Flutur, despre Lazaroiu: Aceste masuri trebuie continuate si cu altii, foarte repede

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 21:10
2408 citiri
Flutur, despre Lazaroiu: Aceste masuri trebuie continuate si cu altii, foarte repede

Primvicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat vineri, pentru Ziare.com, ca masuri ferme precum revocarea lui Sebastian Lazaroiu din Guvern trebuie continuate "foarte repede" si cu altii care incalca disciplina de partid.

"Cred ca e nevoie de mai multa disciplina in PDL si in randul celor care sunt sustinuti de PDL. Dupa parerea mea aceste masuri trebuie continuate si cu altii care incalca regulile si statutul PDL-ului, foarte repede.

Legat de cazul acesta, asta este situatia. Comentarii politice despre PDL poate cei mai indreptatiti sa faca sunt membrii PDL, dar in interior, mai putin cei care nu sunt membri dar beneficiaza de sustinerea PDL", a declarat Gheorghe Flutur pentru Ziare.com.

Primvicepresedintele PDL a apreciat activitatea lui Sebastian Lazaroiu la ministerul Muncii, spunand ca acesta s-a implicat si nu au fost niciun fel de probleme din punct de vedere profesional.

"Aici este o problema legata de relatia cu partidul si este dreptul si obligatia premierului sa faca ordine. Si a facut-o", a punctat Gheorghe Flutur.

Acesta a refuzat sa ofere mai multe detalii cu privire la cei care risca sa se desparta de PDL in aceeasi maniera ca Sebastian Lazaroiu.

"Fermitatea trebuie sa mearga pana la capat. Toate la timpul lor, nu e ceva preconceput. E vorba de cei care incalca regulile si disciplina de partid. E de muncit solidar si e de traversat o perioada grea, e nevoie si de solidaritate", ne-a mai spus Gheorghe Flutur.

Rugat sa precizeze daca trebuie sa ne asteptam la alte schimbari in cabinet, primvicepresedintele PDL a raspuns: "Este atributul premierului, nu pot sa spun nici da, nici nu. Cuvantul de ordine trebuie sa fie: intransigenta, fermitate si disciplina".

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....