Basescu, lui Lazaroiu: E prima data de cand ne cunoastem cand vorbesc numai eu

Vineri, 03 Iunie 2011, ora 18:18
2779 citiri
Basescu, lui Lazaroiu: E prima data de cand ne cunoastem cand vorbesc numai eu
Foto: Antena 3

Presedintele Traian Basescu i-a spus, vineri, lui Sebastian Lazaroiu, la depunerea de catre acesta a juramantului ca ministru al Muncii, ca spera sa ramana un promotor al ideilor pe care le-a impartasit cu el, chiar si in discutii "dupa miezul noptii".

Basescu a precizat si ca Lazaroiu cunoaste bine problemele tarii, inclusiv cele care fac obiectul noii sale pozitii, dat fiind ca le-au abordat impreuna cat timp acesta a fost consilier prezidential.

"Domnule ministru, e prima data de cand ne cunoastem cand vorbesc numai eu. De fiecare data aveati pareri(...) Sunteti unul din oamenii care stiu de la nivel de institutie prezidentiala problemele tarii", a spus Basescu zambind.

"Nu va ascund ca imi fac iluzii ca veti ramane un promotor al ideilor pe care le-am impartasit amandoi cat ati lucrat in functia de consilier. Ma refer si la cele pe care vrem sa le introducem in Constitutie - scoaterea unor categorii din pozitiile de stapani feudali(...)", a adaugat seful statului.

Basescu a amintit de necesitatea de a trece la un Parlament unicameral cu maxim 300 de parlamentari. "Vorbind de feudali si feudele lor, discutii despre responsabilitatea justitiei, punerea sub semnul intrebarii a averilor ilicit dobandite, de cat rau a facut imunitatea parlamentara(...) Nu in ultimul rand, stiti cat de frecvente au fost discutiile privind reimpartirea administrativa a tarii".

Seful statului a spus ca desemnarea lui Lazaroiu vine "intr-un moment favorabil, reforma e deja pornita", amintind si de faptul ca Banca Mondiala tocmai a aprobat un imprumut de 500 de milioane de dolari pentru reforma si eficientizarea serviciilor sociale din Romania.

La sfarsit, Basescu a glumit, spunand ca "ceremonia s-a terminat, sampanie nu-i, ca e recesiune".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu Lazaroiu juramant, #Basescu Lazaroiu promotor idei , #ministrul Muncii
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Poza adevar
adevar
rank 1
O ATMOSFERA DESTINSA,SATISFACTIE PE MINISTRI DOMNUL PRESEDINTE!O NUMIRE CARE A PRODUS MULTA TRISTETE MALGAMBISTILOR CIURUITI,COMUNISTI SI LIBERALI!