulterior, consilierul prezidential a revenit cu o noua postare, in care, pe acelasi ton ironic, explica cum a postat stenograma.

Scandalul interceptarii Basescu - Blejnar. Lege si controverse

"Sa explic. M-am trezit dimineata. Tarziu. Aveam gingia umflata de la interventia chirurgicala. N-aveam voie sa fumez. Teoretic. Dar mi-am aprins o tigara. (...) am vazut si a treia stenograma. Cred ca eram printre ultimii care o vazusem din prietenii mei... de pe FB.

Ca, asta e, am dormit mult de la antibiotic. Dar am zis, cine stie, poate e cineva care n-a citit-o. Pe urma am dat copy (ctrl+c) si paste (ctrl+v) (dl. Ponta ar putea sa ii explice Cristinei Pocora mai bine comenzile astea) si pe urma am apasat butonul "post" (nu {prost}, Cristina, P-O-S-T). Peste vreo doua ore am aflat ca sunt acuzat de raspandire de stenograme fictive", scrie Lazaroiu pe reteaua sociala.

Traian Basescu, interceptat in dosarul lui Blejnar - stenograme

Aparitia in presa a unei interceptari telefonice a presedintelui Traian Basescu, o premiera in Romania, s-a transformat in doar 12 ore intr-un mare scandal, care s-ar putea solda inclusiv cu sanctiuni penale pentru o serie de magistrati.

Presedintele Traian Basescu a fost interceptat in timp ce primea informari de la fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar. Discutia a avut loc in septembrie 2010 si se regaseste in dosarul in care Blejnar a fost trimis in judecata, de procurorii DIICOT, pentru favorizarea infractorului.

D.R.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Lazaroiu steograma ficiva, #Lazaroiu ironizeaza Ursu Voiculescu, #scandal interceptari Basescu Bejnar , #consilier prezidential
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
stenograma fictiva intr-o Romanie fictiva !
Poza danix61
danix61
rank 1