Lazaroiu: Sefii PDL se agata de colacii dezumflati sau gauriti aruncati de Opozitie

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 20:40
1902 citiri
Lazaroiu: Sefii PDL se agata de colacii dezumflati sau gauriti aruncati de Opozitie
Foto: Facebook

Sefi ai PDL se agata de barcile de salvare aruncate de Opozitie, care sunt, in mare parte, "niste colaci dezumflati sau gauriti", considera fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu.

"Un manelist de la Vaslui il ameninta pe premier cu moartea. Nu incercati sa il ostracizati. In felul acesta il individualizati si, credeti-ma, sunt multi ca el in Parlament.

Sefi ai PDL se agata de barcile de salvare aruncate de Opozitie. In mare parte sunt niste colaci dezumflati sau gauriti. Dar cand esti disperat nu mai conteaza de ce te agati. Nasu' de la PNL striga beat de fericire pe punte: 'Fara numar, fara numar...' ", scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook.

Petru Filip: Explicatiile politice si personale ale demisiei din PDL

"Hrebenciuc a iesit iarasi din cotloane, cu fatza lui pofticioasa, pe micile ecrane sa faca predictii si sa numere (se pricepe la numarat). Nu seamana totul cu o Bacanala? Va ingroziti? Va e greata? Da, ei sunt cei pe care i-ati votat in ultimele doua decenii. O sa mai dureze putin zguduiala si haosul. Pe urma o sa apara si raza de lumina", mai scrie Sebastian Lazaroiu.

Cezar Preda, despre demisionarii din PDL: Niste oportunisti, totul e ca la sah

Reactia fostului ministru al Muncii vine pe fondul exodului din PDL. In cursul zilei de marti, deputatul Florentin Gust a anuntat ca demisioneaza din partid din cauza lui Emil Boc, care se lasa santajat de liderii UDMR.

Tot marti, si seful filialei judetene Giurgiu a PDL, Marin Anton, a anuntat ca nu mai candideaza la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu, ca isi da demisia din partid si ca renunta la functia de secretar de stat in Ministerul Mediului.

A.T.

#Sebastian Lazaroiu PDL colaci salvare Opozitie, #plecari PDL Opozitiei, #demisii PDL , #demis