Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lazaroiu: Respect decizia premierului, nimeni nu s-a nascut ministru

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 20:17
2460 citiri
Lazaroiu: Respect decizia premierului, nimeni nu s-a nascut ministru
Foto:Romania Libera

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat, dupa revocarea sa din functie, ca respecta decizia premierului Boc si ca merge mai departe.

"Respect decizia premierului. Nu m-am nascut ministru. Mergem mai departe", a declarat Lazaroiu, pentru Mediafax.

Premierul Emil Boc l-a revocat, vineri, pe Sebastian Lazaroiu din functia de ministru al Muncii, principalul motiv invocat de liderii PDL fiind acela ca fostul consilier prezidential a facut mai multe declaratii ce au adus prejudicii grave de imagine principalului partid de guvernamant.

"In temeiul articolului 85 alin. 2 din Constitutia Romaniei, premierul Emil Boc a inaintat Presedintelui Romaniei cererea de revocare din functie a domnului Laurentiu Sebastian Lazaroiu, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Boc a gasit deja si inlocuitor, in persoana Sulfinei Barbu. Aceasta a acceptat propunerea si, la scurt timp, a fost validata si de presedintele Traian Basescu.

De ce s-a inflamat PDL-ul

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, ca schimbarea din functie a ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu, a fost facuta fiindca acesta nu era un ministru cu norma intreaga si isi facea imagine in dauna PDL.

"Guvernul are nevoie de un ministru cu norma intreaga la Ministerul Muncii, iar, pe de alta parte, PDL are nevoie de un ministru care sa nu incerce sa isi faca imagine in detrimentul partii care il sustine", a spus Emil Boc.

El i-a multumit lui Sebastian Lazaroiu, pe care l-a numit "o personalitate", pentru activitatea de la Ministerul Muncii.

"I-am multumit domnului Lazaroiu pentru activitate si mergem mai departe. E o personalitate a vietii publice si ii multumesc, pentru ca a incercat sa promoveze proiectele de reforma la minister", a mai adaugat premierul, care a refuzat sa mai faca alte declaratii.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Lazaroiu revocare functie Boc, #Lazaroiu schimbare ministerul Muncii , #demis