Lazaroiu: Doar cu Miscarea Populara castigam sigur in 2012 si 2014 - Patriciu e binevenit

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 23:08
4544 citiri
Lazaroiu: Doar cu Miscarea Populara castigam sigur in 2012 si 2014 - Patriciu e binevenit

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, s-a aratat de parere ca PDL ar putea castiga chiar si in aceasta formula alegerile din 2012, insa le-ar pierde sigur pe cele prezidentiale, din 2014, daca nu va face o platforma gen "Miscarea Populara".

"Sunt interesat sa ma implic in asemenea miscare, in asemenea platforma (Miscarea Populara - n.red.). (...) PDL poate castiga chiar si asa alegerile din 2012, problema e ca le va pierde sigur pe cele din 2014. Asta-i marea problema. PDL trebuie sa construiasca din 2011, 2012, acel proiect si sa-i convinga pe romani ca e un proiect viabil, pe 10 ani de acum inainte.

Daca reuseste sa formuleze acest proiect, sa construiasca acest vehicul care sa capteze centrul-dreapta va castiga si in 2012, va castiga si in 2014, ceea ce va insemna inca un ciclu de guvernare", a spus Lazaroiu, intr-un interviu pentru Gandul.

El a explicat faptul ca Alba ca Zapada si Miscarea Populara sunt oarecum echivalente, prima fiind conceptul, iar a doua, operationalizarea.

Patriciu, binevenit la discutii

Lazaroiu a mai spus si ca Dinu Patriciu ar avea usile deschise pentru o discutie de a se alatura Miscarii Populare, cum ar avea-o si alti liberali nemultumiti de orientarea actuala a PNL.

"Nu stiu, probabil ca da (l-am chema pe Patriciu la discutii la PDL, n.red). Cand vorbesti de bani si de altceva probabil e mai greu sa ai usile deschise. Cand vrei sa vorbesti de ideologie, de valori si de perspective orice partid isi deschide usile pentru asemenea discutii.

Nu cred ca e o problema din punctul asta de vedere, doar ca domnul Dinu Patriciu, dar e strict parerea mea, e un liberal mai prea radical. Adica noi gandim ca dansul, da, aparatul de stat e prea stufos. Noi credem ca daca statul a putut sa functioneze cu 800.000 de functionari, acum 5-6 ani, de ce n-ar putea si acum. Dansul vine si spune 300.000 sunt suficienti", a mai spus acesta.

Eveniment Quarterly Report

Cătălin Drulă l-a numit "iepuraș" pe George Simion într-o dispută pe Facebook: "S-a întâlnit tâlharul cu extremistul"
Cătălin Drulă l-a numit "iepuraș" pe George Simion într-o dispută pe Facebook: "S-a întâlnit tâlharul cu extremistul"
Liderul AUR George Simion a încercat să acumuleze capital politic comentând la o postare pe Facebook făcută de președintele USR Cătălin Drulă. Drulă a scris o postare pe Facebook în...
Cătălin Drulă: Măsurile fiscale sunt neconstituționale și abuzive
Cătălin Drulă: Măsurile fiscale sunt neconstituționale și abuzive
Pachetul de măsuri fiscale ”este neconstituțional”, a afirmai, miercuri, la RFI, președintele USR, Cătălin Drulă. El precizează că ”sunt decizii anterioare ale CCR care spun că un...
#Lazaroiu Miscarea Populara 2014, #Miscarea Populara 2012 2014, #Lazaroiu Patriciu Miscarea Populara , #ministrul Muncii
Comentarii