Lazaroiu: In 2012, probabilitatea ca USL sa obtina 50% este zero

Luni, 22 August 2011, ora 14:21
2539 citiri
Lazaroiu: In 2012, probabilitatea ca USL sa obtina 50% este zero
Foto: Arhiva

Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat luni ca este putin probabil ca la alegerile parlamentare, din 2012, USL sa obtina 50%, avand in vedere ca rezultatele alegerilor partiale de duminica arata ca Uniunea a obtinut doar 45%.

"Daca ieri (duminica n.red.) au fost alegeri in cele mai favorabile colegii ale USL si scorul maxim pe care l-au obtinut a fost 45%, care e probabilitatea ca USL sa fi luat 50%, ieri, daca erau alegeri? Avand in vedere ca media intotdeauna este mai mica decat maximul, probabilitatea era zero. Probabilitatea ca USL sa ia 50%, cand in cele mai bune colegii ia 45%, este zero", a declarat luni Lazaroiu, informeaza Mediafax.

Ministrul Muncii a mai spus ca nici implicarea unui post de televiziune in campanie nu i-a ajutat pe candidatii USL.

"Antena 3 s-a implicat activ de partea candidatilor USL in campania asta . A vrut sa arate utilitatea pe care o are in obtinerea celor 50%, dar si pentru cele 20 de locuri pe care PC le-a negociat. La ce a fost utila Antena 3 si de ce USL le da 20 de locuri celor de la PC?", a intrebat Lazaroiu.

Rezultate oficiale alegeri: USL castiga in Maramures, PDL in Neamt

Candidatul USL, Florin Tataru, a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, in timp ce candidatul PDL Adrian Radulescu a castigat alegerile din Colegiul uninominal 6 Neamt.

Adrian Radulescu, candidatul PDL la fotoliul de deputat de Neamt, a castigat alegerile cu 17.186 de voturi (54,95%). Candidatul USL a obtinut 14.089 de voturi (45,05%) din sufragii din totalul de 31.949 de voturi exprimate.

Înalt oficial din Guvernul SUA la București: ”Statul român are potențialul de a deveni un important hub regional în domeniul energiei”
Înalt oficial din Guvernul SUA la București: ”Statul român are potențialul de a deveni un important hub regional în domeniul energiei”
Premierul Marcel Ciolacu și secretarul pentru Energie al SUA, Jennifer M. Granholm, au avut marți, 23 iulie, o întrevedere la sediul Guvernului. Discuțiile au privit reuniunea Parteneriatului...
Dan Barna a fost ales vicepreședintele grupului Renew din Parlamentul European. Poziția dobândită de Vlad Voiculescu
Dan Barna a fost ales vicepreședintele grupului Renew din Parlamentul European. Poziția dobândită de Vlad Voiculescu
USR a anunțat marți, 23 iulie, că Dan Barna a fost ales ca vicepreședinte al grupului Renew din Parlamentul European. Partidul a detaliat și domeniile în care Barna și europarlamentarul USR...
#Sebastian Lazaroiu alegeri 2012, #USL procent alegeri 2012 , #ministrul Muncii
  1. Înalt oficial din Guvernul SUA la București: ”Statul român are potențialul de a deveni un important hub regional în domeniul energiei”
  2. Dan Barna a fost ales vicepreședintele grupului Renew din Parlamentul European. Poziția dobândită de Vlad Voiculescu
  3. De ce a fost dată afară din AUR Diana Șoșoacă. Explicația oficială
  4. Alexandru Rafila, investigat de procurorii lui Kovesi. USR: ”A tăiat 740 de milioane de euro de la construcţia de spitale şi a dat pentru consultanţă”
  5. AUR, acuzat că păcălește alegătorii români pentru a le colecta datele personale. ”Este versiunea 2024 a Caritas”
  6. Carmen Dan se leapădă de Liviu Dragnea: ”Nu mai pot urma o himeră”
  7. Cristoiu despre Marcel Ciolacu la prezidențiale: "Vrea o rezoluţie a congresului PSD care să-i ceară să candideze"
  8. Geoană, acuzat că face campanie electorală ilegală folosind însemnele NATO: ”Nu exclud declanșarea unor investigații de natură penală”
  9. ”Un om care a distrus funcționarea unui stat”. Dan Barna declară că grupul Renew nu l-ar vota comisar european pe Klaus Iohannis
  10. Elena Lasconi se întâlnește cu liderul PNL. Ce spune despre o nouă alianță cu liberalii