Lazaroiu: Liderii slabi recurg la excluderi

Marti, 28 Mai 2013, ora 22:40
2065 citiri
Lazaroiu: Liderii slabi recurg la excluderi
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine ca "liderii slabi recurg la excluderi", intr-un comentariu legat de situatia din PDL. Vicepresedintele Alin Popoviciu a anuntat ca va propune excluderea din partid a lui Daniel Funeriu, Cristian Preda, Theodor Paleologu si Teodor Baconschi.

"In general liderii slabi recurg la excluderi. Liderii puternici stiu sa isi tina oamenii aproape. Mai ales pe cei valorosi.

In ce il priveste pe Funeriu, el a stat de multe ori cu securea deasupra capului cand era ministru. Si securea era in mana unor oameni din PDL. Noroc ca il sustinea Emil Boc. Nu vreau sa-mi amintesc de unii sefi democrat liberali care au sarit in sus dupa episodul 'camere la bac'", a scris Lazaroiu pe Facebook.

Popoviciu: Propun luni excluderea lui Preda, Baconschi, Paleologu si Funeriu din PDL

Intrebat de un commentator cine sunt acei "sefi democrat liberali", consilierul prezidential a precizat "cei mai multi sunt in conducerea actuala a PDL".

Ulterior, dupa ce Funeriu si-a anuntat demisia din PDL, Lazaroiu a revenit cu noi completari acide.

"Funeriu a demisionat din PDL. Acum Croitoru, fugit intre timp la PSD, se poate intoarce in partid. Oricum el fusese propus ministru al educatiei in 2008 de PDL", a spus consilierul prezidential.

Funeriu isi anunta demisia din PDL: Nu vreau sa-mi pun colegii intr-o situatie penibila (Video)

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei, si-a dat demisia din Partidul Democrat Liberal, marti seara, transmitand o scrisoare in acest sens presedintelui democrat-liberalilor, Vasile Blaga.

Funeriu a postat scrisoarea pe Facebook, declarand: "Nu ii incurajez pe cei care impartasesc directia actuala a PDL sa imi urmeze exemplul".

O.A.

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#Sebastian Lazaroiu excluderi PDL, #Sebastian Lazaroiu excludere Funeriu, #Funeriu demisie PDL , #PDL