Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Lazaroiu, despre Victor Ponta: Lanturile sunt comode pentru oameni slabi

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 23:30
3060 citiri
Lazaroiu, despre Victor Ponta: Lanturile sunt comode pentru oameni slabi
Foto: Arhiva

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat ca liderul PSD, Victor Ponta, este un om slab, din moment ce nu a reusit sa se elibereze de "lanturile baronilor din partid", el vrand doar confort si iluzia ca conduce.

"Eu am avut sperante mari cand a venit Ponta la conducerea PSD. Stiam ca in principal, a fost sprijinit de o coalitie a baronilor. Dar speram ca e suficient de rebel incat sa scape de lanturi. Numai ca lanturile sunt comode pentru oameni slabi ca Ponta. Cainele sta toata viata in lant, daca ii dai de mancare. Ponta nu vrea puterea reala in partid, vrea doar confort si iluzia ca el conduce.

Vrea sa apara la televizor si sa scrie pe burtiera presedintele PSD. Si mai vrea sa isi satisfaca micile placeri: curse, raliuri etc. Ii mai sare in aparare socrul, Ilie Sarbu. El nu trebuie sa faca prea mult efort", a spus ministrul Muncii, intr-un interviu acordat Evenimentului zilei.

Intrebat de ce Puterea nu raspunde dorintei de cooperare manifestata de USL, Sebastian Lazaroiu sustine ca acestia sunt ipocriti.

"Acum un an de zile, spuneau ca vor sa creasca salariile si pensiile, impotriva deciziei guvernului de a taia cheltuielile si a salva tara de la colaps. Acum, cand vad ca in jur totul se prabuseste si ca Romania a reusit sa se salveze cu masurile de austeritate pe care le-a luat, au schimbat placa. Ce sa vorbesti cu oamenii astia? Ce sa negociezi cu niste ipocriti?", a precizat ministrul Muncii.

Lazaroiu: Oprescu e speranta PSD pentru prezidentialele din 2014 - Interviu Ziare.com

Nu este pentru prima data cand Sebastian Lazaroiu ataca USL sau pe liderul PSD, Victor Ponta. Intr-un interviu acordat Ziare.com, ministrul Muncii il caracteriza pe copresedintele USL un demagog.

"Un demagog. Ponta este gardianul averilor din coruptie ale grangurilor din PSD. De ce credeti ca l-au parasutat presedinte? Ca le era drag de el? E suficient de docil ca sa apere "cuceririle trecutului", ne-a declarat fostul consilier prezidential.

Cat despre USL, Lazaroiu aprecia ca este "gardianul de nadejde al trecutului".

"USL este gardianul de nadejde al trecutului. Multe generatii insa au inceput sa priveasca spre viitor. Iata motivul pentru care cred ca PSD si PNL vor ramane in Opozitie si din 2012 incolo", a mai declarat ministrul Muncii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Sebastian Lazaroiu Victor Ponta, #Lazaroiu Ponta om slab , #ministrul Muncii