Alba ca Zapada are slogan

Marti, 06 Septembrie 2011, ora 20:03
2895 citiri
Alba ca Zapada are slogan

Sebastian Lazaroiu a lansat deja pe piata sloganul pentru Alba ca Zapada - "Romania e in miscare", au declarat pentru Ziare.com surse din partid.

La un de cand a lansat conceptul de Alba ca Zapada, fostul consilier prezidential, actual ministru al Muncii, i-a si gasit un motto, pe care l-a facut public la scoala de vara a tinerilor democrat-liberali, fara a se putea vorbi totusi despre o lansare oficiala.

Surse din partid au declarat, insa, pentru Ziare.com, ca Lazaroiu s-a hotarat asupra sloganului "Romania e in miscare".

"Romania e in miscare. Voi ce faceti? Si lumea e in schimbare, voi ce faceti? Sa va spun eu ce cred ca se va intampla in 2012", a declarat fostul consilier prezidential sambata, la Eforie Nord.

Mai mult, Lazaroiu a revenit din nou asupra necesitatii aparitiei unei noi miscari politice de centru-dreapta, spunand ca PDL trebuie sa sustina un proiect nou, care sa coaguleze toate fortele de centru dreapta din Romania.

"PDL si o miscare mai larga de centru-dreapta reprezinta viitorul. Batalia va fi intre trecut si viitor, dar viitorul inseamna si 2016 si 2020(...) E nevoie de o conjugare a tuturor fortelor de centru si de dreapta", a mai spus acesta.

La inceputul lunii august, ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, sustinea ca "nasterea" Albei ca Zapada este inevitabila, in viitorul apropiat, mai ales in noul context international, cand e nevoie de o noua ordine institutionala.

"Alba ca Zapada este inevitabila si cred ca mai ales in noul context european si international e nevoie de o noua ordine institutionala. Romania trebuie sa o ia de la inceput, cred ca toate tarile europene trebuie sa o ia de la inceput, dar daca noi suntem mai intuitivi decat altii am putea sa o facem inaintea lor. In ultimii ani am fost destul de avangardisti", a declarat fostul consilier prezidential intr-un interviu acordat Blogary.

In urma cu un an, pe vremea cand era consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu a lansat-o pe "Alba ca Zapada".

"2012. Scufita Rosie, Mos Craciun, Fetita cu chibrituri? Sau Alba ca Zapada?", erau previziunile politice pe care le facea acesta.

Citeste si:
Câtă nevoie era de introducerea legii pentru egalitatea de gen în politică. „Republica Moldova a introdus-o din 2016. S-au cunoscut sau nu efectele?”
Câtă nevoie era de introducerea legii pentru egalitatea de gen în politică. „Republica Moldova a introdus-o din 2016. S-au cunoscut sau nu efectele?”
Senatul a adoptat luni, 23 mai, un proiect de lege prin care partidele sunt nevoite să pună pe listele de la parlamentare cel puțin o treime de candidați femei. Inițiativa a împărțit însă...
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Liviu Dragnea, la un pas de interdicție pe viață în parlament. Inițiativă legislativă pentru foștii condamnați penal
Persoanele care în trecut au suferit condamnări penale definitive ar putea avea interdicție în a mai candida la alegerile parlamentare decât dacă nu a intervenit o reabilitare, amnistie sau...