Sebastian Lazaroiu - ministru al Muncii. Vezi ce avere are si la cine e dator

Vineri, 03 Iunie 2011, ora 20:52
3522 citiri

Noul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, nu e un om sarac, arata declaratia sa de avere, in care a scris ca detine apartamente si terenuri si conturi bancare.

La capitolul imobiliare, fostul consilier prezidential se poate lauda cu un teren de 5.000 de metri patrati in localitatea Limanu, judetul Constanta, dar si cu jumatate dintr-un teren de 750 de metri patrati in localitatea Domnesti sin Ilfov, conform declaratiei sale de avere postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Lazaroiu sta mult mai bine la capitolul apartamente, in conditiile in care detine doua in Bucuresti, unul in Azuga si inca unul in judetul Bacau. Noul ministru al Muncii are si un apartament in curs de vanzare, in sectorul 3 din Bucuresti.

El e mult mai modest in privinta automobilelor, unde detine doar un Volkswagen Passat din 1998 si o Dacia Supernova din 2001.

Lazaroiu mai are si multe conturi, majoritatea cu sume mici, la mai multe banci, de 1.713 lei, 11.025 euro, 316 euro, 460 euro, 4.266 dolari, 1.223 euro, 1.444 dolari, 447 euro si, in fine, 6.000 de lei.

Surprinzator, in aceste conditii, e faptul ca are o datorie de 3.000 de euro la Cristi Hrituc, presedintele Organizatiei de Tineret a PDL, inca din anul 2009.

Citeste si:
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Sorin Grindeanu susține că datorită PSD-ului a fost inaugurat Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, sâmbătă, la Brăila, că, dacă nu ar fi forţat cu CNAIR deschiderea Lotului 2 din Autostrada Sebeş-Turda, ”anul acesta aveam foarte...
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Penelistul Dan Motreanu, despre Klaus Iohannis: Mi-aş fi dorit să fie mai implicat la numirea anumitor miniştri
Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat, sâmbătă, 4 decembrie, că şi-ar fi dorit ca preşedintele Klaus Iohannis că nu s-a implicat în numirea unor miniştri în guvernele conduse de...